• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 17:20 GMT +2, 2019. július 17.

Orvosok, gyógyszerészek, művészek számára szolgálati lakások pályázhatók Szatmárnémetiben


HIRDETÉSA Studium–Prospero Alapítvány pályázatot hirdet szatmárnémeti családorvosok, más szakorvosok, gyógyszerészek, valamint művészeti területen dolgozó fiatalok számára hét szolgálati lakás elfoglalására októberi beköltözéssel. A lakhatási támogatás két évre szól, egyszeri hosszabbítási lehetőséggel. A lakóknak e két év alatt csak a rezsiköltségeiket kell állniuk.Hat lakás a Szatmárnémeti Studium Orvosi és Művészi Szolgálati Lakások épületében található, amely 2017-ben épült az Eugen Ionesco utcában a Nemzetpolitikai Államtitkárság és a Bethlen Gábor Alapkezelő Zrt. támogatásával. Az ingatlan három kétszobás (69m²) és három egyszobás (39m²) összkomfortos lakással rendelkezik. Valamennyi lakás konyhája bútorzattal és elektronikai cikkekkel felszerelt. Az épület kertje ideális fiatal családosok számára, zöldövezettel, kis játszótérrel, kerti sütővel, filagóriával, parkolóhelyekkel szolgálja a lakók kényelmét.

A hetedik meghirdetett lakás a szatmárnémeti Cloșca sugárúton található. A kétszobás tömbházlakás szintén két évre pályázható, egyszeri hosszabbítási lehetőséggel.A pályázáshoz szükséges dokumentumok:
- felvételi kérelem (formanyomtatvány letölthető itt vagy igényelhető az office@studium.ro e-mail címen)
- munkahelyi igazolás
- kézzel írt indoklás az alapítvány kuratóriumának címezve, amelyben szerepel, hogy miért van szükség a lakhatási támogatásra
- önéletrajz
- személyi igazolvány másolata
- utolsó két havi fizetésről kiállított bizonylat
- a pályázó házastársának/élettársának/más családtagjának (akivel beköltözne) személyi igazolványáról készített másolata és önéletrajza
- gyerek/gyerekek születési anyakönyvi kivonatának másolata.

A pályázatukat benyújthatják azok a szakvizsga előtt álló rezidens orvosok is, akik a közelgő szakvizsgájukat követően állással rendelkeznek Szatmárnémeti bármelyik állami egészségügyi intézményében, vagy családorvosként fognak dolgozni Szatmárnémetiben vagy valamelyik környező faluban.A pályázati iratcsomót postán vagy futárszolgálattal kell elküldeni a Studium-Prospero Alapítvány Központi Hivatalába (540066, Marosvásárhely, Gen. Avramescu utca, 11. szám). Érdeklődni az office@studium.ro címen lehet.

(A pályázati anyagban megadott személyes adatokat bizalmasan kezelik, kizárólag jelen pályázati felhívásban foglalt kötelezettségeik teljesítéséhez használják fel.)

Pályázati határidő: 2019. augusztus 30.

A Szatmárnémeti Studium Orvosi és Művészi Szolgálati Lakások, valamint az Alapítvány tulajdonában lévő tömbházlakás első lakói 2017 októberében költöztek be: öt orvos, egy gyógyszerész, egy színművész és családjaik. (közlemény)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Milyen témákról olvasnál többet idén a Transindexen?

Belpolitikai helyzet 85
Magyarországi politika 21
Világpolitika 58
Környezetvédelem 46
Erdélyi helyi hírek, információk 411
Gazdaság 27
Életmód, pszichológia 43
Filmek, zene, könyvek, színház... - legyen több kultúra! 100
Sport 20
Valami könnyedebb, elegem van a közéletből! 33
Fogalmam sincs 12

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS