• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 11:48 GMT +2, 2022. február 13.

Vizi Imre kiesett az Eurovíziós Dalfesztivál romániai elődöntőjében


HIRDETÉSKiesett Vizi Imre Sparrow című dalával a 2022-es Eurovíziós Dalfesztivál romániai elődöntőjében, amelyet a Romániai Közszolgálati Televízió (TVR) szervezett meg szombat este.

Az előadóművész még decemberben jutott be a hazai válogató 46 előadót számláló elődöntőjébe, amelyet két szakaszban rendeztek meg. Először 20 dalt választottak ki, ebből 15 dalt a zsűri döntése, 5 dalt – köztük a Sparrow-t is – a közönségszavazatok alapján válogattak be. Ez a 20 versenyzőn mérhette össze tudását szombat este produkcióval, és a zsűri döntése alapján 10 dal kerülhetett a döntőbe. Az élőben előadott dalokról Ozana Barabancea, Alexandra Ungureanu, Randi, Cristi Faur és Adrian Romcescu döntött.


(Vizi produkciója 31 percnél kezdődik.)

A következő dalok kerültek a döntőbe: All this love - Alex Parker & Bastien, Take me - Andrei Petruş, România mea - Cream, Minodora, Diana, Ireligios - Petra, Hurricane - Kyrie Mendél, Guilty - MOISE, One night - Gabriel Basco, Never give up - VANU, Llamame - WRS, Ana - Dora Gaitanovici.

A döntőbe került 10 dal közül a zsűri március 5-én választja ki azt, aki Romániát fogja képviselni az Eurovíziós Dalfesztiválon, amelyet május 10. és 14. között Torinóban szerveznek meg. (hírszerk.)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Szerinted támadni fognak az oroszok Ukrajnában?

Igen, csak idő kérdése. 427
Nem, csak erőt demonstrálnak. 279
Ha támadnak is, a NATO majd megvédi őket. 12
Nem fognak, amerikai riogatás az egész. 279
Szerintem Ukrajnára akár jogosan is formálhatnak igényt. 87
Még nem döntötték el, a tárgyalásoktól függ. 97

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS