Warning: file(): SSL operation failed with code 1. OpenSSL Error messages: error:14090086:SSL routines:ssl3_get_server_certificate:certificate verify failed in /store/www/html/www.transindex.ro/lib_fred/runtime_functions/template_executor.php on line 30 Warning: file(): Failed to enable crypto in /store/www/html/www.transindex.ro/lib_fred/runtime_functions/template_executor.php on line 30 Warning: file(https://sarm.transindex.ro/index.php?fred_magic_template_executor=1&magic_exec_template=new_belso_fejlec_sarm&fred_script_self=%2Findex.php&pagetitle=Transindex+--+S%E1rm+--+KELLETT+NEKED...+--+%DAtmutat%F3+szerelmi+h%E1romsz%F6gek+t%FAl%E9l%E9s%E9hez&nyomtat=&furl=https%3A%2F%2Fsarm.transindex.ro%2F%3Fcikk%3D6261%7C%7Chttps%3A%2F%2Fwww.transindex.ro%2Fimages%2F__leo%2Fcikkek%2Fcikkek_23134.jpg&publikalas_datuma=2007-10-30+12%3A54%3A32&kiszoveg=Hogyan+kell+t%FAl%E9lni+egy+szerelmi+h%E1romsz%F6get%3F+%23b%23Ne+menj+bele.+Sz%F3val%2C+m%E1r+k%E9s%F5.%23%2Fb%23+Ne+mondd%2C+hogy+nem+sz%F3ltunk.%5Bkommentekkel%5D+&passedparamlist=pagetitle%7Cnyomtat%7Cfurl%7Cpublikalas_datuma%7Ckiszoveg%7C): failed to open stream: operation failed in /store/www/html/www.transindex.ro/lib_fred/runtime_functions/template_executor.php on line 30 Warning: implode(): Invalid arguments passed in /store/www/html/www.transindex.ro/lib_fred/runtime_functions/template_executor.php on line 32
  • Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 17:58 GMT +2, 2007. október 29.

F. N. – K. M.
KELLETT NEKED...
Útmutató szerelmi háromszögek túléléséhez


Hogyan kell túlélni egy szerelmi háromszöget? Ne menj bele. Szóval, már késő. Ne mondd, hogy nem szóltunk.[kommentekkel]


HIRDETÉS


Azt hiszed, titokban tarthatod? Lehet, hogy a környezetedtől tudod meg, hogy afférod van. Ne vedd szívre, mindenki szereti a szaftos pletykát, de egyszercsak ráunnak a témára.

A kiszemelted (a továbbiakban nevezzük Kedvesnek) élettársa/kedvese/házastársa (a továbbiakban: Másik) a kapcsolat intenzitásával arányos időtartamon belül füleli le, hogy képben vagy.

Ettől fogva megszámlálhatod nyugodt perceidet: akármilyen közös programot tervezel a Kedvessel, felborul. Készülj fel arra is, hogy neked kell majd elhihető kifogásokat gyártanod, amit otthon előadhat a Másiknak, amennyiben mégis együtt akarod tölteni a hétvégét a Kedvessel.

Latolgasd, hogy mit írsz a Kedvesnek az azonnali üzenőn: ne gondold, hogy a Másik nem fogja az archívumot végigböngészni. És arra se alapozz, hogy nem fog meglesni titeket az utcasarki pózna mögül, csak azért, mert te úgy gondolod, hogy ez méltatlan viselkedés.


Az aranyszabály:

amit szabad Demeternek, nem szabad a kisökörnek. A Kedves szerint. Így hát, ha a Másik úgy viselkedik, ahogyan egy görög lakodalomban szokás, akkor az érthető, hiszen stresszeli a helyzet. Ha te felemeled a hangod, akkor hisztérika vagy.

Ahogy az idő telik, a Kedves egyre több félrelépésére derül fény: azt hangoztatja, hogy azért beszél róluk, mert úgy gondolja, eléggé nyitott és közvetlen lehet veled. Igazából azért kerülnek szóba, hogy tudd, milyen elvárásai vannak veled szemben.

Ezt pedig abból kellene leszűrnöd, hogy a régiek mit vagy mit nem csináltak a Kedves szája íze szerint. Neked is vannak elvárásaid? Ebből is látszik, hogy te mindig csak magadra gondolsz.

A legfontosabb, hogy tudd, mibe vágtál bele, és szerelkezz fel a túléléshez szükséges türelemmel és sztoicizmussal. Így az affér során akár örömteli pillanatokat is begyűjthetsz.Amikor belekezdesz, légy tisztában azzal, hogy nem te vagy az első tiltott gyümölcs, és nem te leszel az utolsó. Másrészt ott az afférnak a Kedves számára imponáló vetülete: két alma bármikor jobb, mint egy alma.


Ne bízz senkiben.

Azok az emberek, akik megcsalják a Másikat, nagyon jól értenek ahhoz, hogy eljátsszák a függetlent. Ne keresd a karikagyűrűjét, otthon hagyta vagy zsebre vágta. Lehet, hogy hónapok óta jártok, és te már a közös lakásotok berendezését tervezgeted, amikor egy haverja véletlenül említést tesz a Másikról.

Amikor szembesíted a helyzettel, vonogatja a vállát. Szerinte neked kellett volna tudnod első perctől fogva. Hogy honnan, az a te dolgod. Számára természetes, hogy amikor az ember összeismerkedik valakivel, egyúttal megbíz egy nyomozóirodát annak kiderítésével, hogy vannak-e csatolt fájlok.

Léteznek bizonyos hazugságok, amik minden szerelmi háromszögben elhangzanak. Hogyha például azt hallod, hogy a párkapcsolata/házassága már nem működik, jól vigyázz:


átverés esete forog fenn.

Megpróbálja majd veled elhitetni, hogy nem jó a szex a Másikkal, vagy hogy hónapok óta nem is szeretkeznek, és egyáltalán, szidja majd, mint a bokrot.

De mindennek fele sem igaz – az egyik lehetséges magyarázat, hogy sajnáltatni szeretné magát. Vagy csak simán okot szeretne adni neked, hogy minél több ideig mellette maradj, elvégre te jelented számára a menekülést az állítólagos otthoni pokolból.

Elmondja majd, hogy tulajdonképpen te vagy az élete értelme és így tovább – mindezt annak ellenére, hogy esténként valaki más mellett hajtja álomra a fejét.

Hogyha pedig gyerekei is vannak, felhasználja majd őket kifogásként – például arra, hogy rendszeresen találkozzon a házastársával, akitől amúgy különvált. Hogy mindez a legkevésbé sem etikus, az egyedül neked fáj.A gyerekek jó ürügyként kapóra jönnek arra is, hogy egyetlen ünnepet se töltsön veled. Ha szerelmi háromszögbe keveredtél, készülj fel arra, hogy a karácsonyt, húsvétot, szilvesztert, születésnapot anyukáddal vagy a barátaiddal ülöd meg majd.

Viszont végig kell hallgatnod, hogy milyen jól érezték magukat a Másikkal a tegnapi gyertyafényes vacsorán. Ha megmondod, nem érdekel, megsértődik. Mert ez az élete egyik fontos eseménye, és mint ilyent, meg szeretné osztani veled.

Bonyodalmakat okoz majd a kommunikáció is: az okosabbja lehalkítja a telefonját, amikor a Másik a környéken tartózkodik. Hogyha viszont ez nem jutott eszébe, te fogod megszívni. Legrosszabb esetben megtiltja, hogy sms-t írj vagy telefonálj neki, és ezzel magyarázkodásra kényszerítsd a Másik előtt.Normális ember nem szívesen hozza magát abba a helyzetbe, hogy egy légtérben kelljen tartózkodnia a hivatalos párjával és a szeretőjével. De akad nem is egy, aki számára ez a szituáció külön élvezet. Ne is próbáld megmagyarázni, hogy ez neked rosszul esik – reménytelen. Az egyetlen megoldás, ha a széljárásból kiszagolod, hogy megint a Másikkal akar villogni előtted, és ilyenkor menekülsz.

Számíts rá, hogy felbukkannak majd a környékeden „jóakarók”, akik azt tűzték ki életük céljául, hogy téged ebből a helyzetből megmentsenek. Győzködnek majd, hogy rúgd ki, elvégre te ennél jobbat érdemelsz. Vagy csupa


szeretetből értesítik a Másikat,

hogy a párja félrejárkál. Végül pedig soha, egy percig se hidd azt, hogy egyszer majd szakít a Másikkal és jól meglesztek. Ilyen ugyanis csak a mesékben van, ez pedig itt a szomorú valóság. Amúgy ha kapsz egy kis kolbászt a hentestől, minek neked az egész disznó?


  • Megosztás:
HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

9. rubensi nő
2009 november 12 12:53 Replikázok

Hát én is belecsöppentem egy ilyen szerelmi háromszögbe.fél éve tarta dolog,az is bonyolítja még a helyzetet hogy a férfi akinek a szeretője vagyok az a főnököm.a Főnökömmel és a párjával is napi kapcsolatban vagyok.egyenlőre még nem sejt semmit,de vajon meddig mehet ez igy???SZEM,ÉT DÖGNEK ÉRZEM MAGAM DE NEM TUDOM LEZÁRNI A KAPCSOLATOT MERT AMIKOR VELE VAGYOK MEGSZÜNIK MINDEN ÉS CSAK Ő MEG ÉN LÉTEZÜNK BÁR EZ HETI 1-2ALKALOMMAL IGEN KEVÉS

8. melinda
2009 július 10 17:33 Replikázok

hátigen...a szerelmi háromszög sose jó... az én helyzetem még annyival bonyolultabb hogy egy barátnőm kedvesével jöttem össze..s így nem lehetett nagyon titkolózni. és kidobta a barátnőmet a fiú..és én természetesen nagyon rohadéknak érzem magam ettől..
- ez a cikk egészjól lefedi a valóságot

7. Jutka
2009 február 24 09:35 Replikázok

Sajnos én is egy ilyen háromszögben, vagy talán négyszögben vagyok.Van egy barátom,immár l4 éve, aki Svájcban él, természetesen nős ember. Beleszerettem, de ahogy az évek múltak, rádöbbentem, hogy (ami már biztos), hogy több hölgy is van az életében.Már nem tudok neki hinni,az átlátszó hazugságai, mellébeszélései kézenfoghatók.Azt mondja, hogy csak engem szeret, de ezekután?

6. kelemen e
2008 április 10 23:12 Replikázok

Ha a háromszögben tényleg csak hárman lennének, nem is lenne olyan nagy a baj. Csakhogy legtöbbször az sérül, aki nem is főszereplő: a gyermek, a kedves anyja, apja...esetleg maga a megcsalt feleség hal bele. Ha szembenézek magammal, köpni tudnék, hogy megköttem a legszégyenletesebb kompromiszumot: megcsalt Ő,a barátom, szeretőm, testvérem, gyermekeim apja, mégis együtt vagyunk. Hová lett a hajdani vidám lány? Ma én vagyok a legszomorúbb, legmegalkuvóbb sokgyerekes anya, aki a krisztusi 33-al megtanult HALLGATNI.

5. Fejős Erika
2008 április 10 20:21 Replikázok

sziasztok!hát még nem sikerült szakitaom a barátommal egyszerüen nem megy!de boszor nem olyan könnyü szakitani még soha nem tettem ezt senkivel!a helyzet ugyan az mint eddig!de meddig birom nem tuom!elegem van ebböl az egészböl miért kellett belépni más vkinek az életemben én ezt nem akartam!de uyg is szakitás lesz vége!de szivesen megismernélek téged boszor ha gondolod akkor msnen beszélhetünk!köszönöm szépen a tanácsokat!:)üdv:Era!

4. d
2008 április 4 12:55 Replikázok

Ne hüjéskedj, dobd a régit!

3. boszor
2008 április 2 21:29 Replikázok

Erika, szerintem ne félj a zsíros kenyértől. Próbáld ki az újat, mert nincs vesztenivalód. Ha működik az új sráccal, nagyon jó, ha viszont neadjisten nem, akkor is megszabadultál egy olyan kapcsolattól, amelyikben csak további veszekedés várt volna rád. Sőt, ahogy leírod a régi kapcsolatodat, én még akkor is a szakítást javasolnám, ha nem lenne senki új a színen:)

2. fejős erika
2008 március 31 21:13 Replikázok

Szeretném valaki segítségét kérni, mert nem tudom mit csináljak, szenvedek! 21 éves vagyok, 2 és fél éve van egy barátom, de úgy telt el ez az időszak, hogy majdnem minden nap veszekedtünk a féltékenysége miatt. Soha nem csaltam meg, ezt hozzá kell tennem. Én szeretem, türelmes ember vagyok, mindig azt mondogattam magamnak, hogy majd megváltozik, de egyszerűen nem hagy élni, állandóan kémkedik utánam.

Körülbelül egy hónapja belépett az életembe egy srác, akit látásból ismerek. Jó ember, sokat szoktunk telefonon beszélni. Legalább 2 hónapja beszélünk és nagyon kedveljük egymást. Ő azt mondja szeret, és én is kezdem ezt érezni, de félek, nagyon félek! Eddig mindig vajas kenyeret ettem és meg kellene kóstolnom a zsíros kenyér izét??? Nem tudom, de annyira jó ezzel a sráccal beszélgetni. Ő már érett férfi, és tudja, hogy mit akar és olyan más! Egyszerűen imádom! Ő azt mondta vár rám, türelmes lesz és várja, hogy döntsek. Azt mondta, BÁRHOGY DÖNTENÉK, ELFOGADJA! mit csináljak???

1. kicsicsaj
2007 december 5 21:22 Replikázok

Sziasztok! Ez az egész nagyon érdekes... Én is épp egy ilyen szerelmi 3szögben vagyok vagyis márcsak voltam..Csak én tudtam is arról hogy a fentiekben leírtak igazak és soha nem vártam tőle többet,annak ellenére hogy naggyon szeretem...Viszont nemrég vége lett mindennek,mert kiderült a dolog.. Nagyon fáj de így kellett lennie..Szeretem és hiányzik, de tudom hogy túl kell lépnem, hisz még fiatal vagyok és kezdhetek új életet..Sok minden áll még elöttem és vár rám...
SZAVAZÓGÉP

Szerinted támadni fognak az oroszok Ukrajnában?

Igen, csak idő kérdése. 544
Nem, csak erőt demonstrálnak. 291
Ha támadnak is, a NATO majd megvédi őket. 15
Nem fognak, amerikai riogatás az egész. 286
Szerintem Ukrajnára akár jogosan is formálhatnak igényt. 123
Még nem döntötték el, a tárgyalásoktól függ. 128

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS