• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 12:25 GMT +2, 2004. július 13.

Bálint Ferenc
SEX AND THE COUNTRY
Ágyba, magyar!


Hogyan szeretkezik a magyar ember? A helyes pozitúra kiválasztásában Mátyás király, Széchenyi, Petőfi, József Attila és Ady Endre segít.


HIRDETÉSÉvről-évre csökken az erdélyi magyarság száma, és ezt a szakértők a rossz gazdasági, szociális és társadalmi helyzetnek tulajdonítják. De mi van, ha a népességcsökkenés oka az, hogy a magyar nem tud szeretkezni? Sorozatunk eheti részében a közismertebb szexuális pozitúrákat olyan személyiségek mutatják be, akikre az emberek felnéznek, megbíznak bennük – elvégre is, ha Petőfinek bejött, nálam miért ne működne?


Misszionárius pózAz illusztráción Mátyás király a misszionárius póz gyakorlása közben figyelhető meg, amit a közhiedelemmel ellentétben nem a misszionáriusok találtak fel. A pozitúra lényege, hogy a nő kényelmesen hátrafekszik az ágyon, hogy a férfi a lehető legkönnyebben tudjon vele szexuális kontaktust létesíteni. Figyeljük meg a képen, hogy milyen gyöngéden érhetünk így a nő melléhez! Ugye milyen biztonságérzetet nyújtanak ilyenkor a hölgy hozzánk szorított combjai? És közben akár tévét is nézhetünk!


Misszionárius UpdateMielőtt még bárki téves következtetéseket vonna le, Széchenyit nem különleges méretei miatt hívták a legnagyobb magyarnak, így hídépítésben csinált karriert, nem pedig a pornószakmában. Az általa bemutatott misszionárius update póz hasonlít az előző poziturához, csak annyiban különbözik, hogy a testhelyzet nem vízszintes, hanem függőleges.

Ez akkor jöhet jól, amikor szeretkezni akarunk, de helyhiánnyal küszködünk: mint például liftben, szórakozóhely fürdőszobájában, szekrényben, zsúfoltabb tüntetéseken (ha már úgyis kimentünk). Az illusztráción láthatjuk, amint Széchenyi gyöngéden átfogja a hölgyet, és közben ijedten néz.


A 69-esMindannyian ismerjük Petőfi Sándort, ő az a tag, aki költeményeiben rengeteget romantikázik. Tőle ered az első hiteles erekció-leírás a magyar költészetben: „reszket a szívem, mert eszembe jutottál”. Elítéli a szado-mazo kelléktár használatát: „tépd le rabláncod” . Nyíltan propagálja az absztinenciát: „talpra magyar”.

Mikor elkészül róla az egyetlen hiteles dagerrotípia, még nem is sejti, hogy ezzel mennyit segíthet a magyarság szexuális felvilágosításában. A férfi és nő a 69-es pozitúrában vízszintesen testhelyzetet vesz föl, majd mint az illusztráción is látható, duplán orális örömökben részesítik egymást.


LovaglásA pusztai népek találták föl, a honfoglaló hunok már mesterei a műfajnak. Lényege, hogy a frissen befogott állat hátán gyorsabban tegyünk meg nagyobb távolságokat, s az így megtakarított időt falvak gyújtogatásával, lakosság kardélre hányásával és szüzek megbecstelenítésével tölthetjük. Később a József Attila által illusztrált poziturát nevezik el róla. Ebben a nő található domináns szerepben, a férfi fölött helyezkedik el, s természetesen pozíciójának köszönhetően, most ő nézheti a tévét.


Héjanász az avaronA költő szabados életviteléről ismert, elvégre is találunk még egy másik szerzőt, akiről a magyar tankönyvben külön megjegyzik, hogy „ja, és ez a pali szifiliszes volt”?! A lírája mellett ez kivételes teljesítmény, fogadjunk, hogy a tüdőgyulladása nem került be. Az illusztráción Ady héjanász közben tekinthető meg, az avart Photoshoppal előzetesen eltávolítottuk.


Figyelmeztetés

1. A félreértések elkerülése végett a magyarság nagyjaival különböző pálcikahölgyek szeretkeztek, nem pedig mindegyikkel ugyanaz. Ez azért fontos, mert el szeretném kerülni, hogy a tisztelt olvasó lekurvázza a pálcikahölgyemet.

2. A fenti személyekről elnevezett erdélyi magyar középiskolák díjmentesen felhasználhatják az illusztrációkat, amennyiben új logót keresnek intézményüknek. (Egyházi iskolák is.)

3. A „Mátyás király misszionárius pózban” illusztráció szabadon felhasználható az uralkodóról készítendő új szobrok tervezésénél.

4. József Attila valójában sosem volt nővel, ezért a róla készült képnek csak bemutató jellege van.

5. A fenti szexuális pozitúrák nem csupán abban különböznek egymástól, hogy vannak, amelyeknek gyakorlása közben jobban, illetve kevésbé jobban látjuk a tévét.


-------------------------------------
FOLYT. KÖV

Téged is felvillanyoz egy zárlatos hajszárító a fürdőkádban? Akarod tudni a teljes igazságot a banánról? Milyen ízűek az ehető fehérneműk? A következő részben a erotikus játékokról, kellékekről lesz szó.


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Mit gondolsz a romániai járványhelyzetről?

Erre nincs egyszerű válaszom. 44
Rohanunk egy újabb karantén felé. 58
A többség nem tartja be a szabályokat, ezért jutottunk ide. 786
Egyszer így is, úgy is túl kell esnünk valahogy rajta. 62
Egyértelmű: több teszt, több eset. 90
Drasztikusan meg fog nőni a napi esetszám, ha nem szigorítanak. 97
A hatóságoknak lokálisan kellene fellépniük a gócpontokban. 441
Nem hiszek a járványban. 176
Nem hiszek a vírusban. 24
Fogalmam sincs. 22

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS