• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 18:13 GMT +2, 2018. április 6.

Marosvásárhelyen kerül megrendezésre a 10 éves jubileumi GastroPan Expo


HIRDETÉSÁprilis 19-22 között újra megszervezésre kerül a GastroPan nemzetközi sütőipari, cukrászati, gasztronómiai és vendéglátóipari megoldásokat és technológiákat bemutató szakmai kiállítás.

A tizedik GastroPan kiállításra Marosvásárhelyen kerül sor, ahol az iparág világszintű beszállítói találkoznak a szakma képviselőivel és az érdeklődőkkel. A kiállítók érdekes programokkal, innovatív technológiákkal és termékekkel várják a látogatókat a négynapos kiállításra. Ismét sor kerül a GastroPan Versenyekre, megválasztják az Év Kenyerét és az Év Tortáját.

Rekord számú kiállító a 10. GastroPan kiállításon


Az utóbbi 10 évben folyamatosan emelkedett a GastroPan kiállítóinak száma, ez is bizonyítja, hogy az iparágak számára kifejlesztett gépek és felszerelések, alapanyagok és megoldások beszállítói mintegy elismerték a kiállítás szakmai értékét.

Idén a szervezők négy kiállítási csarnokkal várják a résztvevőket, valamint egy tágas külön teremmel, amely otthont ad a GastroPan Versenyeinek. A marosvásárhelyi kiállítási központ új vezetősége felújította, modernizálta a helységet így méltó ahhoz, hogy otthont adjon egy ilyen kaliberű kiállítás versenyeinek és bemutatóinak.

A kiállítás kezdete előtt a 2018-as GastroPan kiállításon résztvevő beszállító cégek száma meghaladta a 150-et. A kiállításon bemutatott megoldásokat tekintve, a legnagyobb területet a gépek és felszerelések beszállítói foglalják el, utánuk következnek az alapanyag és technológiák beszállítói valamint az eszközök, kiegészítők és fogyóeszközök beszállítói.

A többi standok innovatív termékeket, üzleti ötleteket és kapcsolódó területek megoldásait mutatják be.

A kiállítást évente több mint 21.000 szakmabeli látogatja. Idén a kiállítás 4 naposra bővült, így várhatóan a látogatók száma az előrejelzések szerint meghaladja majd a 21.000-et. A kiállítás meghívóval vagy előzetes regisztrációval megszerezhető belépőjeggyel látogatható.

A 2018-as GastroPan kiállítás újabb rekordokat dönt:

7800 m²-es kiállítási felület

150 romániai és nemzetközi beszállító foglalt standot

52% -os a gépek és felszerelések beszállítóinak aránya, ahol több új nevet is találunk

4 kiállítási terem + 1 külön terem a versenyek számára

Megkétszereződött a felszereléseket kiállító cégek száma

A 2018-as év rengeteg újdonsággal szolgál a GastroPan standjain. A szervezők szerint ebben az évben vesz részt a legtöbb új cég a kiállításon, ezek többsége külföldről érkezik, és egyesek először vesznek részt.

Az új résztvevők új, sokoldalú és kompetitív megoldásokat és technológiákat mutatnak be a szakmának. A gépeket és felszereléseket kiállító standok száma megduplázódik ebben az évben, lesznek olyan technológiák, amelyek először kerülnek bemutatásra a romániai piacon, amely egy egyre vonzóbb piacnak minősül a nemzetközi beszállítók számára.

A GastroPan versenyei még több látogatót vonzanak


A pékek, cukrászok és szakácsok számára szervezett versenyek képezik a kiállítás egyik legfőbb attrakcióját. Ezek a versenyek népszerűsítik a szakmai tudást, és ugyanakkor támogatják is a szektor vállalkozásait.

A GastroPan versenyeit 3 főkategóriára osztották (PÉK, CUKRÁSZ, GASZTRONÓMIAI). A versenyzők által készített innovatív termékeket és csodálatos művészi alkotásokat világszinten elismert szakmai zsűri bírálja majd, akik kiválasztják a 2018-as Év Kenyere és A 2018-as Év Tortája díjak nyerteseit.

Idén egy új versenykategóriát is meghirdettek, a versenyzők egy különleges artisztikai kategóriában mérettethetnek meg, különböző művészi alkotásokat készíthetnek kenyértésztából, cukorpasztából, csokoládéból, isomaltból vagy zöldségből és gyümölcsből készíthetnek faragásokat. Az új versenykategória tematikája: 10 év GastroPan.

A GastroPan Nemzetközi Szakmai Kiállítás 10. évfordulójának alkalmából, 2018. április 19-22 között, Marosvásárhelyen díjazzuk az elmúlt 10 év GastroPan Versenyeinek összes nyertesét (a 2009-2017 években szervezett GastroPan Versenyek nyerteseit).

A látogatók értékes ajándékcsomagokat nyerhetnek


A legszerencsésebb látogatók nemcsak hasznos tapasztalatokkal és a kiállítók egyedülálló promócióival térhetnek haza, hanem ajándékokat vagy akár tanfolyamokat is nyerhetnek sorsolással. A kiállítás minden napján, 14 órától tombolahúzásra kerül sor.

A kiállítás csütörtöktől szombatig 10 és 18 óra között látogatható, az utolsó napon, vasárnap pedig 10 és 16 óra között.

További részletekért, kérjük, látogasd meg a honlapra, vagy keresse a szervezőket a +40733-313.042-es telefonszámon vagy e-mailben: info@gastropan.ro e-mail címen. (közlemény)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Részt veszel a családról szóló népszavazáson?

Igen, mert egy fontos problémára nyújt megoldást 12
Igen, és megszavazom, mert egyetértek vele 260
Igen, de nemmel fogok szavazni 17
#bojkott 95
Nem, mert nem tartom egy fontos kérdésnek 11
Nem, mert az LMBTQ közöséggel szolidarizálok 48
Nem, mert az ortodox egyház korszerűtlen és aljas akciója az egész 40
Nem, mert idő- és pénzpocsékolás 239
Még nem döntöttem el 13

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS