• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 17:08 GMT +2, 2017. december 1.

Havazásra és hóviharokra van kiadva figyelmeztetés


HIRDETÉSHavazásra és hóviharokra vonatkozó, sárga jelzésű figyelmeztetést adott ki az Országos Meteorológiai Szolgálat (ANM) pénteken 14 megye hegyvidékeire, valamint esőre, hóra és szélre vonatkozó figyelmeztetést az alacsonyabban fekvő térségekre.

A meteorológusok szerint december elsején este 21 óra és december másodikán 18 óra között Olténiában, Munténiában, Moldva déli és középrégióiban kiadós esőzésre kell számítani, Erdélyben és Máramarosban a csapadék havaseső vagy hó formáját ölti, és az utak jegesek lehetnek.

December másodikán a déli órákban 14 megyében lesz viharos, szeles idő, sok csapadékkal, többek közt Kovászna és Hargita megyében, de Brassó megye nagy részében, valamint Hunyad, Fehér és Szeben megye északi térségében, illetve Suceava, Neamţ, Bacău megyében és Vrancea nyugati, Dâmboviţa, Argeş, Vâlcea, Gorj megye déli régióiban is.

A Déli- és a Keleti-Kárpátokban havazás és hóvihar valószínű, a hóréteg megmarad. (agerpres)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Mi volt az idei év legnagyobb őrülete?

A Despacito sláger 56
Donald Trump 248
A székelyudvarhelyi miccs 129
A Kincsem c. film 19
A fidget spinner 22
A szelfi-filterek 4
Valami egészen más 40

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS