• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 15:12 GMT +2, 2017. június 15.

Ismét lehet vérrel "vásárolni" Untold- és Neversea-bérletet


HIRDETÉSAZ UNTOLD és a NEVERSEA csütörtökön elindította a harmadik véradási akcióját, a Blood Networkot.
 
Az UNTOLD fesztivál idén is folytatja Románia és Európa egyik legdíjazottabb CSR kampányát, a Blood Network véradási akciót. Együttesen a „Și Eu Donez” véradó platformmal, az UNTOLD és a NEVERSEA szervezői útnak indították az idei véradó kampányt, amely évente több ezer fiatalt mozgósít. Idén június 14. és július 10. között zajlik az országos kampány.  
 
A kampányhoz csatlakozó véradók ingyen UNTOLD vagy NEVERSEA jegyet kap.

A kampány harmadik kiadása során is alkalom nyílik a fesztiválozni vágyók számára a mobil karaván keretében vért adni, amely ez alkalommal négy városban lesz jelen: Kolozsvár, Bukarest, Temesvár és Konstanca. Minden véradó, aki a mobil karaván helyszínein vért ad reggel 8 és 12 óra között, ingyen jegyet kap az UNTOLD vagy a NEVERSEA fesztiválra.

Időpontok:

Kolozsvár: június 17. és 18., Deák Ferenc utca (B-dul Eroilor)
Bukarest: június 24. és 25., Herestrău Park, a Charles de Gaulle bejáratnál
Temesvár: július 1. és 2., IULIUS MALL
Konstanca: július 1. és 2., Tăbăcăriei park

Idén a következő eljárás szerint működik az akció: aki a mobil karaván helyszínein ad vért, feliratkozik a “Și Eu Donez” adatbázisába, egy ingyenes UNTOLD vagy NEVERSEA jegyet kap. (reteaua.sieudonez.ro)        

Akik a véradó központokban adnak vért (bárhol az országban), és regisztrálnak a „Și Eu Donez” adatbázisába, kedvezményben részesülnek a fesztiválbérletek vásárlása esetén. Azok a fesztiválozni vágyók tehát, akik az ország véradó központjait választják, ezen az oldalon kell kitöltsenek egy formanyomtatványt, amelyhez csatolják a véradásról szóló igazolás képét. A formanyomtatvány kitöltése után a regisztrált e-mail címre kapnak egy kódot, amely segítségével hozzáférhetnek a kedvezményes bérletekhez.

*az UNTOLD bérlet esetén a kedvezmény  150 lej  plusz kezelési költség a végső 550 lej (+illetékek) árból.
*a NEVERSEA bérlet esetén a kedvezmény 195 lej plusz kezelési költség a végső 420 lej (+illetékek) árból.
 
Jelenleg a véradók hálózatába, amely a “Și eu donez” platformhoz tartozik 4000 tag szerepel, amelyből több mint 1700 a Blood Network kampányok során regisztrált 2016-ban.
             
"Partnereink a Kaufland és a „Și eu donez” platform közreműködésével, idén is folytatjuk a hagyományt. Idén újból megpróbáljuk felhívni a fiatalok figyelmét a véradás fontosságára. A véradókkal és a támogatóinkkal közösen sikerült felépíteni az első véradó hálózatot Romániában, és azt szeretnénk, ha ez a hálózat évről évről nőne" - idézi a fesztiválok közleménye Edy Chereji marketing és kommunikációs igazgatót.
 
A Blood Network kampány a 2017-es UNTOLD hivatalos partnere, a Kaufland Románia támogatásával valósul meg, illetve a „Și eu donez” platform a McCann Erickson Románia és az Országos Véradó Központok közreműködésével. (közlemény)HIRDETÉSFigyelem! Megjegyzése csak moderálás után jelenik meg.

  Név

  E-mail (nem publikus)


Max. 1000 leütés

SZAVAZÓGÉP

Hirtelen jött nyár...

Sajnálom, mert épp a kedvenc évszakom marad ki most már rendszeresen 64
Egyértelmű jele annak, hogy a globális felmelegedés egyre durvább 225
Legalább máris lehet kirándulni 24
Nagyon megvisel ez a hirtelen hőmérsékletváltozás 28
Részemről nem baj, fáztunk már eleget 68
Már fel sem tűnik 28

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS