• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 16:28 GMT +2, 2005. november 18.

szerk.
A LÉNYEG ODALENT VAN
„Magamon viselném a nyomát” [talpjóslatok]


Embert cipőtalpáról – bár meglehet, hogy mégsem. Mi azért megmondjuk, ha ki vagy.


HIRDETÉS


Mr. Black: Zorró arab unokája őCipőtalpáról ítélve Mr. Black igazi Fekete Ember: az a tény, hogy a talpon finoman Z alakot formálnak a vonalak, nem lehet véletlen. A feliratot nem tudtuk kibetűzni, de szerintünk arabul van. Ez sem lehet véletlen. Jóslatunk: élete sima vonulatában törés várható, a szerelemben kétszer szenved. A bajok elkerülésére megoldást jelenthet a cipőcsere.


Ms. Rouge: a vörös reebokA talp alapos vizsgálata után rájöttünk: a csíkozat voltaképp rejtjeles rendszerellenes politikai vicc Kínából. A talpközépen lazán elhelyezkedő sárfolt arra utal, Mrs. Rouge egyelőre nem tudta eldönteni, elég merész-e ahhoz, hogy tisztán, módosítás nélkül terjessze-e a cipőjére írtakat az utcakövön. Mrs. Rouge tehát az önkeresés periódusát éli.

Jóslatunk: élete bonyodalmait csak úgy kerülheti el, ha holdtöltekor jobb lábbal mászik be a fürdőkádba. Különösen fontos lehet ilyenkor csizmája levétele, és kádkávára helyezése. (A művelet megkezdését bal kézzel ajánljuk).


Mr. Brown: nehéz esetMr. Brown cipője olyan, mint aki halkan belelépett. Ő mindig beletrafál a dolgok közepébe, a lényegre tér, de ezt nem szégyelli. Nőfűző szövege, mely egyben élete meghatározó mottója is: „magamon viselném a nyomát”. Jóslatunk: rövidesen összehozza a sors egy Kanos Sasorr nevű kolozsvári nyomkereső indiánnal, aki megtanítja arra: nem mindegy, hogy mit hagy maga mögött.


Mr. Pink: a természet vad erejeOrkánszerű szél, háborgó tenger, havas hegyorom, oroszlán a vadon közepén: ő Mr. Pink. Talpának vonalvezetése erős, határozott személyiségre utal, aki lazán átlibben az élet szöges kerítésein (vagy valami ilyesmi). Szépen domborodó puha talapzata a masszőrnők álma. Jóslatunk: ma este felhívja egy mélyhangú hölgy, figyeljen a szavakra, és ne dőljön be neki. Nem masszírnő. Kasszírnő.


Mr. Pink cipőben: tölgyek örömeA cipőtalp arra utal, Mr. Pink szeret fára mászni. Ne higgye azt, hogy csak a magányos fenyő az igazi: ott vannak a tölgyek, ki kell próbálnia! Jóslatunk: holnap levelet kap Gigi Becalitól, ugyanis ma hozták a döntést a Steauanál, hogy e talp a csapat talpa lesz.


Ms. Blue: egy boldog emberMrs. Blue élete sima ügy, személyisége nyitott könyv, vagy szélessávú internet, hogy modernebb hasonlatokkal éljünk. Mrs. Blue az, aki mindig jól jár. Jóslatunk: egyetlen dologra nem árt figyelnie tévíz idején, ez pedig az időjárás-jelentés. Hóesés, jegesedés cipőcserét esetleg csúszásgátló talpra helyezését indokolhatja.


Mr. Green: ingeriádaTalpazata egyértelműen arra utal: sok inger éri. Ha hihetünk a cipőaljnak, számszerint negyvenhárom. Mr. Greenben van valami állati: olykor mint kókadt barázdabillegető, vagy unott aligátor, máskor mint dúsizmú gepárd tűnik fel az élet mezején, de mind jól áll neki.

Jóslatunk: cipőtalpában az van megírva, hogy rámosolyog a szerencse. Ennek kiléte egyelőre még nem látszik egészen pontosan, de a csinos nők, csinos összegek szópárossal már most körülírható.


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Mit gondolsz a romániai járványhelyzetről?

Erre nincs egyszerű válaszom. 44
Rohanunk egy újabb karantén felé. 58
A többség nem tartja be a szabályokat, ezért jutottunk ide. 786
Egyszer így is, úgy is túl kell esnünk valahogy rajta. 62
Egyértelmű: több teszt, több eset. 90
Drasztikusan meg fog nőni a napi esetszám, ha nem szigorítanak. 97
A hatóságoknak lokálisan kellene fellépniük a gócpontokban. 441
Nem hiszek a járványban. 176
Nem hiszek a vírusban. 24
Fogalmam sincs. 22

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS