• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 18:37 GMT +2, 2017. augusztus 7.

11 meghívottal jelentkezik a Blogdíler új évada


HIRDETÉSA tavalyi sikerek után új évaddal folyatódik a Blogdíler, amely a tervek szerint a Kolozsvári Magyar Napokon kezdődik, és egészen jövő júniusig tart. Összesen 11 meghívottal találkozhatnak az érdeklődők, és olyan témákról lesz szó bennük, mint a divat, a design, a divatfotózás és ruhatervezés. Két meghívottal már a Kolozsvári Magyar Napokon is találkozhatunk.

Fotó: Bethlendi TamásFotó: Bethlendi Tamás


A Blogdílert Tamás Endre álmodta meg, aki akkoriban az Apáczai Csere János Elméleti Líceum végzős diákjaként létre akart hozni egy olyan programsorozatot, ami a fiatalok számára vonzó témaköröket dolgoz fel. Az első évadban összesen 4 meghívottal ismerkedhetett meg a publikum bloggerek és vloggerek tematikában. Első nagy durranásként az Index korábbi újságíróját, Magyarósi Csabát hívták meg, aki mára a világ legnagyobb videómegosztóján képviseli a magyar „hivatásos” vloggereket. A következő beszélgetésen a mobiltelefonok online enciklopédiájának (mobilaréna) megálmodójával, Khell Bogdánnal lehetett találkozni, míg a harmadik alkalommal az AvianaRahl YouTube-csatorna tulajdonosától, Sági Evelintől kaphattak a érdeklődők információkat arról, hogy egy vlogger milyen tartalmakkal tudja fenntartani követőinek figyelmét. Végül 2016 decemberében két tinédzser vloggerlány volt a vendége a Blogdílernek, Lila és Panni.Az előző 4 előadás utáni pozitív visszajelzésekből és tapasztalatokból merítkezve a Blogdíler csapata úgy döntött, hogy új témával és új meghívottakkal újraindítja a programsorozatot. Már a Kolozsvári Magyar Napokon két új meghívottjuk is lesz. Az egyik közülük Szécsi Tamás, a VYF-kendők egyik tervezője. Egyedi selyemkendőiket Európa egyik legnagyobb divatversenyén is díjazták már. Kollekciójukban arra törekednek, hogy ötvözzék az régit az újjal, a hagyományosat a modernnel. A modern világhoz, az új környezethez igazítják a kendőiket, de ugyanakkor tükrözik a retró stílust.
Ezen kívül meghívottjuk lesz Halász Jácint fotogárfus, akinek a munkáira a klasszikus festészet, az építészet, a szobrászat és a zene is jelentős hatással van. Részletekért kövessétek a Blogdíler Facebook-oldalát.

Az évadnyitó beszélgetés augusztus 17-én, 14 órától lesz a Deák Ferenc (Eroiilor) utcai ifjúsági pavilonban. (hírszerk.)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Mit nem hagynál ki idén nyáron?

A fesztiválokra gyúrok: minél több, annál jobb 2
Néhány jó könyvet biztosan ki fogok olvasni 10
Sportolás ezerrel 6
A hegyekben a helyem minden nyáron 25
Imádom a tengert, még szép, hogy oda megyek 11
Valamilyen egzotikus helyszín felfedezését 4
Mindegy hova, csak jó messze legyen 5
Elhívom végre moziba... 4
Mindent kihagyok: dolgoznom/tanulnom kell 23
A nyár mondjon le! 22

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS