• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 15:05 GMT +2, 2002. augusztus 6.

Geréb Marika
EMBERT MOBILJÁRÓL
Maroktelefonok kezdő megszállottaknak


Nem elég a zakó és a nyakkendő, a zokni és a haj színét összhangba hozni. Egy magára valamit is adó yuppi tudja, hogy a stílus teljességéhez a mobiltelefonja is pont olyan kell legyen, mint a lelke.


HIRDETÉS

Afrikai fa mobil

Afrikai fa-mobilAfrikai fa-mobil
Azoknak, akik nemcsak a természetes anyagokat, hanem a hagyományokat is kedvelik. Eredeti bantu-néger import, kókuszdióval árusítják. Előnye, hogy a gonosz szellemek tartanak tőle, és pár maréknyi tábortűz-parázzsal is feltölthető. Nappal dobpereg, éjszakánként varázsimákat mond.


A klasszikus farmerA klasszikus farmer
A klasszikus farmer,

a koptatott és indigó után immár mobil változatban is. Jéghideg Coca Colával az igazi. Hegyes orrú csizma és poros autósztráda illik hozzá. Benzinkutaknál tölthető fel, és csak stoppolás közben működik. A csörgése a country-kocsmák csapóajtójának hangjára emlékeztet.


A "tenyeremen hordozlak"- mobil

A tenyeremen hordozlak...A tenyeremen hordozlak...
azoknak, akik a lágyabb formákat kedvelik. Csak igazi férfiaknak ajánlott. Porsche-autóban, ékszerüzletben magától feltöltődik, a férfiparfümtől villog a képernyője. Csergése kissé cicamicás.


IzompacsirtáknakIzompacsirtáknak
Izom-gép,

a rajongók félrevezetésére. Szoláriumozott sztároknak ajánlott, de főleg azoknak, akik időnként kifejtik, hogy a látszat csal, ők valójában érzékeny, melegségre vágyó kisfiúk. Csillámporral működik, és csak két értelmeset képes csengeni, ezután a lényegre térne. Az okos nők semmi újat nem fedezhetnek fel benne.


Külvárosi vagány,

Külvárosi vagány-mobilKülvárosi vagány-mobil
kemény nőknek és férfiaknak egyaránt. Brooklyn utcáin hangosabban reppel, mint máshol, de a pályaudvarok környékén se kutya. Előnye, hogy brake-dancelés közben se törik, és bírja a festékillatot.


Városi dszungelVárosi dszungel
"Városi dzsungel"

a posztmodern világot kedvelőknek. Nem cseng, amúgy se hallanád. Beszélgetésre a hangzavar miatt nem alkalmas, de jelzi, hol a lián, hogy felmászhass a szomszédhoz.


Szuper-telefon,

Szuper-telefonSzuper-telefon
mindenki imádja. Csak ritkán látni, és a legszükségesebb esetekben. Például akkor, ha az út kellős közepén elfogyott a benzin, vagy akkor, ha kenyér is kellene a vacsorához. Ő maga tudja, mikor kell csengetnie. Öntöltődő, és nem vár semmiféle elismerést.


Röntgen- mobilRöntgen- mobil
Röntgen-mobil

Hosszabb ideig tartó és intenzív használat esetén károsítja a szervezetet, viszont átláthatóvá teszi a legtitkoltabb szándékokat is. Bármilyen fényviszonyok között működik. Használóinak a gyártók a gyakori tejivást ajánlják.


Sport-mobil,

Sportkedvelők készülékeSportkedvelők készüléke
a focibajnokságot visszasíróknak. Meccsek idejére automatikusan kikapcsol. Goooól hanggal cseng, és mielőtt lemerülne, jelzi, hogy ő tulajdonképpen nem Zizu.


(A fényképeken a DesignBoom és a Takamaki cég fedőlap-pályázatára készült művek.)


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Szerinted ki nyeri meg az államfőválasztást?

Klaus Johannis 458
Viorica Dăncilă 57
Kelemen Hunor 868
Dan Barna 132
Mircea Diaconu 26
Theodor Paleologu 29
Fogalmam Sincs 45
Hát Ion Iliescu, ki más? 137
Teljesen mindegy 699

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS