• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 17:12 GMT +2, 2006. október 17.

Bányai Tamás
SZEX A MUNKAHELYEN
A frigid szerető


Könnyű kis gáláns történetként indul, de a végén egy motel bevonásával bonyolulttá válik. Erotikus történetpályázatunkra érkezett ez a sztori is. [18+]


HIRDETÉSÖnnek melyik jött be a legjobban?
Jakab Sándor az észak-karolinai High Point város közelében található Night Star motel-bár-étterem kombinációban dolgozott már egy éve, persze illegálisan. Takarítóként kezdte, aztán a tulajdonos felismerte kézügyességét, s attól fogva a karbantartó szerepét töltötte be.Éppen végzett aznapi munkájával, s úgy érezte, megérdemel egy pohár sört. Tudta, hogy most van a bútorvásár, a motel minden szobája foglalt, és ilyenkor, az esti órákban a bár is zsúfolt, de arra gondolt, csak jut egy szűk hely a bárpult mellett.

Átvágott a kerten, ami a motelt a bártól elválasztotta, s félúton vette észre a nőt. A magnóliafa alatt állt, félszegen, mintha testi hibáit akarná rejtegetni. Pedig fiatal volt, formás, csinos.

Jakab Sándor tisztában volt vele, hogy ilyenkor, vásár idején, az örömlányok ellepik a várost, s ezt is azok egyikének vélte, akinek odabent a bárban már nem sikerült vendéget fogni. Úgy látta, a nő int neki. Előbb tétovázott, aztán mégis odalépett hozzá. Egyedül élt, s jó régen volt már dolga nővel. Helen, a takarítólány, akivel azelőtt összehozta jósorsa, már hetekkel korábban felmondott, és még a környékről is eltűnt, akár a kámfor.


A nő arcára zavart,

idegesnek tetsző mosoly telepedett, lesütötte szemét és szótlanul, gyengéden megfogta a férfi kezét, mintegy alkalmat biztosítva a másiknak, hogy visszaléphessen, ha akar. De Jakab Sándor már eldöntötte, hogy nem táncol vissza. Követte a nőt, aki finoman húzta magával. Közben alaposabban is szemügyre vette, s elégedetten állapította meg: jó lábai vannak, kemény húsú feneke, feszes mellei. Harminc év körülinek saccolta, a legjobb korban levőnek. Új lány, gondolta, hiszen még sohasem látta, nem ismeri a helyi dörgést, lecsúszott a vendégekről, de bevétel nélkül mégsem akar nyugovóra térni, nyilván kapóra jöttem neki. Ám legyen, kerül, amibe kerül, megengedheti magának. Érezte, hogy felforrósodik a vére.

A motelszobában, ahova a nő vezette, két ágy állt. Az egyik még érintetlen, a másik megbontott, látszott, hogy valaki már feküdt benne. A bevetett ágy mellett két hatalmas bőrönd hevert. Jakab Sándor megjegyezte:

– Gondoltam, hogy nem idevalósi vagy, a helyi lányokat már ismerem.
A nő egy biccentéssel vette tudomásul, hogy olyan emberrel van dolga, aki a jelek szerint jártas az ilyen kalandokban. Válasz helyett vetkőzni kezdett, mintegy értésére adván, ő is pontosan tudja, mit várnak tőle.


Jakab Sándor gusztálta a nőt.

Tetszett neki, hogy arca cseppet sem mesterkélt, mindössze szemöldöke van a kelleténél egy parányival erősebbre kihúzva; hajának szőkesége is természetes, nem festett, ruházata divatos, drága holmi, ám cseppet sem hivalkodó. Az egész nőből hiányzott a prostituáltakra olyannyira jellemző durva, bizalmaskodó magabiztosság. A melltartóját kapcsolta ki, amikor rászólt:

– Hohó! Lassan a testtel, csillagom. Valamiről elfeledkeztünk. Nem szeretem, ha palimadárnak néznek. Mi a tarifa?

A nő az ágyra csúsztatta melltartóját, feltekintett, s most először szólalt meg:
– Tizenöt dollár – suttogta alig hallhatóan és aggodalmasan, mint aki attól fél, esetleg rossz árat mond. Jakab Sándor elnevette magát. Ez egy kezdő, gondolta, de annál jobb. Kivette a pénzt a tárcájából, a bankókat az éjjeliszekrényre helyezte.
– Hogy hívnak? - kérdezte.
– Julie – felelte a nő, s anyaszült meztelenül végigfeküdt a megbontott ágyon.
– Hé! – förmedt rá a férfi. – Gyere át erre az ágyra. Nem akarok egy másik vendég ki sem hűlt helyére feküdni.

Julie a fejét rázta ellenkezése jeléül, s amikor a férfi már a takaró után nyúlt, hogy lehúzza az ágyról, rémülten kiáltott fel:
– Ne! Kérlek, ne! Gyere ide mellém.
– Mi bajod ezzel az ággyal?
– Az a férjemé.


Jakab Sándor elképedt.

Ilyen kurvával még sohasem volt dolga.
– A férjedé? - kérdezte megrökönyödve. – És hol van ilyenkor a drágalátos férjurad?
– Odalent, a bárban.
– Nem félsz, hogy ránk nyitja az ajtót?
– Iszik a haverjaival. Hajnalig sem jön vissza.

Jakab Sándor nem tudta, mitévő legyen, de vágyai már felgerjedtek, odabújt hát gyorsan a nő mellé. Julie szorosan, szinte már görcsösen magához húzta, hevesen csókolni kezdte. Jakab Sándornak ez egyáltalán nem tetszett. Érezte, hogy ez a heves szenvedély valahogy természetellenes, erőltetett, mintha a nő minden áron csak a fizetségét akarná megszolgálni. Ám, ha már hozzáfogott, be is fogja fejezni. Ahogy mondani szokták, gyorsan végzett. Ki akart kászálódni az ágyból, de a nő belekapaszkodott.

– Ne! Kérlek, ne menj még el! Folytasd! Kérlek, szeress még egy kicsit! De Jakab Sándor most már határozott volt. Itt valami nincs rendjén! Nem szerette a váratlan és kellemetlen meglepetéseket, s most már igyekezett mielőbb eltűnni innen. Kapkodva szedte magára a ruháit, mit sem törődve immár a nővel, aki sírásra görbülő szájjal, könyörgő arckifejezéssel nézte őt. Köszönés nélkül, sietve távozott.

Betért a bárba, és kért egy sört a bárpultnál. A közelében levő asztaltól, nagyhangú társaság közepéről egy középkorú férfi hangját hallotta. Jócskán felöntehetett már a garatra. Kiskabátja a szék támlájára vetve, nyakkendője meglazítva. Kezeit a térdéhez csapkodva, vihorászva mesélt a mellette ülőknek:
– Én bezzeg nyugodtan magára hagyom az asszonyt. – mondta a részegek kihívó büszkeségével, láthatóan élvezve a rámeredő és várakozó tekinteteket. Felröhögött. – Mert frigid az istenadta. Az ilyen nőre nem kell vigyázni. Mérget vehettek rá, hogy nem fog megcsalni. Ha nem kell neki, nem élvezi, minek csinálja? Hát nem?

Jakab Sándor otthagyta a bárpulton fél pohár sörét, és észrevétlenül kioldalgott a bárból, mintha legalábbis neki lenne valami szégyellnivalója.


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Készülsz szavazni a szeptember 27-i helyhatósági választásokon?

Sok múlik rajta, úgyhogy mindenképp szavazok 202
Eddig egy szavazást sem hagytam még ki 63
A megfelelő óvintézkedések betartásával ott leszek 25
Jobban örülnék egy elektronikus vagy levélszavazásnak 66
Még nem döntöttem el 23
Nem tudok elmenni szavazni 78

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS