• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 10:13 GMT +2, 2006. november 7.

B. D. T.
ÉLVEZZÜNK EGYÜTT A VILÁGBÉKÉÉRT
Globálisan összehangolt orgazmus, az új tömegbékítő fegyver


A csúcspont után energiamező létesül, amelyet ha felhasználunk, megállíthatjuk a háborút. Flower power a javából.


HIRDETÉSDecember 22-én, a téli napfordulókor újabb kísérlet történik az emberi tudatok összekapcsolhatóságának igazolására. A Baring Witness nevű civil békeszervezet kezdeményezésére sor kerül


az első, összehangolt globális orgazmusra – a világbékéért.

„Értesülve arról, hogy az Egyesült Államok két tengeralattjáró-elhárító flottája éppen a Perzsa-öböl felé tart, a követkző információk bocsáttatnak digitális sugárzásra (több száz ezer ember részére) világszerte, a téli napforduló, 2006. december 22-e előtt hatvan nappal, hat évvel az új maja időszámítás kezdete előtt” – kezdik sajtóközleményüket a szervezők.


De miről is van szó?

A Globális Tudat Projekt (The Global Consciousness Project) keretében, a Princetoni Egyetemen végzett kutatások szerint igenis van alapja annak, hogy az emberi tudatok „egy hullámhosszra kerülnek” a tömegeseményekkor.

A kezdeményezők ehhez azt teszik hozzá, hogy ennek, ha igazán jó sokan csinálják, mérhető hatása van a földi energiamezőkre. És mi lehet hatásosabb energiamező-generáló egy tömegmeditációnál vagy közösségi imánál? Hát egy külön-külön, de mégis tömegesen megtapasztalt, intenzív orgazmus.A neohippi veteránok arra buzdítanak, hozz magaddal még egy embert. Vagyis a december 22-i globális O igenlésére kell biztatnod minden férfit és nőt, akit ismersz. Az örömszerző aktusra bárhol a világon sor kerülhet, de „főleg azokban az országokban, amelyek tömegpusztító fegyverrel rendelkeznek” – figyelmeztetnek a szervezők.

Fontos tudni továbbá, hogy december 22-én egész nap lehet próbálkozni, ott, ahol az ember akarja, intim környezetben vagy sem,


egyedül, kettesben vagy csoportban.

A cél: az emberi energia lehető legnagyobb forrásának kiaknázása a Föld energiakészletének feltöltése érdekében.„A Nagy O közben a békére és a barátságra koncentrálva gondolatainkat, és ezáltal az orgazmikus energiát a tudatos összpontosítással kombinálva lecsökkentjük az erőszak, gyűlölet és félelem globális szintjét” – állítják a kezdeményezők. Donna Sheehan az eseményen részt vevők nevében azt nyilatkozta, szeretnék, ha a princetoni kutatók a Globális Tudat Projekt keretében mérnék és értékelnék ki a kísérletet.

A kezdeményezés sikerének kulcsa szerintük az, hogy „erre mindenki képes, és minenki élvezni fogja”. „Ingyen van! Saját cucc!


Könnyű megtenni! Szórakoztató!

Ráadásul ez lehet a legfontosabb dolog, amit tehetsz önmagadért, a családodért, a bolygóért és az emberiségért” – szól a biztatás.

”Ha tetszett az oldalunk, írj a webmesternek. Ha nem tetszett, fordulj terapeutához” – búcsúzik a Global-O stábja.
A Baring Witness korábbi akciói:
  • Megosztás:
HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

3. Révai
2006 november 16 21:35 Replikázok

Itt olvastam: "ÉLVEZZÜNK EGYÜTT A VILÁGBÉKÉÉRT"..."December 22-én, a téli napfordulókor" Vagyis azt mondjátok, hogy azt a kevés jót, ami megmaradt a világban, azt is aljasítsuk le, vegyük el az értelmét, jelentősségét? Tudjátok egyáltalán, hogy minek a napja a téli napforduló? Tisztában vagytok a jelentősségével, a mondanivalójával? ... Nem tudom elhinni, hogy emberek idáig tudnak süllyedni.

2. Timi
2006 november 7 22:05 Replikázok

sajtóbotrány, de a VILÁGBÉKE! :p

1. nelli
2006 november 7 20:38 Replikázok

jók ezek a meztelenkedő projektek, kár, hogy dec. 22.-én nálunk ezt nem lehet megvalósítani, de eseteleg a transidex bevállalhatná, mondjuk Csíkszereda főterén :-) jó kis sajtóbotrány lenne belőle :-)
SZAVAZÓGÉP

Készülsz szavazni a szeptember 27-i helyhatósági választásokon?

Sok múlik rajta, úgyhogy mindenképp szavazok 201
Eddig egy szavazást sem hagytam még ki 63
A megfelelő óvintézkedések betartásával ott leszek 25
Jobban örülnék egy elektronikus vagy levélszavazásnak 66
Még nem döntöttem el 23
Nem tudok elmenni szavazni 78

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS