• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 13:10 GMT +2, 2018. szeptember 3.

Harmadjára is gyakornoki programot indít a KIFOR


HIRDETÉSHarmadik éve indítja útjára „Kezdd Velünk a Karriered” elnevezésű gyakornoki programját a Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum, mely ezúttal Kolozsvár és Bukarest közintézményei mellett Brüsszelbe, Winkler Gyula európai parlamenti képviselő munkájába is betekintést enged a nyertes pályázóknak.

A Kolozs Megyei Ifjúsági Fórum idén is hat fiatal kolozsvári egyetemistát juttat el gyakornoki programjával Kolozsvár Polgármesteri Hivatalába, Kolozs megye tanácsához, a bukaresti parlamentbe valamint idén első alkalommal Brüsszelbe, az Európai Parlamentbe.

„A nyertes pályázók a közel két hónapos program alatt betekintést nyerhetnek a fent említett intézmények működésébe és választott képviselőink napi tevékenységébe is. A résztvevő gyakornokok hivatalos igazolást kapnak a programról, amellyel az egyetemi tanrend szerinti kötelező szakmai gyakorlat elvégzését is bizonyítani tudják.” – nyilatkozta Balló Tamás, KIFOR elnök.

A program elsősorban azoknak szól, akik 2018-2019-as tanévre hallgatói jogviszonnyal rendelkeznek, és előnyt élveznek azok a diákok, akik közigazgatás, jog, kommunikáció vagy akár nemzetközi kapcsolatok szakokon végzik tanulmányaikat.

Jelentkezők számára feltétel, hogy a román nyelv ismerete mellett az Európai Parlament valamely munkanyelvét legalább középfokon beszéljék, és megfelelő ismeretekkel rendelkezzenek az Európai Unió működéséről, valamint jól eligazodjanak az aktuális, közéleti és politikai témák között

A pályázók 2018. október 5-ig küldhetik el jelentkezésüket e-mailben, majd ezt követően kerül sor a pályázók kiválasztására, akik október 15 és november 29 között a KIFOR gyakornokai lehetnek.

A Kezdd velünk a karriered gyakornoki program részletei megtalálhatók a KIFOR honlapján, illetve a hivatalos Facebook oldalon is. (közlemény)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Szerintetek mi lesz 2019-ben az év közéleti eseménye?

Egyelőre csak az RMDSZ februári kongresszusa foglalkoztat 14
Az európai parlamenti választások, mert tényleg sok múlik rajta 135
Az év végi államfőválasztás, mert biztos sokan pofára fognak esni 43
Fél évig Románia az EU soros elnöke, így minden, ami ehhez kapcsolódik 9
Március végére volt tervezve a Brexit, nem? 23
Idén is egy váratlan nemzetközi esemény viszi a prímet, például ha megbukik Trump 27
Hagyjatok már ezekkel, inkább mondjatok egy jó sorozatot, hogy túléljem a januárt! 51

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS