• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 18:01 GMT +2, 2006. június 19.

B. D. T.
KI A LEGSZEBB A VIDÉKEN?
Román FHM-top: a "bákói Hamupipőke" veri Angelina Jolie-t


Irinel Columbeanu 19 éves menyasszonyát tartják a világ legszexibb teremtésének a magazin hazai olvasói.


HIRDETÉS

Na neeeeeee, már megint Monica – fanyalognak a toplista-allergiások. Az FHM román olvasói szerint azonban ő a legszebb a vidéken. Kis román felhördüléseket szemléztünk, a főszerk szerint minden okés, Monica bájai minden gyanún fölül állnak.

Miután tavaly megnyerte az Év Topmodellje versenyt, idén a For Him (FHM) magazin toplistáján is az élre tört Monica Gabor. A bákói középiskolás lány – aki nemrég egy snagovi iskolába iratkozott át – rossznyelvek szerint annak köszönheti népszerűségét, hogy Irinel Columbeanu milliárdos üzletember menyasszonya, így


"elintéződnek" a dolgai.


A Libertatea bulvár-napilap szerint a bukaresti Marriott luxushotelben megrendezett díjátadásra Monica Gabor győzelme miatt nem mentek el a román szépségek. A lap megjegyzi, hogy többen "igazolatlanul" hiányoztak.
A Ziarul által az FHM-díjkiosztás után megszólaltatott román modellek némelyike pedig azon gyanújának adott hangot, hogy a verseny nem volt egészen "tiszta".

Anamaria Ferent énekesnő, aki az 51. helyet érte el a Legszexibb Nők listán, azt nyilatkozta Monica győzelméről: "A testi adottságai segítették, de a komoly mediatizálás is".

A 39. helyezett Cristina Rus fotómodell a lapnak elmondta, szeretné azt hinni, hogy ezek a toplisták a valóságot tükrözik, "mindazonáltal valószínűleg megtörténik, hogy vannak megvásárolt helyek is".Eduard Ţone, az FHM romániai kiadásának főszerkesztője a Transindexnek azt nyilatkozta, Monica Gabor sikerének titka semmiképpen sem hozható összefüggésbe Irinel Columbeanuhoz fűződő kapcsolatával.

"Aki az FHM-et azzal vádolja, hogy a Száz Legszexibb Nő toplista első helyét megvették, valószínűleg folyamatosan effajta praktikákhoz folyamodik. Ennek a topnak már a hetedik kiadásánál tartunk, és míg eddig a nyertes külföldi sztár volt, ezúttal


az olvasók egy helyi személyiségre voksoltak.Monica Gabor sikere nagyon egyszerűen megmagyarázható: a XXL. ünnepi májusi számban megjelent róla egy képösszeállítás, amit nagyon kedveltek az olvasók, ugyanakkor a címlapon is szerepelt. Abban az időszakban pedig már javában zajlott a top 100-as szavazás, vagyis


az olvasóinkat ez is befolyásolhatta,

emellett Monica az utóbbi időben nagyon gyakran szerepelt a médiában. Úgy gondoljuk, Monica Gabort a minden kételyen felül álló adottságaiért szavazták meg, semmiképpen sem az Irinel Columbeanuhoz fűződő kapcsolata miatt" – szögezte le a főszerkesztő.Az FHM 30 országos kiadásának mindegyike megszavaztat minden évben egy győztest – ezek pedig kiadásról kiadásra különbözhetnek, hiszen egyes országokban helyi, máshol pedig nemzetközi sztárokat szeretnek inkább – tájékoztatott Ţone.

"A Monica Gabor győzelmével kapcsolatos kételyek megalapozatlanok, és abból a negatív légkörből táplálkoznak, amelyet egyes médiumok az Irinel Columbeanu-Monica Gabor párossal kapcsolatban gerjesztenek. Megjegyzem, a lány győzelmét még Columbeanu előtt is titokban tartottuk, és csupán a június 12-i ünnepség előtti pénteken értesítettem, hogy tisztelje meg jelenlétével a díjátadási rendezvényt" – nyilatkozta a főszerkesztő.

A magyar FHM-topot Kapócs Zsóka, a 2001-es év Miss World Hungary most 27 éves szépségkirálynője nyerte, aki jelenleg az RTL Klubon a Szombat esti láz műsorvezető "háziasszonya".

Nemzetközi téren azonban a romániaihoz hasonlóan


a 25-ön aluli korosztály dominált.


Az angol top élén a 21 éves Keira Knightley színésznő áll, az amerikait a romániai toplistán negyedik helyezést elért Scarlett Johansson, 22 éves színésznő nyerte.
  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Milyen jövőt jósolsz az új nagykoalíciós kormánynak?

Szerintem most már kihúzzák a választásokig, hogy ne legyen több válság 57
Legutóbb is csak néhány hónapot bírta az USL-kormány, legfeljebb csak jövő év elejéig tartanak ki 27
A rotációs kormányfői hatalomátadás miatt legkésőbb 2023-ban úgyis összevesznek 134
Az ideológiai ellentétek miatt egy PNL-PSD kényszerházasság biztos nem lesz hosszú életű 75
Szerintem előbb-utóbb tüntetni fognak ez ellen a kormány ellen is 41
Mindenesetre "ionopotchivanocpesede"-koalíciónak kellene hívni :) 114
Nekem már mindegy, csak legyen egy kormányunk 32
Nem sokat gondolkodtam ezen 279

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS