• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 09:59 GMT +2, 2019. december 9.

Laza 25 ezer euróért kínáltak egy 14 négyzetméteres viskót Kolozsváron


HIRDETÉSArról, hogy mennyire el vannak szállva a kolozsvári ingatlanárak, már számos alkalommal cikkeztünk, amit viszont most vett észre az Adevărul, az már tényleg túltesz minden fantázián.

A lap szerint egy ingatlaneladásokkal foglakozó weboldalon 25 ezer euróért kínáltak egy romos állapotban levő, 14 négyzetméterez garzont. Kolozsváron jelenleg egy lakás négyzetméterének ára meghaladja az 1500 eurót, ezért a „viskóért” a tulajdonosa még 2000 eurónál is többet kért négyzetméterenként. A Párizs utcában található „építmény” jól láthatóan teljesen tönkre van menve és teljes felújításra szorul, sőt meg merjük kockáztatni, hogy az lenne a legjobb, ha végleg lebontódna.

Fotó: weltimobiliare.roFotó: weltimobiliare.ro


Mindenesetre az eladásra szánt „garzonról” azt állítja a jelenlegi tulajdonosa, hogy az ingatlanhoz tartozik egy kisebb udvar is, és ha az új tulajdonos fel tudja azt újítani, akkor havi 300 eurónak megfelelő összegért is bérbe adhatja majd.

Úgy tudni, a hirdetés azóta eltűnt a weboldalról, azt viszont nem tudni, hogy gazdára talált, vagy az ingatlanosok és a tulajdonos is visszatértek a valóságba és igen elszégyellték magukat. (hírszerk.)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Milyen témákról olvasnál többet idén a Transindexen?

Belpolitikai helyzet 85
Magyarországi politika 21
Világpolitika 59
Környezetvédelem 46
Erdélyi helyi hírek, információk 412
Gazdaság 27
Életmód, pszichológia 43
Filmek, zene, könyvek, színház... - legyen több kultúra! 101
Sport 20
Valami könnyedebb, elegem van a közéletből! 33
Fogalmam sincs 12

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS