• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 15:54 GMT +2, 2020. szeptember 23.

Húsz guggolással is lehet buszjegyet kiváltani Kolozsvár belvárosában


HIRDETÉSÚjabb érdekesség zökkentette ki a szokványos hétköznapokból Kolozsvár belvárosát, ugyanis az Unió (Memorandumului) utca buszmegállójánál új típusú jegyautomata "épült": aki egy perc alatt 20 guggolást csinál, egy utazásra érvényes (városon belül) buszjegyet kaphat.A guggolásokat egy beépített kamerás rendszer figyeli, egy képernyőn pedig lehet követni a visszaszámlálást. A Cluj24.ro portál információi szerint minden nap hajnali 5 órától egészen este 11 óráig működik a rendszer, ami két hétig lesz elérhető a buszmegállónál.Kispadon lehet megpihenni. Kispadon lehet megpihenni.


Az "egészség jegye" című kampány mögött egyébként a Sports Festival áll, céljuk, hogy népszerűsítsék a testmozgást és az egészséges életmódot. A szervezők az Európai Sporthét előtt is tisztelegnek ezzel az akcióval. (hírszerk.)

A jegy és egy tájékoztató arról ...A jegy és egy tájékoztató arról ...

… hogy naponta milyen gyakorlatokat érdemes végezni az egészségünk megőrzése érdekében. Pl. 20*5 guggolás vagy 50 és 50 karkörzés előre és hátra.… hogy naponta milyen gyakorlatokat érdemes végezni az egészségünk megőrzése érdekében. Pl. 20*5 guggolás vagy 50 és 50 karkörzés előre és hátra.HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Tesztelted már magad koronavírusra?

Igen, mert muszáj volt 269
Igen, kíváncsiságból 56
Nem látom értelmét, amíg nincsenek tünetek 469
Még nem 367
Nem és nem is fogom 186
Nem hiszek a járványban 179

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS