Geréb Marika
EMBERT MOBILJÁRÓL
Maroktelefonok kezdő megszállottaknak


Nem elég a zakó és a nyakkendő, a zokni és a haj színét összhangba hozni. Egy magára valamit is adó yuppi tudja, hogy a stílus teljességéhez a mobiltelefonja is pont olyan kell legyen, mint a lelke.


HIRDETÉS

Afrikai fa mobil

Afrikai fa-mobilAfrikai fa-mobil
Azoknak, akik nemcsak a természetes anyagokat, hanem a hagyományokat is kedvelik. Eredeti bantu-néger import, kókuszdióval árusítják. Előnye, hogy a gonosz szellemek tartanak tőle, és pár maréknyi tábortűz-parázzsal is feltölthető. Nappal dobpereg, éjszakánként varázsimákat mond.


A klasszikus farmerA klasszikus farmer
A klasszikus farmer,

a koptatott és indigó után immár mobil változatban is. Jéghideg Coca Colával az igazi. Hegyes orrú csizma és poros autósztráda illik hozzá. Benzinkutaknál tölthető fel, és csak stoppolás közben működik. A csörgése a country-kocsmák csapóajtójának hangjára emlékeztet.


A "tenyeremen hordozlak"- mobil

A tenyeremen hordozlak...A tenyeremen hordozlak...
azoknak, akik a lágyabb formákat kedvelik. Csak igazi férfiaknak ajánlott. Porsche-autóban, ékszerüzletben magától feltöltődik, a férfiparfümtől villog a képernyője. Csergése kissé cicamicás.


IzompacsirtáknakIzompacsirtáknak
Izom-gép,

a rajongók félrevezetésére. Szoláriumozott sztároknak ajánlott, de főleg azoknak, akik időnként kifejtik, hogy a látszat csal, ők valójában érzékeny, melegségre vágyó kisfiúk. Csillámporral működik, és csak két értelmeset képes csengeni, ezután a lényegre térne. Az okos nők semmi újat nem fedezhetnek fel benne.


Külvárosi vagány,

Külvárosi vagány-mobilKülvárosi vagány-mobil
kemény nőknek és férfiaknak egyaránt. Brooklyn utcáin hangosabban reppel, mint máshol, de a pályaudvarok környékén se kutya. Előnye, hogy brake-dancelés közben se törik, és bírja a festékillatot.


Városi dszungelVárosi dszungel
"Városi dzsungel"

a posztmodern világot kedvelőknek. Nem cseng, amúgy se hallanád. Beszélgetésre a hangzavar miatt nem alkalmas, de jelzi, hol a lián, hogy felmászhass a szomszédhoz.


Szuper-telefon,

Szuper-telefonSzuper-telefon
mindenki imádja. Csak ritkán látni, és a legszükségesebb esetekben. Például akkor, ha az út kellős közepén elfogyott a benzin, vagy akkor, ha kenyér is kellene a vacsorához. Ő maga tudja, mikor kell csengetnie. Öntöltődő, és nem vár semmiféle elismerést.


Röntgen- mobilRöntgen- mobil
Röntgen-mobil

Hosszabb ideig tartó és intenzív használat esetén károsítja a szervezetet, viszont átláthatóvá teszi a legtitkoltabb szándékokat is. Bármilyen fényviszonyok között működik. Használóinak a gyártók a gyakori tejivást ajánlják.


Sport-mobil,

Sportkedvelők készülékeSportkedvelők készüléke
a focibajnokságot visszasíróknak. Meccsek idejére automatikusan kikapcsol. Goooól hanggal cseng, és mielőtt lemerülne, jelzi, hogy ő tulajdonképpen nem Zizu.


(A fényképeken a DesignBoom és a Takamaki cég fedőlap-pályázatára készült művek.)


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Az életem egyetlen címben...

Félelem és reszketés Las Vegasban 23
Zabhegyező 40
A végtelen történet 33
A lét elviselhetetlen könnyűsége 92
A Gyűrűk Ura 24
Bűn és bűnhődés 49
Száz év magány 108
Családom és egyéb állatfajták 184
Háború és béke 29
A dzsungel könyve 25
A 22-es csapdája 111
Büszkeség és balítélet 39
Légy jó mindhalálig 253
A szépség és a szörnyeteg 18

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS