• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 14:33 GMT +2, 2021. november 21.

A „szilikoncicik világából” érkezhet az új kulturális miniszter, aki az obszcén megnyivánulásairól híresült el


HIRDETÉSLucian Romascanu PSD-s szenátor, Marcel Ciolacu közeli barátja lesz a kulturális miniszter az új Ciucă-kormányban - írja politikai forrásokra hivatkozva az aktual24.ro.

2020 augusztusában Romascanut eltávolították a PSD szóvivői tisztségéből, miután a PSD székházában obszcén és durva módon beszélt az újságírókról.

A PSD Országos Végrehajtó Bizottságának (CExN) ülése végén Lucian Romascanu kirohant az újságírók ellen, akik Marcel Ciolacu nyilatkozatai miatt úgy döntöttek, hogy elhagyják a termet. "Kapnak egy f...t a s.....be" - mondta a PSD tisztviselője.

"Kicsit sértő, hogy egy szóvivő jön, hogy tájékoztatást adjon. Ha Ciolacu nem mond semmit, mit teszel? Nem mondasz semmit? Mit csinálsz a közönségeddel, amelyik információt akar? Hol van a kamerás emberünk, tesó? Ez egy gyönyörű barátság vége. Egy f...t fognak kapni a s.....be" - mondta Romascanu.

A PSD sajtóirodájának egyik alkalmazottja nevetve megjegyezte: "Még csak azt sem, lehet, hogy tetszik nekik", mire Romascanu azt válaszolta: "Lehet, hogy igen".

Röviddel az incidens után Lucian Romascanut leváltották a PSD szóvivői tisztségéből.Cristian Tudor Popescu újságíró élesen kritizálta Lucian Romascanu obszcén megjegyzéseit.

"Miért utalt arra, hogy a férfi nemi szervét az alsó, anális nyílásba helyezi? Nem lett volna normálisabb a szájnyílásról beszélni, amit az újságírók használnak? A száj! Ez normális, és én is használok ilyen szavakat a magánéletben. Ne legyünk... A közéleten kívül ez normális. Soha nem káromkodtál? Nem tudom, hogy mondhatod, hogy ez egy privát hely volt. A Kiseleffi úti irodákat a mi pénzünkből, az állami költségvetésből tartják fenn. Nem a saját háza teraszán volt. Ez nem normális!" - mondta Cristian Tudor Popescu a Digi24-nek.

Az újságíró ezután emlékeztetett arra, hogy Romascanu a Libertatea és a Cancan című botránykiadványok igazgatója volt. "Az ágyékok, a műmellek és a szilikon ajkak iparában dolgozott, most meg az újságírókról beszél!?" - tette fel a kérdést Popescu.

Fotó: Lucian Romascanu/FacebookHIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Szerinted ki a felelős az egyre csak növekvő romániai 4. hullámért?

Az oltási kampány szervezői, mert nem győztek meg elég embert 208
Az oltásellenesek és a vírustagadók 3231
A szélsőséges hangadók, mint amilyen az AUR 132
A kormány, mert nem mert szígorúbb korlátozásokat bevezetni 426
A kormány, mert inkább egymással vitatkoztak 317
Klaus Johannis, mert nem tett semmit 124
Csakis a vírus 224
Milyen 4. hullám? 834

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS