• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 11:26 GMT +2, 2019. november 4.

A szélenergiáé és az elektromos autóé a jövő? – Csala Dénes lesz a Blogdíler meghívottja


HIRDETÉSÚjabb meghívottal jelentkezik a Blogdíler, ezúttal Csala Dénessel beszélgetünk november 7-én, 19 órától az 1568 Bistroban!


A #mesterségemcímere tematikára épít az új évad. Idén ősszel a Thinkonomyval karöltve olyan szakmákból hívunk meg sikeres szakértőket, akik ötleteikkel az erdélyi fiatalok pályaorientációját segítik.

A pódiumbeszélgetésen szó lesz arról, hogy mennyire nyújt megoldást a szélenergia és az elektromos autó a környezetszennyezésre, milyen irányba kell fejlődniük ezen technológiáknak, hogy nagyobb hasznukat vegyük a mindennapokban. Úgy érezzük, hogy annyira keveset tudunk még ezekről az innovatív technológiákról, illetve a mögöttük álló szakemberekről, hogy kitűnő lehetőség a kolozsvári fiataloknak informálódni e téren!

A Blogdíler 2016 szeptemberében indult, hogy az erdélyi blogolni vagy vlogolni vágyó fiataloknak bemutassa a szakma rejtelmeit sikeres példákon keresztül. Az első évadban az Igen, tessék!-mozgalom támogatásával öt meghívottal jelentkezett a Blogdíler.

A 2.0-ás Blogdíler a divat világából hívott meg szakembereket, akiknek segítségével az erdélyi közönség jobban megismerhette a szakma csínját-bínját, valamint azzal a céllal is, hogy utat mutassanak és tippeket adjanak az itthoni pályakezdő tervezőknek. A 2017-es évad az OMDSZ (Országos Magyar Diákszövetség) támogatásával jött létre.

További részletek a Facebook és Instagram oldalon. (közlemény)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Mi hiányzik a leginkább az idei nyárból?

A külföldi utazások 226
A teljes felszabadultság 537
A nagyfesztiválok, mint az EC vagy az Untold 21
A magyar fesztiválok, városnapok 155
Idén úgysem jutna pénz nyaralásra vagy fesztiválra 60
Általában a nyaralás, mert nincs hozzá bátorságom 39
Nem szeretem a nyarat 51
Még nem tudom 233

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS