• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 13:10 GMT +2, 2018. szeptember 3.

Harmadjára is gyakornoki programot indít a KIFOR


HIRDETÉSHarmadik éve indítja útjára „Kezdd Velünk a Karriered” elnevezésű gyakornoki programját a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum, mely ezúttal Kolozsvár és Bukarest közintézményei mellett Brüsszelbe, Winkler Gyula európai parlamenti képviselő munkájába is betekintést enged a nyertes pályázóknak.

A Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum idén is hat fiatal kolozsvári egyetemistát juttat el gyakornoki programjával Kolozsvár Polgármesteri Hivatalába, Kolozs megye tanácsához, a bukaresti parlamentbe valamint idén első alkalommal Brüsszelbe, az Európai Parlamentbe.

„A nyertes pályázók a közel két hónapos program alatt betekintést nyerhetnek a fent említett intézmények működésébe és választott képviselőink napi tevékenységébe is. A résztvevő gyakornokok hivatalos igazolást kapnak a programról, amellyel az egyetemi tanrend szerinti kötelező szakmai gyakorlat elvégzését is bizonyítani tudják.” – nyilatkozta Balló Tamás, KIFOR elnök.

A program elsősorban azoknak szól, akik 2018-2019-as tanévre hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, és előnyt élveznek azok a diákok, akik közigazgatás, jog, kommunikáció vagy akár nemzetközi kapcsolatok szakokon végzik tanulmányaikat.

Jelentkezők számára feltétel, hogy a román nyelv ismerete mellett az Európai Parlament valamely munkanyelvét legalább középfokon beszéljék, és megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek az Európai Unió működéséről, valamint jól eligazodjanak az aktuális, közéleti és politikai témák között

A pályázók 2018. október 5-ig küldhetik el jelentkezésüket e-mailben, majd ezt követően kerül sor a pályázók kiválasztására, akik október 15 és november 29 között a KIFOR gyakornokai lehetnek.

A Kezdd velünk a karriered gyakornoki program részletei megtalálhatók a KIFOR honlapján, illetve a hivatalos Facebook oldalon is. (közlemény)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Részt veszel a családról szóló népszavazáson?

Igen, mert egy fontos problémára nyújt megoldást 12
Igen, és megszavazom, mert egyetértek vele 260
Igen, de nemmel fogok szavazni 17
#bojkott 95
Nem, mert nem tartom egy fontos kérdésnek 11
Nem, mert az LMBTQ közöséggel szolidarizálok 48
Nem, mert az ortodox egyház korszerűtlen és aljas akciója az egész 40
Nem, mert idő- és pénzpocsékolás 242
Még nem döntöttem el 13

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS