• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 19:55 GMT +2, 2018. március 13.

Bús, félmeztelen férfival „népszerűsítették” Romániát a világ legnagyobb turisztikai kiállításán


HIRDETÉSBerlinben rendezik meg a világ legnagyobb idegenforgalmi szakvásárát, az ITB Berlint, amelynek célja, hogy különböző országok képviselői bemutassák és a látogatók számára népszerű turistacélponttá tegyék saját országukat.

Az idei román nemzeti standon becsúszott egy baki, amit valószínűleg a román küldöttség is csak túl későn vett észre ahhoz, hogy korrigálja: a pavilon turistacsalogató poszterén "ottfelejtettek" egy félmeztelen férfialakot, aki fejét a kezébe temetve ül és úgy tűnik, hogy nincs éppen a legjobb passzban. A bakit utólag egy hangszóróval próbálták meg kitakarni, de nem igazán sikerült.

Forrás: Romania InsiderForrás: Romania Insider


Az esetre a Romania Insider portál figyelt fel, amely azt is megjegyezte, hogy a román néptáncosoknak, akik hagyományos népi táncokat mutattak be a Berlin ITB közönségének, meglehetősen kevés hellyel kellett gazdálkodniuk.

A portál arról is ír, hogy ugyan a szervezés sem sikerült a legjobban, de ez a szomorú, félmeztelen férfi a Romániát népszerűsíteni kívánó poszteren mindenképp felteszi az i-re a pontot.

A Romania Insider összehasonlította a románt a magyar és a cseh standdal is, és többek között megjegyezték, hogy a magyarországiak Berlinben is reklámozták a kürtöskalácsot, amely a romániaiak körében is nagy népszerűségnek örvend. (Romania Insider)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Mit teszel, ha valaki elfoglalja a helyed a vonaton?

Határozottan megkérem, hogy engedjen a helyemre 185
Udvariasan rászólok, de ha nem hajlandó, inkább elmegyek én 46
Szólok a kalauznak, hogy végezze el a piszkos munkát 29
Keresek inkább egy másik helyet 52
Nem vallom be, de leüvölteném a fejét 8
Semmit, inkább állok 6
Ezer éve nem utaztam vonattal 99

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS