• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 13:10 GMT +2, 2018. szeptember 3.

Harmadjára is gyakornoki programot indít a KIFOR


HIRDETÉSHarmadik éve indítja útjára „Kezdd Velünk a Karriered” elnevezésű gyakornoki programját a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum, mely ezúttal Kolozsvár és Bukarest közintézményei mellett Brüsszelbe, Winkler Gyula európai parlamenti képviselő munkájába is betekintést enged a nyertes pályázóknak.

A Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum idén is hat fiatal kolozsvári egyetemistát juttat el gyakornoki programjával Kolozsvár Polgármesteri Hivatalába, Kolozs megye tanácsához, a bukaresti parlamentbe valamint idén első alkalommal Brüsszelbe, az Európai Parlamentbe.

„A nyertes pályázók a közel két hónapos program alatt betekintést nyerhetnek a fent említett intézmények működésébe és választott képviselőink napi tevékenységébe is. A résztvevő gyakornokok hivatalos igazolást kapnak a programról, amellyel az egyetemi tanrend szerinti kötelező szakmai gyakorlat elvégzését is bizonyítani tudják.” – nyilatkozta Balló Tamás, KIFOR elnök.

A program elsősorban azoknak szól, akik 2018-2019-as tanévre hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, és előnyt élveznek azok a diákok, akik közigazgatás, jog, kommunikáció vagy akár nemzetközi kapcsolatok szakokon végzik tanulmányaikat.

Jelentkezők számára feltétel, hogy a román nyelv ismerete mellett az Európai Parlament valamely munkanyelvét legalább középfokon beszéljék, és megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek az Európai Unió működéséről, valamint jól eligazodjanak az aktuális, közéleti és politikai témák között

A pályázók 2018. október 5-ig küldhetik el jelentkezésüket e-mailben, majd ezt követően kerül sor a pályázók kiválasztására, akik október 15 és november 29 között a KIFOR gyakornokai lehetnek.

A Kezdd velünk a karriered gyakornoki program részletei megtalálhatók a KIFOR honlapján, illetve a hivatalos Facebook oldalon is. (közlemény)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Mit szólsz ahhoz, hogy már csak 12 jó évünk lehet hátra? (Lásd a legújabb IPCC-klímajelentést!)

Nagyon ideje lenne a kormányoknak megkongatni a vészharangot, és konkrét lépéseket tenni végre 461
Minden nap nyomaszt ez a probléma 28
Nem izgat a kérdés, mert úgysem fogom már megélni, mire bekövetkezik a katasztrófa 18
Én mindenesetre nekikezdek építeni egy űrhajót... 70
Próbálom, amennyire csak tőlem telik, nem szennyezni a környezetet 275
Hát, gyereket már lehet, hogy nem vállalnék 26
Akárcsak Trump, nem hiszek a globális felmelegedésben 128
Semmit, nem is akarok erre gondolni 13
Mit szólhatnék? Túl kicsi vagyok én ehhez 35
Nem értem a kérdést 58

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS