• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 16:17 GMT +2, 2018. április 4.

Az interneten most az a menő, aki fel tudja szívni a gumi óvszert az orrán és ki tudja húzni a száján


HIRDETÉSEgy új netes őrület ütötte fel a fejét a világhálón és gyorsabban terjed, mint a rüh egy vakaródzó kutyán. A kihívás neve condom snorting, azaz óvszerszippantás.

A kihívás lényege az, hogy úgy kell az orrunkba dugni egy gumi óvszert, hogy azt a szánkon majd kihúzhassuk – mindezt persze rögzítsük kamerával, és töltsük fel a netre. (Mert ugye, mind tudjuk, ami oda nincs feltöltve, az meg sem történt.)

A condom snorting challenge már 2013-ban felütötte a fejét, de ki tudja, mi okból, csak most terjedt el igazán a fiatalok körében, akik úgy tűnik, hogy ráuntak a mosószerevésre és most szívesebben húzgálnak gumi óvszereket az orruk és a szájuk között.

Az, hogy ez az egész egy orrba vert nagy marhaság még nem minden, hiszen maga a kihívás egyáltalán nem veszélytelen. Elég csak arra gondolni, hogy hiába vékony és nyúlékony egy kondom, könnyen beleragadhat orrüregbe, és akkor csak egy orvos tudja eltávolítani. De arról sem szabad megfeledkezni, hogy könnyen a torokba is akadhat az óvszer, és így egész könnyen meg lehet fulladni tőle.Úgyhogy senkinek sem ajánlott kipróbálnia ezt az őrületet, és ha a környezetünkben esetleg valaki mégis erre vetemedne, akkor azt rögtön beszéljük le róla. (hírszerk)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Mi a fontos Önnek egy vitában?

Hogy kiderüljön, kinek van igaza. 5
Hogy megtudjuk, mi az igazság. 48
Hogy mindenkinek meghallgassuk és figyelembe vegyük a véleményét. 47
Hogy megnyerjem. 14
Hogy találjunk egy kompromisszumos megoldást. 31
Hogy lehetőleg senkit se sértsünk meg. 2
Értelmetlennek tartom a vitákat és ezért nem vitázom. 6

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS