• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 11:19 GMT +2, 2018. szeptember 7.

A DoR folyóirat beválasztotta Székely Csabát a „100 legmenőbb román közé”


HIRDETÉSSzékely Csaba, marosvásárhelyi írót, drámaírót a DoR (Decât o Revistă) folyóirat beválasztotta azon 100 romániai személyiség közé, akik a szerkesztőség szerint hatással lesznek Románia következő 100 évére.

A folyóirat Románia 100 éves fennállása alkalmából választott ki 100 olyan hazai személyiséget, köztük művészeket, tudósokat, vállalkozókat, aktivistákat stb., akik véleményük szerint akár nagyban, akár csak a maguk közösségében, de befolyással lesznek arra, hogy hogyan fogunk élni Romániában az elkövetkező időszakban.

„El sem tudom mondani, mennyire megtisztelő, hogy magyarként beválasztottak a 100 legmenőbb román közé!!! Olyan emberek társaságába, akik a szembejövő nehézségek ellenére hozzájárulnak ahhoz, hogy utódaink egy élhetőbb társadalomban, egy fejlettebb országban, egy szebb világban éljenek” - írja ennek kapcsán Székely Csaba a Facebook-oldalán.A DoR egy negyedévente megjelenő, Bukarestben szerkesztett folyóirat, amely a szerkesztőség bemutatkozása szerint "történeteket tesz közzé arról, hogy miként éli mindennapjait korunk román társadalma és igyekszik feltérképezni a romániai valóságot". Bevallásuk szerint a DoR számos olyan témához nyúl hozzá, amelyet az emberek otthon, a munkahelyen vagy egy sör mellett tárgyalnak, de folyóiratban találunk olyan cikkeket is, amelyek a társadalmi változásokkal és kulturális trendekkel foglalkoznak.(hírszerk.)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Részt veszel a családról szóló népszavazáson?

Igen, mert egy fontos problémára nyújt megoldást 12
Igen, és megszavazom, mert egyetértek vele 260
Igen, de nemmel fogok szavazni 17
#bojkott 95
Nem, mert nem tartom egy fontos kérdésnek 11
Nem, mert az LMBTQ közöséggel szolidarizálok 48
Nem, mert az ortodox egyház korszerűtlen és aljas akciója az egész 40
Nem, mert idő- és pénzpocsékolás 239
Még nem döntöttem el 13

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS