• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 16:55 GMT +2, 2018. december 3.

Kicsit felmelegszik az idő, majd érkezik az eső is


HIRDETÉSEnyhül az idő a következő napokban, jelentős mennyiségű csapadékra december 8-a után kell számítani - derül ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) következő két hétre vonatkozó előrejelzéséből.

Erdélyben és Máramarosban kedden 6 Celsius-fokig is felmelegedhet a levegő, aztán péntekig fokozatosan 2-3 fokra esik vissza a nappali csúcshőmérséklet, a hétvégén 4 fok körül alakul, majd a jövő hét végére ismét mínusz 2 fokig csökken. Az éjszakai hőmérséklet a következő napokban mínusz 8 fokról fagypontig nő, aztán csütörtöktől vasárnapig mínusz 4, mínusz 2 fok körül alakul, ezt követően pedig jelentős lehűlés várható, akár mínusz 10 Celsius-fokig is süllyedhet a hőmérők higanyszála éjszaka. Kiterjedt csapadékra december 8-a és 13-a között lehet számítani.

A Bánságban és a Körösök vidékén kedden nappal 10 fok is lehet, aztán a következő napokban 6 fokig csökken a csúcshőmérséklet, majd ismét 8 fok körül alakul. Ezt követően lehűlés várható, fagypont és plusz két fok közötti csúcsértékekkel. (agerpres)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Európai főügyész lesz Kövesi?

Igen, mert példát akarnak vele statuálni 68
Nem, bár szerintem ő kellene legyen 9
Igen, mert jó szakember 182
Nem, mert szakmailag nem alkalmas 11
Igen, bár nem érdemelte ki 16
Nem, mert erkölcsileg nem alkalmas 59
Igen, mert az EP is őt támogatja 14
Fogalmam sincs 46

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS