• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 20:49 GMT +2, 2004. szeptember 17.

G. G.
SZEXTROLÓGIA
Szexpartnert csillagjegy alapján érdemes választani?


Azt, hogy mi történik egy nő és egy férfi között a hálószobában, szintén a csillagok befolyásolják – legalábbis ezt állítja könyvében egy New York-i házaspár. De mi helyzet akkor, mikor az ég teljesen beborult?


HIRDETÉSStella Starsky és Quinn Cox, a Sextrology című könyv szerzői szerint szexuális aktivitásunk különböző bolygóállások függvénye. Bevallásuk szerint őket is a csillagok, pontosabban az asztrológia iránti szenvedélyük hozta össze.

Eleinte csak puszta hobbiból adtak tanácsot ez ügyben a hozzájuk forduló kíváncsiaknak és boldogtalanoknak, de később meggyőződésükké vált a fenti tétel. Állításuk szerint a csillagjegyekben benne foglaltatik az igazi énünk, a nemiségünk, az egész életerő.

Három évnyi munka után megszületett a 600 oldalas remekmű, amely külön fejezetben foglalkozik a heteroszexuális, és külön a homoszexuális kapcsolatokkal. Egy újabb részben pedig arról osztogatnak a szerzők tanácsokat, hogyan tehetjük magunkat vonzókká egy adott csillagjegyű egyén szemében.

Mielőtt nekifognánk (a Jalouse divatmagazin nyomán) a szexhoroszkóp rövid áttekintésének, eláruljuk, hogy Stella a Bak, Quinn pedig a Mérleg jegyében született, így az ő kapcsolatuk milyenségére is fény derül.

A Kos nők ideális szexuális partnerei a Szűz és a Skorpió férfiak. A Kosok és a Szüzek, áll a könyvben, a Zodiákus igazi művészei, és intellektuális szempontból is megértik egymást. Mi egy drámaíró és színésznő kapcsolatra szavazunk, ahol az ideális szerepek házon belül vannak leosztva.

A Skorpió férfiak viszont a szexualitás terén jönnek ki igazán a Kos hölgyekkel, mindkettejük harcos természete igazi csatatérré változtatja a hálószobát. Szerzőink szerint a Skorpió a megfelelő jegy a Kos hölgyek nőiességének felfedezésére.

A Bika nőt igazán megnyerni csak a Kos és a Bak férfiak képesek. Ezen nincs is mit csodálkozni, hiszen mindhárom jegy szarvakkal rendelkezik. A Kos férfiak számára a Bika hölgy jelenti Évát, az első nőt. Így meghódításának szabályai is hagyományosak, nem kell hozzá más csak némi paradicsom és egy fügefalevél.

A Bakkal folytatott viszonyban az apafigura iránti tudatalatti érzelmek lépnek működésbe. Ez a viszony valahol a freudi pszcihoanalízis és a vérfertőzés határán egyensúlyoz – fejtik ki szerzőink.

Ikrek hölgynél a Mérleg és a Nyilas jegyű urak udvarlása lehet igazán sikeres. Az Iker nő ugyan őszintén vonzódik a Mérleg férfihoz, de szexuális szempontból ez a kapcsolat nem túl fantáziadús. A Káma-szútra repertoárjának végigjátszása helyett a gyöngédségre helyeződik a hangsúly.

Ha mégis vad élményekre vágyna, a Nyilas férfi az ideális partner, aki a szexuális élvezetek határáig képes az Ikreket repíteni.

A Rák hölgyek legalkalmasabb párjai a Szűz és a Vízöntő jegyű férfiak közül kerülnek ki. A Rák hölgyek engedelmesen rábízzák magukat partnerükre, és a Szűz férfi hiúságának is hízeleg, ha mindig az történik az ágyban, amit ő akar. Például alvás.

A Vízöntő ezzel szemben bizarr kívánságokkal áll elő, amelyeket a Rák – leszámítva az ostoros részt – imád kipróbálni.

Az Oroszlán hölgyeket igazán csak az Oroszlán férfiak tudják kielégíteni, de a Halaknak is sikerült valahogyan beleúszniuk a képbe. Az Oroszlán-Oroszlán kombináció a legszenvedélyesebb, ugyanakkor a legkatasztrofálisabb kapcsolatokat képes produkálni. Közös életük véget nem érő szexmaraton, legszívesebben napokig ki nem másznának az ágyból.

Ha viszont kifinomult szerelmi játékokra vágyik, az Oroszlán nő jobban teszi, ha egy Halak férfiúba habarodik bele. Ő majd megmutatja, miért jó az ágy mellett egy pihe-puha portörlőpamacsot tartani.

A Szüzeknek is két választásuk van: Oroszlán vagy Bak. Szűz hölgyeknek az Oroszlán férfiakkal nagyon nyers, szinte állati szexualitásban lehet részük. Az Oroszlán imád uralkodni, a Szűz pedig imádja, ha uralják - van ennél tökéletesebb párosítás egy szado-mazo kapcsolathoz?

A Bak a Szűz luxus iránti igényét képes pótolni, és ez annál kielégítőbb, minél értékesebb ajándékokban nyilvánul meg.

A Mérleg hölgy az Ikrek és a Halak között balanszírozhat. Ha az Ikrek mellett dönt, vidám és változatos szerelemben lesz része. Ők a tipikus összebújós, világkirekesztős páros.

A Mérleg ugyanakkor imádja elcsábítani a Halakat, mert tudja, ez a "befektetés" többszörösen megtérül.

Skorpió hölgyeknek csak Kos és Rák urakkal érdemes kikezdeniük. A Skorpió lányok igazán odavannak a macsó pasikért, akik egy-kettő átveszik az ágyban az irányítást, nekik már csak el kell engedniük magukat. És itt jönnek képbe a névrokonaikra oly büszke Kosok.

A Rák ezzel szemben egy tudós aprólékosságával szereti feltérképezni a női testet, őt ezt teszi igazán boldoggá.

Nyilas hölgyként Ikreket és Vízöntőket kell keresgélni. A Nyilasok és az Ikrek a szexuális izgatás nagymesterei. Már egyetlen pezsgő eldurranása képes felkelteni bennük a vágyakat.

A szex a Vízöntővel olyan, mint egy őrült autóverseny, amelyhez a gázt a hálószoba plafonjára szerelt tükrök adják.

A Bak jegyű hölgyeknek Rák és Skorpió társakat ajánlanak a szerzők. A Bak-Rák kapcsolat lényegét szexualitásuk dinamizmusa adja, vagyis a "se veled-se nélküled". De akkor a legkínosabb, amikor már vele sem megy.

A Skorpió titokzatossága felcsigázza a nő intellektusát, és ezzel szexuális megszállottá változtatja az addig visszafogott Bakot – legalábbis a jeles szerzők szerint.

Vízöntő hölgyek kizárólag csak Bika és Nyilas csillagjegyű férfiismerőseikkel álljanak szóba. A Vízöntő magányos cowgirl, akinek szexuális kapcsolatot létesíteni egy Bikával puszta szórakozás.

A Nyilas férfiú legnagyobb előnye, hogy bárhol és bármikor képes a szerelemre.

A Halak csillagjegyű hölgyek leginkább a Biká és a Mérlegek felé kacsintgassanak. A Halak-Mérleg páros esztétikailag is élvezi a szexet.

A Bikával pedig a szerepjátékokat kedvelik, ahol a Halak játssza a gonosz sárkánytól megmenteni való királylány figuráját.


Illusztráció: kpkp


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Mit gondolsz a romániai járványhelyzetről?

Erre nincs egyszerű válaszom. 44
Rohanunk egy újabb karantén felé. 58
A többség nem tartja be a szabályokat, ezért jutottunk ide. 786
Egyszer így is, úgy is túl kell esnünk valahogy rajta. 62
Egyértelmű: több teszt, több eset. 90
Drasztikusan meg fog nőni a napi esetszám, ha nem szigorítanak. 97
A hatóságoknak lokálisan kellene fellépniük a gócpontokban. 441
Nem hiszek a járványban. 176
Nem hiszek a vírusban. 24
Fogalmam sincs. 22

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS