• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 16:02 GMT +2, 2020. július 8.

Újból meghirdeti bentlakásos helyeit a temesvári Bolyai János Szakkollégium


HIRDETÉSA temesvári Bolyai János Szakkollégium felvételit hirdet a 2020-2021-es tanévben 32 bentlakásos helyre. A szakkollégiumi felvételi pontrendszeren alapul, a helyeket a tanulmányi eredmények, az iskolán kívüli tevékenység és egy személyes interjú alapján foglalhatják el a jelentkezők. A kollégium ugyanakkor két szociális ösztöndíjat (290 lej/hó), és két tanulmányi ösztöndíjat (250 lej/hó) tud biztosítani a bennlakó diákok számára.

Saját fürdőszobával felszerelt 2,3 és 4 ágyas szobák várják a felvételizőketSaját fürdőszobával felszerelt 2,3 és 4 ágyas szobák várják a felvételizőket


A Bolyai János Szakkollégium a Temesváron tanuló magyar diákok számára egyedülálló lakhatási lehetőséget. A kollégium ingatlanja a legmodernebb standardoknak megfelelő felszereltséggel várja a diákokat. A szakkollégium emellett kiemelkedő hangsúlyt fektet a diákok szellemi fejlődésére, egész éves képzéssorozatot biztosítva a bennlakók számára.

A kollégiumnak a teljesen felszerelt konyha és mosoda mellett még konditerme is van. A kollégiumnak a teljesen felszerelt konyha és mosoda mellett még konditerme is van.

Nem csak konferencia terme van, ahol a bentlakók képzéséről gondosoknak, hanem hangulatos és kényelmes klubhelyiséggel is várják a jelentkezőket. Nem csak konferencia terme van, ahol a bentlakók képzéséről gondosoknak, hanem hangulatos és kényelmes klubhelyiséggel is várják a jelentkezőket.


További információkat a felvételire vonatkozó szabályokról itt olvashatnak. Az érdeklődők július 31-ig küldhetik el a bejelentkezési űrlapot e-mailen az office@bolyaitemesvar.ro-ra. (hírszerk.)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Mit gondolsz a romániai járványhelyzetről?

Erre nincs egyszerű válaszom. 44
Rohanunk egy újabb karantén felé. 58
A többség nem tartja be a szabályokat, ezért jutottunk ide. 786
Egyszer így is, úgy is túl kell esnünk valahogy rajta. 62
Egyértelmű: több teszt, több eset. 90
Drasztikusan meg fog nőni a napi esetszám, ha nem szigorítanak. 97
A hatóságoknak lokálisan kellene fellépniük a gócpontokban. 441
Nem hiszek a járványban. 176
Nem hiszek a vírusban. 24
Fogalmam sincs. 22

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS