• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 17:08 GMT +2, 2017. december 1.

Havazásra és hóviharokra van kiadva figyelmeztetés


HIRDETÉSHavazásra és hóviharokra vonatkozó, sárga jelzésű figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) pénteken 14 megye hegyvidékeire, valamint esőre, hóra és szélre vonatkozó figyelmeztetést az alacsonyabban fekvő térségekre.

A meteorológusok szerint december elsején este 21 óra és december másodikán 18 óra között Olténiában, Munténiában, Moldva déli és középrégióiban kiadós esőzésre kell számítani, Erdélyben és Máramarosban a csapadék havaseső vagy hó formáját ölti, és az utak jegesek lehetnek.

December másodikán a déli órákban 14 megyében lesz viharos, szeles idő, sok csapadékkal, többek közt Kovászna és Hargita megyében, de Brassó megye nagy részében, valamint Hunyad, Fehér és Szeben megye északi térségében, illetve Suceava, Neamţ, Bacău megyében és Vrancea nyugati, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj megye déli régióiban is.

A Déli- és a Keleti-Kárpátokban havazás és hóvihar valószínű, a hóréteg megmarad. (agerpres)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Az örök kérdés: te mikor jelzel egy körforgalomban?

Folyamatosan 110
Csak amikor kihajtok 1146
Ha teljesen körbemegyek 6
Csak ha nem hajtok ki rögtön az első kijáraton 7
Csak ha sávot váltok 13
Amikor behajtok és amikor kihajtok 510
Csak amikor behajtok 6
Ahogy épp sikerül 42
Soha 56

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS