• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 10:55 GMT +2, 2020. július 10.

Ha mindig is befújtad volna magad a világűr szagával, akkor már nem kell sokat várnod


HIRDETÉSTeljesen nyilvánvaló, hogy a világűrbe eddig még senki nem szagolt bele, és ha meg is tette volna valaki, az élményt már nem oszthatta volna meg a földlakókkal, de az asztronauták az űrsétákat követően szerencsére azért még be tudtak számolni a szkafanderükre tapadt anyagok szagáról.

Elmondásuk szerint ezeknek az anyagoknak sült hús, puskapor, égett faszén, odaégetett mandulás sütemény, rum, esetleg egy napja a hóban hagyott nedves ruhához hasonló illatuk van.

Most a Kickstarter projekt kiagyalói arra vették rá magukat, hogy űrillatú kölnit fognak legyártani, ehhez pedig már több mint 415 ezer dollárt össze is kunyeráltak az interneten. A projekt lényege az, hogy az alkotók a kiválasztották azokat az illatokat, amelyeket valaha az űrrel kapcsolatba hoztak, és amelyekről úgy gondolták, hogy egy parfümben is jól fognak működni.Az űrparfüm kiagyalói korábban már több díjnyertes „kölnit” is összehoztak, most pedig úgy gondolják, hogy az űrparfümhöz többek között a sült hús, a málna és a rum illatjegyeit fogják felhasználni.

A projekt kampánya augusztus 17-ig tart, ha szeretnél te is magadnak egy üveg űrillatot, akkor adakozhatsz. (mashable.com/hírszerk.)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Mit gondolsz a romániai járványhelyzetről?

Erre nincs egyszerű válaszom. 44
Rohanunk egy újabb karantén felé. 58
A többség nem tartja be a szabályokat, ezért jutottunk ide. 786
Egyszer így is, úgy is túl kell esnünk valahogy rajta. 62
Egyértelmű: több teszt, több eset. 90
Drasztikusan meg fog nőni a napi esetszám, ha nem szigorítanak. 97
A hatóságoknak lokálisan kellene fellépniük a gócpontokban. 441
Nem hiszek a járványban. 176
Nem hiszek a vírusban. 24
Fogalmam sincs. 22

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS