• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 12:16 GMT +2, 2020. július 7.

Egy aranyosgyéresi PSD-s tanácsos elhitte Mia Khalifáról, hogy román diáklány, aki tízest kapott az érettségin


HIRDETÉSIonel Isac Tudorache, aranyosgyéresi szociáldemokrata párti (PSD) városi tanácsos is beleesett abba a csapdába, amibe sokan mások is előtte: ellenőrzés nélkül osztott meg egy bejegyzést a Facebookon, és nevetség tárgyává vált.

A városi tanácsos egy olyan Facebook-oldalról osztott tovább egy kamu hírt, amely egyébként pont azért jött létre, hogy kifigurázza azokat a hiszékeny és informálatlan embereket, akik bedőlnek ezeknek az álinformációknak. Az oldal működtetői éppen arra akarják felhívni a figyelmet, hogy jobban kellene tájékozódnia mindenkinek, mielőtt bármit is posztolna. Az említett bejegyzésben Mia Khalifáról állítják azt, hogy egy romániai diáklány, aki 10-est kapott az érettségin.

A bejegyzés szerint a képen szereplő lányt Alexandra Timofténak hívják, aki szorgalmasan tanult és 10-est kapott az érettségin. A facebook-poszt továbbá ostorozza azokat, akik az ilyen „hasznos” információk helyett Vulpița és Viorel (két nagyon ellentmondásos romániai celeb, akik botrányos megnyilvánulásaikról és kijelentéseikről ismertek leginkább –szerk.megj.) videókat, idézeteket és fényképeket osztanak meg.A városi tanácsosnak egyébként a kommentekben már jelezték, hogy ne osszon meg butaságokat, ennek ellenére hosszú órákon át elérhető volt a bejegyzése.

Azok, akik Tudorachehoz hasonlóan nem tudják, hogy kicsoda Mia Khalifa, azoknak eláruljuk, hogy a világ egyik legismertebb ex-pornószínésznője, aki líbiai származású. 2014 októberében kezdte el karrierjét, és decemberre már az egyik legnagyobb követőtáborral rendelkező pornósztár volt a legnépszerűbb pornóoldalon.

Khalifa végül életveszélyes fenyegetéseket kapott, miután a muszlim nők hagyományos viseletében, hidzsábban szerepelt egyik filmjében, ezt követően felhagyott az erotikus filmek forgatásával. Jelenleg celebkedik, modellkedik és sportműsorokat moderál. (digi24.ro/hírszerk.)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Mit gondolsz a romániai járványhelyzetről?

Erre nincs egyszerű válaszom. 44
Rohanunk egy újabb karantén felé. 58
A többség nem tartja be a szabályokat, ezért jutottunk ide. 786
Egyszer így is, úgy is túl kell esnünk valahogy rajta. 62
Egyértelmű: több teszt, több eset. 90
Drasztikusan meg fog nőni a napi esetszám, ha nem szigorítanak. 97
A hatóságoknak lokálisan kellene fellépniük a gócpontokban. 441
Nem hiszek a járványban. 176
Nem hiszek a vírusban. 24
Fogalmam sincs. 22

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS