• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 16:55 GMT +2, 2018. december 3.

Kicsit felmelegszik az idő, majd érkezik az eső is


HIRDETÉSEnyhül az idő a következő napokban, jelentős mennyiségű csapadékra december 8-a után kell számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) következő két hétre vonatkozó előrejelzéséből.

Erdélyben és Máramarosban kedden 6 Celsius-fokig is felmelegedhet a levegő, aztán péntekig fokozatosan 2-3 fokra esik vissza a nappali csúcshőmérséklet, a hétvégén 4 fok körül alakul, majd a jövő hét végére ismét mínusz 2 fokig csökken. Az éjszakai hőmérséklet a következő napokban mínusz 8 fokról fagypontig nő, aztán csütörtöktől vasárnapig mínusz 4, mínusz 2 fok körül alakul, ezt követően pedig jelentős lehűlés várható, akár mínusz 10 Celsius-fokig is süllyedhet a hőmérők higanyszála éjszaka. Kiterjedt csapadékra december 8-a és 13-a között lehet számítani.

A Bánságban és a Körösök vidékén kedden nappal 10 fok is lehet, aztán a következő napokban 6 fokig csökken a csúcshőmérséklet, majd ismét 8 fok körül alakul. Ezt követően lehűlés várható, fagypont és plusz két fok közötti csúcsértékekkel. (agerpres)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Az életem egyetlen címben...

Félelem és reszketés Las Vegasban 23
Zabhegyező 40
A végtelen történet 33
A lét elviselhetetlen könnyűsége 92
A Gyűrűk Ura 24
Bűn és bűnhődés 49
Száz év magány 108
Családom és egyéb állatfajták 184
Háború és béke 29
A dzsungel könyve 25
A 22-es csapdája 111
Büszkeség és balítélet 39
Légy jó mindhalálig 253
A szépség és a szörnyeteg 18

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS