• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 11:33 GMT +2, 2005. május 31.

szerk.
EROTIKA ÉS HATALOM
Sógor Csaba a legvonzóbb RMDSZ-es honatya


A jófiú-arcú Sógor Csaba lett a Transindex szexepil-versenyének nyertese. Verestóy pedig, hát igen...


HIRDETÉSMost már hivatalos: a jófiú-szépfiú, a romániai magyar politika prince charmingja, – aki egyébként református lelkipásztor – Sógor Csaba, Hargita megyei szenátora, huh, ő a legkompetensebb szépségügyi választottunk. Gratulálunk, még akkor is, ha a mezőny, hogy is mondjuk, nem volt valami erős.

A szépekA szépek


Szavazásunkat május elején indítottuk, ezalatt Sógor 335 szavazatott kaszált be. Erős ellenfele nem is akadt, csak a kolozsvári szenátor, a sármos-vagány stílusú Eckstein-Kovács Péter jogász (235) – de a pontkülönbség közöttük így is száz. Markáns arcokról van szó, nem csalódtunk a netezők ízlésében!

Harmadik helyre szorult a Kovászna megyei képviselő, Antal Árpád András, aki kicsit kommerszre vette a fazont, de itt varázslatról van szó, még akkor is, ha a hatást az ember középen elválasztott hajkölteménnyel éri el, úgyhogy neki is kijár az elismerés.

Ami biztosnak látszik, az olvasók – ha már erotikáról van szó – inkább a friss húst részesítik előnyben: a szociológiai végzetséggel rendelkező Antal például a legfiatalabb RMDSZ-es honatya: csak 29 éves és máris mennyire vitte!

Olyan politikus nincs, akire senki sem szavazott volna, reméljük, megköszönik a családtagok és a jóérzésű RMDSZ-alkalmazottak szolidaritását. Ötven feletti pontszámot teljesített még Tamás Sándor (67) (nála egyébként a kackiás kis bajusz egyértelműen felkorbácsolta az érzelmeket: a pro és ellenszavaztok száma nagyon közel áll egymáshoz) és Markó Béla (59), a hivatásos korrekt-csávó imidzsű.


The dark Site of the Force

Akiket egyértelműen a csillagok háborújába száműznének olvasóink, az Verestóy Attila és Erdei-Dolóczki István. Előbbi nem kell bemutatnunk senkinek, ő az a csávó, aki hangszóróba hirdeti, hogy mennyire sejtelmes. Valószínűleg az iránta érzett általános politikai ellenszenv az, ami miatt nagyon sok undorszavazatot kaszálhatott be (543).

A csúnyafiúkA csúnyafiúk


Nem így Erdei-Dolóczki, Szatmár megyei képviselő (540) akiről aztán tényleg, soha senki nem hallott egy negyed hangot sem, egyszerűen csak itt a képe a mezőnyben, és az embereknek valami miatt megakadt rajta a tekintete.

A többiek jócskán lemaradva izgatták a gyomrokat, a harmadik helyezett Markó Bélának csak 205 szavazatott sikerült begyűjtenie. De egyetlen voks nélkül itt sem maradt senki, vélhetően a figyelmes kollégák közbenjárása révén. Az ötvenes ingerküszöb felé került még Sógor Csaba (66 – rajongói mellett számos ellenfele is akad) és Becsek-Garda Dezső Kálmán (50).

Ami a nőket illeti: egyszerűen nem volt kiről szavazni, remember, az RMDSZ-frakcióiban nők nem politizálnak.


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Részt veszel a családról szóló népszavazáson?

Igen, mert egy fontos problémára nyújt megoldást 12
Igen, és megszavazom, mert egyetértek vele 260
Igen, de nemmel fogok szavazni 17
#bojkott 95
Nem, mert nem tartom egy fontos kérdésnek 11
Nem, mert az LMBTQ közöséggel szolidarizálok 48
Nem, mert az ortodox egyház korszerűtlen és aljas akciója az egész 40
Nem, mert idő- és pénzpocsékolás 241
Még nem döntöttem el 13

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS