• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 14:24 GMT +2, 2020. augusztus 13.

Frissítés: mégsem nyílik meg az Ószer Kolozsváron


HIRDETÉSFrissítés: A Kolozs Megyei Közegészségügyi Igazgatóság nem hagyta jóvá az Ószer megtartását augusztus 15-én, szombaton - közölte a hírt Facebook-oldalán Oláh Emese kolozsvári alpolgármester.

-------------------------
Augusztus 15-én, szombaton ismét megnyílik az Ószer Kolozsváron. Oláh Emese alpolgármester szerint a járványhelyzet miatt korlátozni fogják az árusok számát, a piacon útvonalakat létesítenek a bejárattól kezdődően a kijáratig, valamint az illemhelyek irányába. A kijelzett útvonalak betartása mindenki számára kötelező.Az alpolgármester azt is közölte, hogy fertőtlenítőszereket helyeztek ki, ezek használata kötelező, továbbá az eladók számára kötelező a maszk és a kesztyű viselése, és a standok fertőtlenítése. Az illemhelyeket négyóránként fogják fertőtleníteni.

A vásárlóknak is kötelező a maszk viselése, be kell tartaniuk a kijelölt útvonalakat és a szociális távolságot, belépéskor pedig kötelező lesz a kézfertőtlenítés.

Az alpolgármester arra is figyelmezteti az Ószerre készülőket, hogy lehetőség szerint kerüljék az áruk tapogatását. (hírszerk.)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Készülsz szavazni a szeptember 27-i helyhatósági választásokon?

Sok múlik rajta, úgyhogy mindenképp szavazok 201
Eddig egy szavazást sem hagytam még ki 63
A megfelelő óvintézkedések betartásával ott leszek 25
Jobban örülnék egy elektronikus vagy levélszavazásnak 66
Még nem döntöttem el 23
Nem tudok elmenni szavazni 78

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS