Warning: file(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed in /store/www/html/www.transindex.ro/lib_fred/runtime_functions/template_executor.php on line 30 Warning: file(): Failed to enable crypto in /store/www/html/www.transindex.ro/lib_fred/runtime_functions/template_executor.php on line 30 Warning: file(https://sarm.transindex.ro/index.php?fred_magic_template_executor=1&magic_exec_template=new_belso_fejlec_sarm&fred_script_self=%2Findex.php&pagetitle=Transindex+--+S%E1rm+--+Egy+kleptom%E1ni%E1s+papag%E1j+leny%FAlta+egy+t%FAr%E1z%F3+csal%E1d+GoPr%F3j%E1t%2C+majd+forgatott+egy+r%F6vidfilmet&nyomtat=&furl=https%3A%2F%2Fsarm.transindex.ro%2F%3Fhir%3D25723&publikalas_datuma=2022-02-04+11%3A28%3A26&kiszoveg=GoPro+kamer%E1t+lopott+el+egy+%FAj-z%E9landi+papag%E1j%2C+azaz+kea%2C+majd+mag%E1val+vitte+a+D%E9li-sziget+d%E9lnyugati+cs%FCcsk%E9n+tal%E1lhat%F3+Fiordland+vid%E9ke+f%F6l%E9+%E9s+l%E9legzetel%E1ll%EDt%F3+felv%E9teleket+k%E9sz%EDtett+&passedparamlist=pagetitle%7Cnyomtat%7Cfurl%7Cpublikalas_datuma%7Ckiszoveg%7C): failed to open stream: operation failed in /store/www/html/www.transindex.ro/lib_fred/runtime_functions/template_executor.php on line 30 Warning: implode(): Invalid arguments passed in /store/www/html/www.transindex.ro/lib_fred/runtime_functions/template_executor.php on line 32
  • Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 11:34 GMT +2, 2022. február 4.

Egy kleptomániás papagáj lenyúlta egy túrázó család GoPróját, majd forgatott egy rövidfilmet


HIRDETÉSGoPro kamerát lopott el egy új-zélandi papagáj, azaz kea, majd magával vitte a Déli-sziget délnyugati csücskén található Fiordland vidéke fölé és lélegzetelállító felvételeket készített írja a The Guardian.Aotearoa őshonos hegyi papagájfajtája, a kea, kíváncsi és pajkos természetéről ismert - és arról, hogy pénztárcákat, ékszereket, ebédcsomagokat, ablaktörlőket és egyéb értéktárgyakat lop el a gyanútlan turistáktól és látogatóktól.

A kleptomániás madár a Kepler turistaútvonalon hegyet mászó Verheul családtól ragadta el a GoPrót, amikor kihelyezték a kamerát egy padra, hogy filmezze le a hozzájuk csatlakozó keákat. Egyikük azonban lecsapott az eszközre és elrepült vele. A kamera rögzítette a repülést és a landolást, majd közelről készített felvételeket arról is, ahogy a kea csőrével műanyagarabokat hasít ki belőle.


A család tagjai a madarak hangját követve találták meg végül az elhagyott GoPrót, mely még ekkor is működött. (MTI)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Szerinted támadni fognak az oroszok Ukrajnában?

Igen, csak idő kérdése. 541
Nem, csak erőt demonstrálnak. 291
Ha támadnak is, a NATO majd megvédi őket. 15
Nem fognak, amerikai riogatás az egész. 286
Szerintem Ukrajnára akár jogosan is formálhatnak igényt. 123
Még nem döntötték el, a tárgyalásoktól függ. 128

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS