• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 19:55 GMT +2, 2018. március 13.

Bús, félmeztelen férfival „népszerűsítették” Romániát a világ legnagyobb turisztikai kiállításán


HIRDETÉSBerlinben rendezik meg a világ legnagyobb idegenforgalmi szakvásárát, az ITB Berlint, amelynek célja, hogy különböző országok képviselői bemutassák és a látogatók számára népszerű turistacélponttá tegyék saját országukat.

Az idei román nemzeti standon becsúszott egy baki, amit valószínűleg a román küldöttség is csak túl későn vett észre ahhoz, hogy korrigálja: a pavilon turistacsalogató poszterén "ottfelejtettek" egy félmeztelen férfialakot, aki fejét a kezébe temetve ül és úgy tűnik, hogy nincs éppen a legjobb passzban. A bakit utólag egy hangszóróval próbálták meg kitakarni, de nem igazán sikerült.

Forrás: Romania InsiderForrás: Romania Insider


Az esetre a Romania Insider portál figyelt fel, amely azt is megjegyezte, hogy a román néptáncosoknak, akik hagyományos népi táncokat mutattak be a Berlin ITB közönségének, meglehetősen kevés hellyel kellett gazdálkodniuk.

A portál arról is ír, hogy ugyan a szervezés sem sikerült a legjobban, de ez a szomorú, félmeztelen férfi a Romániát népszerűsíteni kívánó poszteren mindenképp felteszi az i-re a pontot.

A Romania Insider összehasonlította a románt a magyar és a cseh standdal is, és többek között megjegyezték, hogy a magyarországiak Berlinben is reklámozták a kürtöskalácsot, amely a romániaiak körében is nagy népszerűségnek örvend. (Romania Insider)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Részt veszel a családról szóló népszavazáson?

Igen, mert egy fontos problémára nyújt megoldást 12
Igen, és megszavazom, mert egyetértek vele 260
Igen, de nemmel fogok szavazni 17
#bojkott 95
Nem, mert nem tartom egy fontos kérdésnek 11
Nem, mert az LMBTQ közöséggel szolidarizálok 48
Nem, mert az ortodox egyház korszerűtlen és aljas akciója az egész 40
Nem, mert idő- és pénzpocsékolás 239
Még nem döntöttem el 13

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS