• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 15:00 GMT +2, 2019. március 20.

Újabb fesztivál a látóhatáron! Kastélyos slágerfesztivál lesz Oltszemen


HIRDETÉSÚgy néz ki, hogy Kovászna megyében is van egy kastély, amely mellett fesztivált fognak szervezni. Június 14-16. között szervezik meg az oltszemi Mikó-kastély kertjében a diMANSIONS hit music fesztivált, ami gyakorlatilag egy retro slágerfesztiválnak tűnik. Egyelőre a bejelentett fellépők között van Thomas Anders & The Modern Talking a Cheri Cheri Lady-vel, a The Dire Straits Experiment a Money For Nothing-gal, Dr. Alban az It's My Life-fal, a Hermes House Band a Country Roads-szal, Lue Bega a Mambo No. 5-val.

View this post on Instagram

What can one do with 179 lei? 🤑 Our answer: you can party like old times for 3 days and 3 nights! Add your favorite artists' music that used to echo in the disco you visited every weekend and you're given the perfect getaway! 🤩⠀ Wait no more and get your festival pass on https://buff.ly/2O2PK8Z!⠀ --------------------------------------⠀ 📣 Follow @di_mansions for updates and behind the scenes! ⠀ 🎸 Check out the full lineup by entering the website in the bio!⠀ .⠀ .⠀ .⠀ #dimansions #festivalulverii #havingfun #festival #musicfestival #musicclover #livemusic #brasov #weekendgetaway #evenimente #eveniment #covasna #transylvania #lineup #harghita #muzica #hitmusicfestival #80smusic #easterneurope #clujinsta #thomasanders #concert #artisti #cluj #madeinro #discomusic #muzicalive #90s #festivalulverii #dimansionsfestival

A post shared by diMANSIONS Hit Music Festival (@di_mansions) on"Nem véletlen, hogy a diMANSIONS fesztiválhelyszínének kiválasztásakor a Mikó-kastély kertje mellett döntöttünk, hiszen feltett szándékunk, hogy épített örökségünket bekapcsoljuk a hazai- és nemzetközi turisztikai körforgásba, ezáltal is hozzájárulva a műemléképület megőrzéséhez és felújításához" - írják a szervezők a honlapjukon a helyszínről. És ezt hangsúlyozta Grümann Róbert, a Kovászna megyei tanács alelnöke is beharangozó sajtótájékoztatón. Hosszú távon gondolkodnak a kastéllyal kapcsolatban (amelyet 2014-ben vásárolt meg a megyei tanács), és szeretnék, ha megismerné a közönség.

"Ebben az évben egyértelműen a tömegek helyi zenei ízlését vettük figyelembe a program összeállításakor" - mondta a szerdai beharangozó sajtótájékoztatón Grubisics Levente, hozzátéve, hogy mindenképp hosszú távra terveznek, arra is előkészültek, ha esetleg kinőnék a kastély udvarát vagy esetleg 1500 autónak kell parkolót biztosítani. Bíznak ugyanakkor abban, hogy nem csak a helyiek érdeklődnek a fesztivál iránt, hanem a szomszéd megyékből, Hargita és Brassó megyéből is jelentős lesz az érdeklődés.

Sánta Daniel, a fesztivál főszervezője, Grubisics Levente és Grümann Róbert (fotó: Ürmösi Levente Mihály)Sánta Daniel, a fesztivál főszervezője, Grubisics Levente és Grümann Róbert (fotó: Ürmösi Levente Mihály)

A Mikó-kastély (fotó: Henning János/kastelyerdelyben.ro)A Mikó-kastély (fotó: Henning János/kastelyerdelyben.ro)


Sőt, az esetleges rossz időre is felkészülnek, ugyanis a főszínpad egy 40*100 méteres, 10 ezer fő befogadására alkalmas óriási sátor alatt lesz, tehát a fesztiválozóknak nem kell attól tartaniuk, hogy eláznak. Ha jó idő van, akkor pedig a sátor valamennyire nyitható is lesz. Emellett biztosan lesz kemping, a szervezők azokra is gondoltak, akik akár három napot Oltszemen szeretnének tölteni. Emellett természetesen kiegészítő rendezvények is lesznek, azt ígérik, hogy minden korosztály találhat kedvére való szórakozást, hogy eltöltsön három napot a fesztiválon. A food courtban hagyományos erdélyi ízekkel, valamint retro- és büfékocsis ételkülönlegességekkel várják, a fiatalabbaknak elektronikus zenei helyszínt és digitális művészeti helyszínt terveznek.

A három napos bérlet az Eventim honlapja szerint jelenleg 191,53 lej, míg a VIP-bérlet a tavaszi kedvezménnyel 405,53 lej. A napijegy 84,53 lej, míg a napi VIP-jegy 191,53 lej jelenleg, de a szervezők azt ígérik, hogy több kedvezménnyel, akció is jelentkeznek a tavasz folyamán. Az Eventim mellett az iaBilet, Entertix, valamint a Myticket oldalakon keresztül, míg személyesen hétfőtől Sepsiszentgyörgyön a megyei turisztikai irodában, valamint országszerte szerdától a Flanco és a Diverta üzletekben és a iaBilet jegyeladási pontoknál. A szervezők nyilatkozata szerint már több, mint 1500 jegy került értékesítésre. A szervezők Sepsiszentgyörgyről, Csíkszeredából és Brassóból autóbuszjáratokat is biztosítanak.

A végére hagytunk egy kis hangolót, hogy mindenki érezze a ritmust:


(hírszerk.)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Szerinted ki nyeri meg az államfőválasztást?

Klaus Johannis 458
Viorica Dăncilă 57
Kelemen Hunor 868
Dan Barna 132
Mircea Diaconu 26
Theodor Paleologu 29
Fogalmam Sincs 45
Hát Ion Iliescu, ki más? 137
Teljesen mindegy 698

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS