• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 15:08 GMT +2, 2003. április 1.

Czinzel László
BOXERALSÓK ELKOBOZVA
Szatmárnémetiben bulizott a Penthouse


A szokásos létszámhoz képest háromszor annyi újságíró jelent meg a Penthouse szatmárnémeti sajtótájékoztatóján, de az esti sztriptízshow-s bulin már nem a magazin modelljei szerepeltek az alaposan megvárakoztatott közönség elõtt.


HIRDETÉS


Már egy héttel az esemény elõtt elindult a reklámkampánya annak az az eseménynek, amelyik minden szatmárnémeti férfiú figyelmét felkeltette: bulit rendez a Penthouse nevû, csak férfiaknak szóló magazin, melyet majd különbözõ versenyek és – amire legtöbben felkapták a fejüket – sztriptízshow tesz majd színesebbé. Igaz, a plakáton az is szerepelt, hogy sajtótájékoztatót is tartanak majd déltõl – ám erre a közrendû kíváncsiskodókat nem engedték be.

A sajtóértekezleten természetesen így is jóval többen jelentek meg, mint amúgy dolgos hétköznapokon szokás, és mondanunk sem kell: a szatmárnémeti sajtót csak férfiak képviselték, akadt olyan szerkesztõség, amelynek rögvest három tagja is tudósított az eseményrõl. A lap egyik modellje meg is jegyezte: eddig még egyetlen városban sem találkoztak ennyi férfi újságírót, elmondása szerint ugyanis a román sajtós alkalmazott nagyobb része nõ.

A sajtótájékoztatón kiderült, hogy az erotikus magazint képviselõ Cristina Cuciinic rendezvényszervezõ az ország legtöbb nagyvárosában rendezett már hasonló Penthouse-felhajtást, ám csak most, a népszerûsítõ kampány végefelé érkeztek el Szatmárra. A rendezvényszervezõt elkísérte a lap két modellje is: az egyikõjükrõl készült felvételek hamarosan megjelennek a magazinban, másikuk a nyárra vár, ugyanis a tengerparton szeretne modellt állni lapnak. A sajtósok kicsit csalódott állapotban hagyták el a sajtótájékoztató színhelyét, de már mindenki azesti buli után érdeklõdött,

amely nagyjából megfelelt a várakozásnak. Igaz, a startot 20 órára harangozták be, ám a No Limits Pub ajtajában tolongó, és a 120 ezer lejes belépõdíjat kifizetõ férfiaknak éjfélig várniuk kellett a nagy eseményre. A sör egyre fogyott (ipari mennyiségben), nem beszélve a röviditalokról – ám a buli unalmasnak tûnt, többen is úgy gondolták, nem érte meg


otthagyni a családot emiatt.

Aztán csak-csak elkezdõdött a show, legalábbis ezt jelentette be a bemondónõ. A két Penthouse-cica régebbi lapszámokat osztogatott az összegyûlteknek, az urak nagy örömmel fogadták a zacskóba zárt kiadványokat, a féltékenyebb, párjukat elkísérõ hölgyek viszont fintorogva fogadták el a tiszteletpéldányt. A háziolvasmány kiosztása feldoba kissé a hangulatot, ám a vendégek még mindig csalódottnak tûntek. Aztán éjfél táján közölték: kezdõdik a sztriptíz.

A fentemlített cicák helyett három, ki tudja, honnan odaszervezett leányzó vetkõzött, ám a kiéhezett kanokat már ez sem zavarta. Az zavaró elem az volt, hogy a Penthouse-fényképésznek kinevezett helyi napilap fotósa munkába állt, egy országos televízió kameramanja pedig úgyszintén forgatni kezdett. Ennek hatására rendezvényen résztvevõ jeles személyiségek – városi vezetõk, különféle pártok közismert tagjai – gyorsan köddé váltak, még mielõtt „kompromittáló fotók” készültek volna róluk.

Akár kárpótlásként is felfoghatjuk, hogy a három lány egyáltalán nem volt szégyellõs, sõt a mûvészi hatás is többé-kevésbé hiányzott a vetkõzésbõl. Egy perc alatt megszabadultak minden ruhadarabjuktól, aztán pedig a vállalkozókedvû férfiakat várták, hogy ajándékok fejében táncoljanak velük. A tárgyak egy szexshop kisebb értékû árui voltak: vibrátorok és gésa-golyócskák. Egyszer majd jól jöhetnek, mondták a fiúk, és zsebrevágták a játékszereket.A lányok egy pillanatra eltûntek,

majd bikiniben jelentek meg újfent az szórakozóhely asztalai közt, de a fürdõruhát ismét néhány másodperc alatt ledobálták. A pincérek sem úszták meg, félmeztelenre vetkõztették õket a táncosok, a vendégek közül pedig akadt olyan, aki anyaszült meztelenül maradt, márcsak azért is, mert elkobozták boxeralsóját. A show nem tartott egy órányinál tovább, a kialakult fergeteges hangulat pedig hamar elszállt. Akik kizárólag lánynézõbe jöttek, lassan elindultak hazafelé, a többiek folytatták az italozást; hajnalig.
  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Te beoltatnád magad koronavírus ellen?

Igen, mert nagyon fontos a munkámhoz 1
Amint lehet, még fizetnék is érte 56
Nagyon fontosnak tartom, de megvárom a sorom 64
Igen, de várnék, amíg lesz egy egészen megbízható 52
Nem, eszemben sincs! 78
Kételkedem a járványban és az oltásban is 5
Nem tudom még eldönteni 37

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS