• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 22:01 GMT +2, 2019. március 21.

A népszerűségükről szóló új dallal jelentkezett a USNK


HIRDETÉSA mai fiatalság stílusáról és a saját népszerűségükről szóló új dallal és videoklippel jelentkezett csütörtökön az X-Faktor győztes USNK. A dal szövegét a srácok mellett ByeAlex jegyzi.Egyelőre úgy néz ki, hogy a parihardkor nem nyerte el a rajongók tetszését, mind a Facebookon, mind a Youtube-on többségben vannak a negatív hozzászólások, amelybe azt írják, hogy csalódtak bennük, és azt kérik Kundtól és Nimródtól, hogy hagyjanak fel a közös munkával ByeAlexszel, és inkább nyomják angolul.

UPDATE: „Az X-Faktor után hirtelen belecsöppentünk egy más világba. Hihetetlen az a szeretet és rajongás, amivel egy-egy koncerten fogadnak minket az emberek. Sokan azt gondolják, hogy elszálltunk a sikerektől, ezért úgy gondoltuk Alex-szel készítünk egy dalt, ami egy geg, amiben poénra vesszük a sikert és a sikerrel járó életérzést” – idézi Nimródot a USNK menedzsmentjének közleménye. Azt írják, hogy a dallal görbe tükröt akarnak tartani a sikernek. Nimród is mesélt, hogy nem kevesebb, mint 700 rajongó jelentkezett statisztának, hogy szerepelhessenek a parihardkor című klipben.

„Végül 80 rajongót választott ki a stáb, ők a forgatás alatt bulizhattak velünk egy nagyot, hiszen a dal egy parti életérzést sugall. Nagyon profi volt mindenki” – mondta a rapper a közlemény szerint.

A közleménnyel ugyanakkor szó van arról is, hogy április második felében erdélyi turnéra indulnak a srácok, és az öt állomásos turné helyszínein X-Faktor meghallgatásokat is szerveznek. Marosvásárhelyen április 17-én, Csíkszeredában április 18-án, Gyergyószentmiklóson április 19-én,, Székelyudvarhelyen április 20-án, míg Sepsiszentgyörgyön április 21-én lesz meghallgatás. Utánuk pedig minden helyszínen USNK-koncert következik. (hírszerk.)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Mi a fontos Önnek egy vitában?

Hogy kiderüljön, kinek van igaza. 3
Hogy megtudjuk, mi az igazság. 29
Hogy mindenkinek meghallgassuk és figyelembe vegyük a véleményét. 26
Hogy megnyerjem. 5
Hogy találjunk egy kompromisszumos megoldást. 19
Hogy lehetőleg senkit se sértsünk meg. 2
Értelmetlennek tartom a vitákat és ezért nem vitázom. 5

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS