• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 13:35 GMT +2, 2005. április 5.

S. M.
VÁGYFOKOZÓK
Harisnyacsomagolások a lábfetisizmus szemszögéből


A láb kultuszának Európában nincsenek évszázados hagyományai, sokak szerint üldöznivaló perverzió. De mi a helyzet a harisnyacsomagolások csak erre a testrészre koncentráló fotóival?


HIRDETÉSA lábfetisisztát a láb és a lábujjak látványa, tapintása, illata, a lábfejek nyalogatása, csókolgatása izgatja fel, vagy az, ha mindezeket egy másik ember műveli az ő lábával. Sokan a meztelen lábat kedvelik, mások viszont szeretik különböző cipőkbe, zoknikba vagy harisnyákba öltöztetni imádatuk tárgyát.

Fetisiszta szemszögből nézve legalább három rajongási célpont azonosítható. Elsőként a lábak önmagukban, aztán a formát jól kiemelő cipők és az egyszerre sokat mutató, mégis sokat takaró harisnyák.

A harisnya kiemelt szerepet kap a lábfetisiszta fantáziájában, ez a ruhadarab az, amely úgy viselkedik, mintha ott sem lenne, mégis jól érzékelhetően elválasztja egymástól a partnereket. Ez lehet csupán egy kellemesen izgató, de mellékes elem, vagy esetleg nélküle elképzelhetetlen az örömszerzés.

A fenti szempontok tekintetében a harisnyacsomagolások a lábfetisizmus egész tárházat felvonultatják – noha az internetes pornó korszakában furcsán hathat, ha valaki harisnyákat vásárol halomra, kirakatokat bámul, és titokban az áruházakban néha megsimogat egy-egy harisnyába bújtatott műlábat.


Nem sok helyet hagy a fantáziának: a hölgy egy hibás instrukció vagy a céges igénytelenség következtében unott arccal végzi az egyébként erotikusnak szánt lábsimogatást. A fekete összeállításban és a vérvörös hajban ugyan felfedezni véljük a dominát, de a négyszögletes cipősarok kiábrándítóan hat a bennünk ébredező fetisisztának.


A következő sorozat egyre többet mutat meg a harisnyás lábak kedvelőinek. Elsőként még fekete kombiné keretezi a vonzó formákat, a felsőtest épp hogy átsejlik, hogy ne zavarja csodálatunk tárgyát.


A sorozat második darabján a kombinét melltartóra csökkentették, és új dimenziókat nyitva meg lábfetisiszták előtt. A fénylő szövésű harisnyanadrág pedig tovább borzolja érzékeinket.


A nyári változaton már nincs titok: a modell egyértelműen csak a kultikus ruhadarabot viseli, ráadásul némi absztrakció folytán a felsőtest is eltűnt. A láb végre önmagában létező, a testtől élesen elhatárolható fétis objektummá vált.


Ennél a modellnél dől meg a harisnya-fétis alaptétele, miszerint “olyan, mintha ott sem lenne”, az 50 den vastagság megzavarja tapintásérzékelőinket, késleltetve a kívánt hatást.


Íme a fekete boszorkány ellentétes párja, a jótündér. A pasztell árnyalatok és a rózsaszín kiegészítők megszelídítik a fetisiszta hatást, áthelyezve azt a lányszobák pihe-puha világába.


És aki a minőség mellett a mennyiséget is kedveli, annak egy egész fekete harisnyába bújtatott lábcsapat áll a rendelkezésére.


Ezt a harisnyát is elfelejthetjük: stressz-mentes, nyugodt életet kínál, amikor mi pont az ellenkezőjére vágyunk.


A vérpezsdítő vörös és fekete összeállítás láttán a cipőben bújtatott lábfejek hívei sem kell nélkülözniük a vágyfokozó kombinációt.


És végül íme egy modell, amely alkalmazkodik a modern kor kihívásaihoz, és a nőt mobilon értekező, a saját lábától is független, elfoglalt üzletasszonyként ábrázolja. Az ilyen nőnek úgyis csak a lábai előtt heverhetünk – ha megengedi.


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Mit gondolsz a romániai járványhelyzetről?

Erre nincs egyszerű válaszom. 44
Rohanunk egy újabb karantén felé. 58
A többség nem tartja be a szabályokat, ezért jutottunk ide. 786
Egyszer így is, úgy is túl kell esnünk valahogy rajta. 62
Egyértelmű: több teszt, több eset. 90
Drasztikusan meg fog nőni a napi esetszám, ha nem szigorítanak. 97
A hatóságoknak lokálisan kellene fellépniük a gócpontokban. 441
Nem hiszek a járványban. 176
Nem hiszek a vírusban. 24
Fogalmam sincs. 22

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS