• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 11:34 GMT +2, 2022. február 4.

Egy kleptomániás papagáj lenyúlta egy túrázó család GoPróját, majd forgatott egy rövidfilmet


HIRDETÉSGoPro kamerát lopott el egy új-zélandi papagáj, azaz kea, majd magával vitte a Déli-sziget délnyugati csücskén található Fiordland vidéke fölé és lélegzetelállító felvételeket készített írja a The Guardian.Aotearoa őshonos hegyi papagájfajtája, a kea, kíváncsi és pajkos természetéről ismert - és arról, hogy pénztárcákat, ékszereket, ebédcsomagokat, ablaktörlőket és egyéb értéktárgyakat lop el a gyanútlan turistáktól és látogatóktól.

A kleptomániás madár a Kepler turistaútvonalon hegyet mászó Verheul családtól ragadta el a GoPrót, amikor kihelyezték a kamerát egy padra, hogy filmezze le a hozzájuk csatlakozó keákat. Egyikük azonban lecsapott az eszközre és elrepült vele. A kamera rögzítette a repülést és a landolást, majd közelről készített felvételeket arról is, ahogy a kea csőrével műanyagarabokat hasít ki belőle.


A család tagjai a madarak hangját követve találták meg végül az elhagyott GoPrót, mely még ekkor is működött. (MTI)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Szerinted támadni fognak az oroszok Ukrajnában?

Igen, csak idő kérdése. 427
Nem, csak erőt demonstrálnak. 279
Ha támadnak is, a NATO majd megvédi őket. 12
Nem fognak, amerikai riogatás az egész. 279
Szerintem Ukrajnára akár jogosan is formálhatnak igényt. 87
Még nem döntötték el, a tárgyalásoktól függ. 97

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS