• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 11:19 GMT +2, 2018. szeptember 7.

A DoR folyóirat beválasztotta Székely Csabát a „100 legmenőbb román közé”


HIRDETÉSSzékely Csaba, marosvásárhelyi írót, drámaírót a DoR (Decât o Revistă) folyóirat beválasztotta azon 100 romániai személyiség közé, akik a szerkesztőség szerint hatással lesznek Románia következő 100 évére.

A folyóirat Románia 100 éves fennállása alkalmából választott ki 100 olyan hazai személyiséget, köztük művészeket, tudósokat, vállalkozókat, aktivistákat stb., akik véleményük szerint akár nagyban, akár csak a maguk közösségében, de befolyással lesznek arra, hogy hogyan fogunk élni Romániában az elkövetkező időszakban.

„El sem tudom mondani, mennyire megtisztelő, hogy magyarként beválasztottak a 100 legmenőbb román közé!!! Olyan emberek társaságába, akik a szembejövő nehézségek ellenére hozzájárulnak ahhoz, hogy utódaink egy élhetőbb társadalomban, egy fejlettebb országban, egy szebb világban éljenek” - írja ennek kapcsán Székely Csaba a Facebook-oldalán.A DoR egy negyedévente megjelenő, Bukarestben szerkesztett folyóirat, amely a szerkesztőség bemutatkozása szerint "történeteket tesz közzé arról, hogy miként éli mindennapjait korunk román társadalma és igyekszik feltérképezni a romániai valóságot". Bevallásuk szerint a DoR számos olyan témához nyúl hozzá, amelyet az emberek otthon, a munkahelyen vagy egy sör mellett tárgyalnak, de folyóiratban találunk olyan cikkeket is, amelyek a társadalmi változásokkal és kulturális trendekkel foglalkoznak.(hírszerk.)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Az életem egyetlen címben...

Félelem és reszketés Las Vegasban 7
Zabhegyező 17
A végtelen történet 16
A lét elviselhetetlen könnyűsége 41
A Gyűrűk Ura 10
Bűn és bűnhődés 19
Száz év magány 49
Családom és egyéb állatfajták 74
Háború és béke 11
A dzsungel könyve 11
A 22-es csapdája 60
Büszkeség és balítélet 18
Légy jó mindhalálig 81
A szépség és a szörnyeteg 8

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS