• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 15:17 GMT +2, 2006. november 7.

SZEX A MUNKAHELYEN
Erotikus történetverseny: megvannak a nyertesek!


Nektek a Harmónia – pfúj, utálom ezt a szót jött be, a fődíjat azonban Arnót Mária novellája kapta Zsófia nénénk és Kicsizsófi nyárvégi történetéért.


HIRDETÉS


A ház előtt elrohanó utcakölykökkel... elnyerte a szerkesztőségi fődíjat, a Benq szkennert. Zsófia nénénk és Kicsizsófi nyárvégi története rutinos íróra vall, és talán a leginkább “irodalmi” a szó pozitív értelmében.Itt jegyeznénk meg azonban, hogy a november 3-i eredményhirdetési határidő eltolódásáért többek közt az a tény is felelős, hogy szerkesztőségünk nehezen jutott közös nevezőre: ki legyen a nyertes.

Többek közt a Kinga, akit zavart a napfény című novella, illetve az Érosz-történet a Művészetek Palotájában volt még esélyes, de a Kolhoz-szerelem is tehetséggyanús; ezen írások szerzői egy-egy Transindex-pólóval vigasztalódhatnak, mivel több nélkülözhető szkennerünk nincs.

A szerkesztőségi második helyezett Kinga-történet egyébként az olvasókat sem hagyta közömbösen: majdnem 700 szavazatot gyűjtött be.

A közönségdíjat, a Genius digitális rajzpadot PZ fedőnevű olvasónk nyerte a Harmónia – pfúj, utálom ezt a szót című írásával, több mint ezer szavazatot kapott tőletek. A nyereményeket a díjazottak előzetes e-mailes egyeztetés után szerkesztőségünkben vehetik át (a nyertesek levelét a dome@transindex.ro címre várjuk).


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Készülsz szavazni a szeptember 27-i helyhatósági választásokon?

Sok múlik rajta, úgyhogy mindenképp szavazok 202
Eddig egy szavazást sem hagytam még ki 63
A megfelelő óvintézkedések betartásával ott leszek 25
Jobban örülnék egy elektronikus vagy levélszavazásnak 66
Még nem döntöttem el 23
Nem tudok elmenni szavazni 78

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS