• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 11:33 GMT +2, 2005. május 31.

szerk.
EROTIKA ÉS HATALOM
Sógor Csaba a legvonzóbb RMDSZ-es honatya


A jófiú-arcú Sógor Csaba lett a Transindex szexepil-versenyének nyertese. Verestóy pedig, hát igen...


HIRDETÉSMost már hivatalos: a jófiú-szépfiú, a romániai magyar politika prince charmingja, – aki egyébként református lelkipásztor – Sógor Csaba, Hargita megyei szenátora, huh, ő a legkompetensebb szépségügyi választottunk. Gratulálunk, még akkor is, ha a mezőny, hogy is mondjuk, nem volt valami erős.

A szépekA szépek


Szavazásunkat május elején indítottuk, ezalatt Sógor 335 szavazatott kaszált be. Erős ellenfele nem is akadt, csak a kolozsvári szenátor, a sármos-vagány stílusú Eckstein-Kovács Péter jogász (235) – de a pontkülönbség közöttük így is száz. Markáns arcokról van szó, nem csalódtunk a netezők ízlésében!

Harmadik helyre szorult a Kovászna megyei képviselő, Antal Árpád András, aki kicsit kommerszre vette a fazont, de itt varázslatról van szó, még akkor is, ha a hatást az ember középen elválasztott hajkölteménnyel éri el, úgyhogy neki is kijár az elismerés.

Ami biztosnak látszik, az olvasók – ha már erotikáról van szó – inkább a friss húst részesítik előnyben: a szociológiai végzetséggel rendelkező Antal például a legfiatalabb RMDSZ-es honatya: csak 29 éves és máris mennyire vitte!

Olyan politikus nincs, akire senki sem szavazott volna, reméljük, megköszönik a családtagok és a jóérzésű RMDSZ-alkalmazottak szolidaritását. Ötven feletti pontszámot teljesített még Tamás Sándor (67) (nála egyébként a kackiás kis bajusz egyértelműen felkorbácsolta az érzelmeket: a pro és ellenszavaztok száma nagyon közel áll egymáshoz) és Markó Béla (59), a hivatásos korrekt-csávó imidzsű.


The dark Site of the Force

Akiket egyértelműen a csillagok háborújába száműznének olvasóink, az Verestóy Attila és Erdei-Dolóczki István. Előbbi nem kell bemutatnunk senkinek, ő az a csávó, aki hangszóróba hirdeti, hogy mennyire sejtelmes. Valószínűleg az iránta érzett általános politikai ellenszenv az, ami miatt nagyon sok undorszavazatot kaszálhatott be (543).

A csúnyafiúkA csúnyafiúk


Nem így Erdei-Dolóczki, Szatmár megyei képviselő (540) akiről aztán tényleg, soha senki nem hallott egy negyed hangot sem, egyszerűen csak itt a képe a mezőnyben, és az embereknek valami miatt megakadt rajta a tekintete.

A többiek jócskán lemaradva izgatták a gyomrokat, a harmadik helyezett Markó Bélának csak 205 szavazatott sikerült begyűjtenie. De egyetlen voks nélkül itt sem maradt senki, vélhetően a figyelmes kollégák közbenjárása révén. Az ötvenes ingerküszöb felé került még Sógor Csaba (66 – rajongói mellett számos ellenfele is akad) és Becsek-Garda Dezső Kálmán (50).

Ami a nőket illeti: egyszerűen nem volt kiről szavazni, remember, az RMDSZ-frakcióiban nők nem politizálnak.


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Mit teszel, ha valaki elfoglalja a helyed a vonaton?

Határozottan megkérem, hogy engedjen a helyemre 185
Udvariasan rászólok, de ha nem hajlandó, inkább elmegyek én 46
Szólok a kalauznak, hogy végezze el a piszkos munkát 29
Keresek inkább egy másik helyet 52
Nem vallom be, de leüvölteném a fejét 8
Semmit, inkább állok 6
Ezer éve nem utaztam vonattal 99

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS