• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 14:56 GMT +2, 2019. október 17.

A Vatikán most már okosrózsafüzért is árul


HIRDETÉSA Vatikán kifejlesztette az okosrózsafüzért és a hozzá tartozó applikációt is amelyet Android és iOS készülékekre is le lehet tölteni. Véleményük szerint úgy terelhetik a fiatalokat a katolikus vallás irányába, ha „a saját nyelvükön” szólnak hozzájuk.
Nyitókép: The VaticanNyitókép: The Vatican


Az applikáció segít megtanulni a rózsafüzérrel való imádkozás módját, és a katolikus vallásról szóló hasznos olvasmányok is találhatók benne. A felhasználók saját profilt hozhatnak létre, ahol a napi teendők listába szedhetők. Maga a rózsafüzér csak külsőre hasonlít a rendes rózsafüzérre, a belsejében kisebb érzékelők találhatók: ezekkel az elégetett kalória és a megtett lépések száma is nyomon követhető.

A víz- és porálló okosrózsafüzért egyelőre csak olaszországi címre lehet megrendelni a Vatikán honlapjáról 99 euróért. A legfőképpen imádkozásra kifejlesztett szerkentyű egy feltöltéssel pedig 4 napnyi használatot bír, a dobozába vezeték nélküli töltőállomást is csomagolnak. (hírszerk.)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Te szavazol az államfőválasztáson?

Igen, már le is szavaztam! 292
Igen, mindenképp elmegyek 40
Nem tudom, még nem döntöttem el 6
Nem fogok, mert nem tudom, kire 6
Nem fogok, mert nem látom értelmét 129

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS