• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 13:24 GMT +2, 2021. november 22.

Koronaparti: amikor direkt meg akarsz fertőződni, hogy ne kelljen oltás


HIRDETÉSAz olasz sajtó dél-tiroli "koronapartik" szervezéséről számol be, amelyen fiatalok vesznek részt, hogy szándékosan megfertőződjenek az új koronavírussal, abban a reményben, hogy így immunisak lesznek a betegséggel szemben, elkerülve az oltást.

Patrick Franzoni, a bolzanói Covid-egység helyettes koordinátora szerint ez a gyakorlat Ausztriából terjedt el, és arra figyelmeztetett, hogy ennek a veszélyes "ön-immunizációnak" a betegség súlyosra fordulásával még a gyermekek és fiatalok is áldozatai lehetnek.

A szomszédos Ausztriában is dívik a gyakorlat, egy orvos azt mondta a Die Presse-nek, hogy néhány, a harmincas éveiben járó személy, akik részt vettek a bulikon, most a Covid egy meglehetősen súlyos formájában szenvednek, és egy 55 éves férfi, aki szintén szándékosan fertőződött meg, meghalt.

Dél-Tirolban az új esetek száma növekszik. Ugyanakkor Bolzano tartományban a legalacsonyabb az átoltottsági arány: a lakosság kevesebb mint 63%-a kapta meg mindkét adagot.

Ausztriában aggasztó méreteket öltött az a jelenség is, hogy az emberek egy lovaknak gyártott parazitaellenes gyógyszerrel próbálják kezelni magukat koronavírus ellen. Stájerországban egy nő a gyógyszer bevétele után, egy férfi pedig B-vitamin túladagolása miatt került intenzív osztályra. A jelenség annyira aggasztó, hogy az Ivermectint gyártó gyógyszergyár nyilvánosan közbelépett, és óva intette a gyógyszer alkalmazásától emberek esetében. (g4media)

Illusztráció: Pexels képe a Pixabay -en.HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Szerinted ki a felelős az egyre csak növekvő romániai 4. hullámért?

Az oltási kampány szervezői, mert nem győztek meg elég embert 208
Az oltásellenesek és a vírustagadók 3232
A szélsőséges hangadók, mint amilyen az AUR 132
A kormány, mert nem mert szígorúbb korlátozásokat bevezetni 426
A kormány, mert inkább egymással vitatkoztak 317
Klaus Johannis, mert nem tett semmit 124
Csakis a vírus 224
Milyen 4. hullám? 834

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS