• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 19:48 GMT +2, 2006. november 7.

Pál Edit Éva
PRÓBÁLTAD MÁR GUMICSIZMÁBAN?
Isteni játékok: szexoldalak női szemmel


A szexet a társadalom egy kicsit felülértékeli, meg egy kicsit alul is – mondja egy grafikus. Pucér női testek – csak ez lenne a szex?


HIRDETÉS

A SexinArt.net blogoldal a világ különböző részeiről származó, erotikát, szexet, és némi pornót tartalmazó alkotásokról szól. A bejegyzések reklámtól divaton, videón, szépművészeteken, blogokon, karikatúrákon, illusztrációkon, zenén, performanszokon, fényképeken, pornón át a szexuális játékokig mindent felölelnek, ami szóra érdemes.


Próbáltad már gumicsizmában? – reklám és szexualitás

Az egyik munkaruhákat népszerűsítő reklámban három építkezésen dolgozó férfi találkozik. Miután szétválnak útjaik, mindegyiküket egy-egy nő várja - a pornófilmes sztereotípiáknak megfelelően titkárnő, zuhanyzó lány, illetve miniszoknyás munkásnő.

A munkások azonnal ki is próbálják a rajtuk levő felszerelést: szexuális aktus közben tudjuk meg, hogy milyen előnyei vannak a rugalmas derékrésszel készült nadrágnak, a vastagon párnázott térdrésznek.

A másik pár az optimális mozgásszabadságot nyújtó kabátban zsezseg (a kettős cipzár pedig bármely irányból lehetővé teszi a kabát szétnyitását), a harmadik párnak nem jön össze: pechükre a csizma behatolás-gátló anyagból készült (lány fenekén olvashatjuk, hogy belül bundázott, 300 fokig hőálló lábbeliről van szó, tehát jól bírja a súrlódáskor keletkező meleget).


Azok a mocskos japánok

Messy Japan: koszos japánok performansza, hardcore szex. A performanszban résztvevők testét különböző színekre festik: metálzöld, aranyozott vagy csokibarna, és így, szoborszerű lényekké válva létesítenek szexuális kapcsolatot.

A szobrok élő arca az, ami megfogja a nézőt. Ebben különböznek a japán oldalak az európaiaktól: a szexuális aktus résztvevői nem merevek, szenvtelenek vagy éppen önelégültek,– nem néznek a kamerába – , hanem teljes lényükkel az aktusra figyelnek.
Említésre méltóak Nemeth Krystoph tollrajzai nőkről intim helyzetekben, akik mind kiváló alakúak, de nem csontsoványak. Bugyijukat szorongató, vécén ülő lányok – fétisszaguk van.


Isteni játékok

Kíváncsi vagy, milyen lehetett Szűz Máriának a szentlélekkel? A divine-interventions.com oldalon istenségeket, vagy más, vallással kapcsolatos hírességeket formázó vibrátorok közelebb vihetnek ehhez az érzéshez. Mosolygó Buddhát, a Kisjézust, Szűz Máriát, apácát, a Kaszást, Mózest, a Keresztrefeszített Jézust ábrázoló, szilikonból készült szexuális segédeszközök révén lopózhat be a vallás a legintimebb életünkbe.


Még több vibrátor


A Shiri Zinn által tervezett, organikus üvegből készült, rózsaszín szőrmével, és/vagy drágakövekkel díszített vibrátorok bolondosak - egy picit giccsbe hajlanak ugyan, de tagadhatatlanul nagyon kifinomultak és nőiesek. Annak ellenére, hogy üvegből és drágakövekből készültek, a vibrátorok nem sugároznak hidegséget, merevséget, talán épp a huncut rózsaszín bolyhok miatt.

Egy lány nemi identitászavarral

Marit Victoria (tőle származik a felvezetőben kiemelt idézet) egy norvégiai farmon nőtt fel. Itt az állatok szexuális életén kívül soha nem beszéltek a szexről, egyáltalán az emberi testről a családban. Amikor tízéves korában elkezdtek nőni a mellei, azt hitte, mellrákja van.
Nos, a képzőművész középiskolás korában egy elmegyógyintézetben volt ápoló. Itt ha valamelyik páciens beszélgetés közben maszturbálni kezdett, úgy kellett tovább folytatnia a párbeszédet, mintha mi sem történt volna. Saját bevallása szerint ekkortól szűntek meg a szexualitásról való beszéddel kapcsolatos gátlásai.

Sőt, művészete is a szexualitásban gyökerezik: Victoria az emberi szerveket (főként a szaporító- és a kiválasztókészüléket) mutatja be más perspektívában: hüvelyekkel, péniszekkel és ánuszokkal asszociál. A menstruáció emlékérme (The Menstruation Medallion) című munkájában a méh látható a menstruáció periódusában, egy aranykoronával megkoronázva. Victoria szerint a nők megérdemelnek egy érmet a menstruálásért. Egyik különlegesen érdekes rajza a tizenéves kislány, aki rácsodálkozik a saját erekciójára.


Neoszecessziós kép

Egy nő, egy fotó, egy képszerkesztő, és kész is a neoszecessziós nő ábrázolása.

Piruló arcok

Az egyik nőknek szánt ausztráliai oldalon nők szexuális fantáziáit, pikáns sztorikat hallgathatunk meg, olyan sztorikat, amitől egy kicsit elpirulunk. „Péntek este van. Egy fárasztó, stresszes munkahét után a barátnőiddel kimész a városba. Te érkezel elsőként, egyedül várod őket egy lokálban, amíg le nem ül melléd egy idegen férfi...” Az érzéki és szoftos történet, amely segít ellazulni, csak öt ausztrál dollárba kerül, az explicit szex kilencnél kezdődik, és ebben már a keleti masszázs is benne van. Minden sztorihoz letölthető egy hangminta, érdemes belehallgatni.

A román branea.ro honlapon a férfiak szórakoztatására, és nemcsak, a Hustlerből közismert Adevărate gospodine rovat karikatúráját jelentették meg, még sok más férfiúi fantáziával együtt. Például egy feleség megskalpolt férje fejéből női nemiszervek hegyeit bányássza ki.


Eladó?

A női test mint árucikk: unalmas közhely, képen sokkal izgalmasabb. És itt legalább a használati utasítások is fel vannak tüntetve – kézzel mosható, minden erőszakos beavatkozás tilos.
  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Készülsz szavazni a szeptember 27-i helyhatósági választásokon?

Sok múlik rajta, úgyhogy mindenképp szavazok 201
Eddig egy szavazást sem hagytam még ki 63
A megfelelő óvintézkedések betartásával ott leszek 25
Jobban örülnék egy elektronikus vagy levélszavazásnak 66
Még nem döntöttem el 23
Nem tudok elmenni szavazni 78

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS