• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 17:54 GMT +2, 2002. augusztus 8.

Gozner Gertrud
ORRAVALÓINK
Mi mögé rejtőzzünk idén nyáron


Napszemüveg. A testõrök és filmcsillagok munkaeszköze, ami nélkül a Mátrix egyszerûen nem jöhetett volna létre. Ha figyelmesen tanulmányozod mások szemüvegét, könnyen ráismerhetsz akár gyerekkori frusztrációikra is.


HIRDETÉS

Bár az idei nyár utcai trendje diktálta stílus a melegszínû, keretnélküli pornósztár napszemüveg, de mi ne elégedjünk meg vele. A nagy divatházak elég alternatívát kínálnak ahhoz, hogy mi is megtaláljuk a legmegfelelõbbet a szerepjátékunk számára.

Haloptika halvérűeknekHaloptika halvérűeknek
Akvárium-megfigyelő szemüveg, feltéve ha az akvárium és a benne úszkáló halacskák is mind gömb alakúak. Az éles sarkok legömbölyödnek, így lesz a világ szép kerek, akárcsak hal-ívudban.
(alessandrodell-acqua)ZsebrohamsisakZsebrohamsisak
Hordozható rohamsisak-szemüveg undercover dolgozó rendőrök számára, elsősorban engedély nélkül gyűlekező tömegek feloszlatására. Ideális munkakörülményt biztosít hídtorlaszos tüntetéseknél.
(calvinklein)A Pókember látószerveA Pókember látószerve
Pókember szín- és érzésvilágot tükröző látószerv, beépített hálókilövellő szerkezettel. Rajongóknak és amatőr falmászóknak kötelező.
(carrera)


Városi szafariVárosi szafari
Terepszínű látásjavító, extrovertált kisvárosi Austin Powereknek. Zebracsíkos nadrág es zsiráfmintás pulóver egészíti ki az egomán világképet.
(dolceegabbana)


Intellektuális mácsóIntellektuális mácsó
Jószívű, intellektuális mácsó elengedhetetlen kelléke délamerikai szappanoperákban, aminek segítségével a kifinomult megfigyelő-képességű néző megkülönbözteti őt a durva, bunkó mácsó ikertestvérétől.
(tatoo)

Glamour dívaGlamour díva
Univerzális darab! Pirosszőnyeghez szokott popdívák ünnepi viselete ugyanúgy lehet, mint második fiatalságukat élő 70-es hölgyek hétvégi bevásárló öltözékének kiegészítője a szupermarketben.
(versace)
Posztnukleáris védőszemüvegPosztnukleáris védőszemüveg
A science fiction filmekből már rég tudjuk, hogy a posztnukleáris korszakot ilyen, és csakis ilyen hegesztő-békaemberhibrid védőszemüveggel lehet majd túlélni. A Mad Max és fia cég meleg ajánlásával.
(oakley)  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Szerinted ki nyeri meg az államfőválasztást?

Klaus Johannis 458
Viorica Dăncilă 57
Kelemen Hunor 868
Dan Barna 132
Mircea Diaconu 26
Theodor Paleologu 29
Fogalmam Sincs 45
Hát Ion Iliescu, ki más? 137
Teljesen mindegy 698

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS