Kiderült, hogy mikor nem néznek pornót a romániaiak


HIRDETÉSHatvannyolc évnyi vagy 24 811 napnyi pornóvideót töltöttek fel tavaly a világ legnagyobb felnőtt tartalmat megosztó oldalán. A PornHub nyilvánosságra hozott 2017-es statisztikájában csak azt sajnáljuk, hogy Románia nem szerepel a legnagyobb fogyasztókat összesítő listán, így kevesebbet tudunk meg a szokásainkról, mint a korábbi években. Összesen egyébként nagyjából 4,05 millió videót osztottak meg a PornHub felületén. ko

Az év, amikor a nők nyíltan kifejezték vágyaikat

- kommentálta Laurie Betito szexuálterapeuta azt az adatot, hogy a korábbi évekhez képest a legnagyobb keresleti növekedést a Porn for Women kifejezés mutatta, 1400 százalékos volt a növekedés. A szakember szerint ez is annak a jele (például a #Metoo mozgalom mellett), hogy a nők igyekeznek megtalálni a saját hangjukat.

Emellett nagyot ment a kifejezések között a Rick and Morty rajzfilmsorozat, a Fidget Spinner játék, az 1080-as HD felbontás és az ASMR is. Az utóbbi jelenségről végre kellene már egy rendes összefoglalót írnunk, mert nagyon megéri.

A legkeresettebb kifejezések 2017-ben, és a változásukA legkeresettebb kifejezések 2017-ben, és a változásuk

A legkeresettebb női pornósztárokA legkeresettebb női pornósztárok


A férfiak között pedig az a Jordi El Nino Polla volt a legnépszerűbb, akinek az előretörésének az okairól korábban már igen részletesen írtunk. A részletek az ábrán.

A legkeresettebb férfi pornósztárok (a rangsorolásnál a nők is beleszámítanak)A legkeresettebb férfi pornósztárok (a rangsorolásnál a nők is beleszámítanak)

Jordi El Niño PollaJordi El Niño Polla


A leszbikus és a MILF kategóriák a legnézettebbek. A legnagyobb növekedés a felszarvazott férj topik hozta, ami nagyjából abból áll, hogy a férj nézi miként csalja meg a felesége. De jelentősen nőtt a japán, a koreai, az indiai és a cosplay kategória is.

A legnézettebb kategóriák 2017-ben, illetve ezeknek a változásaA legnézettebb kategóriák 2017-ben, illetve ezeknek a változása

Kategóriák amelyiken a legtöbb és legkevesebb időt nézik, illetve a legnagyobb növekedést mutattákKategóriák amelyiken a legtöbb és legkevesebb időt nézik, illetve a legnagyobb növekedést mutatták


Romániában a MILF a legnépszerűbb, amivel eléggé kisebbségben vagyunk. De mondjuk az is hozzátartozik a történethez, hogy nálunk kevés nő néz pornót.

A legnézettebb kategóriák országok szerintA legnézettebb kategóriák országok szerint

A férfi és női pornófogyasztók aránya országonkéntA férfi és női pornófogyasztók aránya országonként

A férfiak és a nők legkeresettebb kifejezéseiA férfiak és a nők legkeresettebb kifejezései

A nők kedvenc pornósztárjai, illetve azok, akikre sokkal nagyobb arányban keresnek a nők, mint a férfiakA nők kedvenc pornósztárjai, illetve azok, akikre sokkal nagyobb arányban keresnek a nők, mint a férfiak


A statisztika külön összegzi a gay tartalmak fogyasztását. Ebből talán az a legizgalmasabb, hogy a legnépszerűbb pornósztárja a kategóriának az a Jordi El Nino Polla, akinek egyébként egyáltalán nincsenek gay pornófilmjei. Persze ennek az oka az is lehet, hogy a gay kategória nézőinek 37 százaléka nő.

Gay statisztikaGay statisztika
Egy átlagos "fogyasztás" 9,59 percig tart,

tehát egy átlag felhasználó ennyi időt tölt egyetlen látogatása alakalmával az oldalon. Ez egyébként 23 másodperces növekedés 2016-hoz képest. Abban az adatsorban semmi meglepő, hogy este 11 óra és éjfél környékén a leggyakoribb a pornónézés. A heti bontáson szépen látszik az is, hogy szombaton este még kijárnak az emberek. A legnépszerűbb nap egyébként vasárnap.

A pornónézéssel töltött átlagos időA pornónézéssel töltött átlagos idő

A leggyakoribb pornófogyasztás heti bontásbanA leggyakoribb pornófogyasztás heti bontásban


A fogyasztók közel kétharmada pedig 18-34 év közötti.

A pornót nézők korosztályos bontásbanA pornót nézők korosztályos bontásban

A korosztályok kedvenc keresési kifejezései, és a többi korosztályhoz képest legnagyobb eltérést mutató kategóriáiA korosztályok kedvenc keresési kifejezései, és a többi korosztályhoz képest legnagyobb eltérést mutató kategóriái


Még néhány érdekesség maradt a végére, például, hogy milyen hírességek iránt lendült be az érdeklődés, illetve milyen események alatt csappant meg a fogyasztás.

A kedvenc celebekA kedvenc celebek


Két kategóriában említik meg külön Romániát, a májusi Bajnokok Ligája döntő alatt 11 százalékkal eset vissza a pornó nézés, míg Simona Halep párizsi döntője alatt 4 százalékkal volt kevesebb.

Sportesemények, amelyek alatt visszaesett a pornó nézése az átlaghoz képestSportesemények, amelyek alatt visszaesett a pornó nézése az átlaghoz képest
HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Mit szólsz ahhoz, hogy már csak 12 jó évünk lehet hátra? (Lásd a legújabb IPCC-klímajelentést!)

Nagyon ideje lenne a kormányoknak megkongatni a vészharangot, és konkrét lépéseket tenni végre 122
Minden nap nyomaszt ez a probléma 9
Nem izgat a kérdés, mert úgysem fogom már megélni, mire bekövetkezik a katasztrófa 6
Én mindenesetre nekikezdek építeni egy űrhajót... 24
Próbálom, amennyire csak tőlem telik, nem szennyezni a környezetet 72
Hát, gyereket már lehet, hogy nem vállalnék 7
Akárcsak Trump, nem hiszek a globális felmelegedésben 30
Semmit, nem is akarok erre gondolni 4
Mit szólhatnék? Túl kicsi vagyok én ehhez 13
Nem értem a kérdést 9

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS