• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 17:41 GMT +2, 2005. április 18.

P.S.Zs.
MILYEN VOLT SZŐKESÉGE?
Célkeresztben a labdarúgófeleségek


Mondják, a labdarúgók dicsekedhetnek a legtutibb nőkkel, mindjárt az autóversenyzők és a mesterszakácsok előtt. Utánajártunk a legendának.


HIRDETÉSKezdjük minden csapat alapjával, azaz a kapusokkal. Az egyszerű földi halandó úgy gondolja, hogy inkább a gólokat ontó csatárok számíthatnak tetszetősebb példányokra, a többi meg kell elégedjen a maradékkal. Nos, a gyengébbik nem éppúgy kedveli a hálóőröket is. Könnyen meglehet, hogy az őrzés számukra olyan atavisztikus beidegződés, ami a fészekrakással rímel.

Barthez, a világbajnokságot nyert francia válogatott kapusa aranyat tart a háló(szobá)jában, ez első ránézésre is kiderül, Bogdan Stelea viszont, úgy tűnik, hogy akárcsak a pályán, itt is alaposan mellényúlt. Barátnőjétől a szén még nem, viszont a csille már bármikor feljöhet.
Nem tudni, az Inter balhátvédje, Francesco Coco honnan szerelte a barátnőjét, az viszont biztos: a pulitekintetű hölgy úgy tudja majszolni a paradicsomot, ahogy mások kevesen. Mellette seperc alatt leszoknánk a kecsöpről.
Figo, a királyi gárda kicsit púpos sztárja, ha a pályán már nem is a régi virtussal űzi a lasztit, a szeme azért még a régi. Felesége előbb a "hova gurult el a távirányító?" pózban tetszeleg, majd azt is láthatjuk, milyen, ha megtalálta. Ha bőr lennél, tetkó lennék rajtad, mondaná Shakespearre, ha élne.


Aki már látta Karembau-t meztelenül, annak van fogalma a gyermekkori traumáról. Azt, hogy semmi sem lehetetlen, azt viszont a képen láthatjuk illusztratíve. Lapzártáig nem erősítették meg azt a fülest, hogy a szőkeség rövidlátó lenne, netán előrehaladott szürke hályogban szenvedne. Istenem, reménykedjünk...
Még nem látjuk az összefüggéseket, de tény: a labdarúgókhoz vonzódó nők előszeretettel hemperegnek a homokban. Vieri őzikeszemű kedvese melltartó helyett hordja a tengerparti fövenyt, s ha teheti, a homlokára is szór néhány marékkal.

Chivut viszont meg tudjuk érteni: mi magunk is mihamarabb megszabadultunk volna egy olyan nőtől, aki csak úgy összefekszik a tengerparttal.
Rooney, az angol válogatott gömbölyded csodagyereke se megy már a szomszédba egy kis malacságért. Bár barátnője amolyan lány a szomszédból típus, aki azért már most képes kimutatni a foga fehérjét. Bár, amíg a homokot nem kedveli, nagy baj nem lehet.

Te melyikért futnál ki a zöldre?
  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Mit gondolsz a romániai járványhelyzetről?

Erre nincs egyszerű válaszom. 44
Rohanunk egy újabb karantén felé. 58
A többség nem tartja be a szabályokat, ezért jutottunk ide. 786
Egyszer így is, úgy is túl kell esnünk valahogy rajta. 62
Egyértelmű: több teszt, több eset. 90
Drasztikusan meg fog nőni a napi esetszám, ha nem szigorítanak. 97
A hatóságoknak lokálisan kellene fellépniük a gócpontokban. 441
Nem hiszek a járványban. 176
Nem hiszek a vírusban. 24
Fogalmam sincs. 22

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS