• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 10:18 GMT +2, 2017. november 29.

A Gangnam Style elérte a 3 milliárdos nézettséget, de közel sincs a legnépszerűbbhöz


HIRDETÉSA Gangnam Style nézettsége november 28-én, kedden meghaladta a 3 milliárdot. A dél-koreai Psy által 2012 júliusában bemutatott videoklip arról híres, hogy az első videó volt, amelynek sikerült elérnie a bűvös 1 milliárdos nézőszámot.

A Gangam Stylet az óta többen is megelőzték, idén júliusban volt hír, hogy a legnézettebb videó listáján beelőzte Wiz Khalifa és Charlie Puth 2015-ös slágere, a See You Again. Azóta annyi változás van az élbolyban, hogy az idei év gigaslágere, Luis Fonsi Despacitója már mindkettőjüket beelőzte. Jelenleg 4,4 milliárdos nézettségnél tart, míg a See You Again 3,2 milliárdon áll. A nézettségi örökranglista 4. helyezettje Justin Bieber Sorry című dala 2,8 milliárddal.

Psy - Gangnam StylePsy - Gangnam Style


Azt azért tegyük hozzá, hogy sem a See You Againnek, sem a következő Despacitónak nincs olyan kulturális hatása, mint a Gangnam Style-nak, amit a Macarenaval és a Y.M.C.A.-vel lehet egy lapon emlegetni.

A videoklipek most nem ágyazzuk be, hogy azzal is ne növeljük fölöslegesen a nézettségüket. (hírszerk.)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Az örök kérdés: te mikor jelzel egy körforgalomban?

Folyamatosan 110
Csak amikor kihajtok 1146
Ha teljesen körbemegyek 6
Csak ha nem hajtok ki rögtön az első kijáraton 7
Csak ha sávot váltok 13
Amikor behajtok és amikor kihajtok 510
Csak amikor behajtok 6
Ahogy épp sikerül 42
Soha 56

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS