• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 19:55 GMT +2, 2018. március 13.

Bús, félmeztelen férfival „népszerűsítették” Romániát a világ legnagyobb turisztikai kiállításán


HIRDETÉSBerlinben rendezik meg a világ legnagyobb idegenforgalmi szakvásárát, az ITB Berlint, amelynek célja, hogy különböző országok képviselői bemutassák és a látogatók számára népszerű turistacélponttá tegyék saját országukat.

Az idei román nemzeti standon becsúszott egy baki, amit valószínűleg a román küldöttség is csak túl későn vett észre ahhoz, hogy korrigálja: a pavilon turistacsalogató poszterén "ottfelejtettek" egy félmeztelen férfialakot, aki fejét a kezébe temetve ül és úgy tűnik, hogy nincs éppen a legjobb passzban. A bakit utólag egy hangszóróval próbálták meg kitakarni, de nem igazán sikerült.

Forrás: Romania InsiderForrás: Romania Insider


Az esetre a Romania Insider portál figyelt fel, amely azt is megjegyezte, hogy a román néptáncosoknak, akik hagyományos népi táncokat mutattak be a Berlin ITB közönségének, meglehetősen kevés hellyel kellett gazdálkodniuk.

A portál arról is ír, hogy ugyan a szervezés sem sikerült a legjobban, de ez a szomorú, félmeztelen férfi a Romániát népszerűsíteni kívánó poszteren mindenképp felteszi az i-re a pontot.

A Romania Insider összehasonlította a románt a magyar és a cseh standdal is, és többek között megjegyezték, hogy a magyarországiak Berlinben is reklámozták a kürtöskalácsot, amely a romániaiak körében is nagy népszerűségnek örvend. (Romania Insider)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Szoktál mobilt használni vezetés közben?

Csak kihangosított beszélgetésre 213
Beszélni szoktam, de másra nem használom 27
Soha, mert nagyon veszélyesnek tartom 147
Nem, mert semmi nem lehet ennyire sürgős 73
Megesik, hogy igen, de csak ha a dugóban araszolok 50
Szoktam, de úgy érzem, tudom, hol a biztonsági határ 86
Előfordul időnként, de csak ha nagyon muszáj 129
Nem szívesen válaszolok erre a kérdésre 20

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS