• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 17:54 GMT +2, 2002. augusztus 8.

Gozner Gertrud
ORRAVALÓINK
Mi mögé rejtőzzünk idén nyáron


Napszemüveg. A testõrök és filmcsillagok munkaeszköze, ami nélkül a Mátrix egyszerûen nem jöhetett volna létre. Ha figyelmesen tanulmányozod mások szemüvegét, könnyen ráismerhetsz akár gyerekkori frusztrációikra is.


HIRDETÉS

Bár az idei nyár utcai trendje diktálta stílus a melegszínû, keretnélküli pornósztár napszemüveg, de mi ne elégedjünk meg vele. A nagy divatházak elég alternatívát kínálnak ahhoz, hogy mi is megtaláljuk a legmegfelelõbbet a szerepjátékunk számára.

Haloptika halvérűeknekHaloptika halvérűeknek
Akvárium-megfigyelő szemüveg, feltéve ha az akvárium és a benne úszkáló halacskák is mind gömb alakúak. Az éles sarkok legömbölyödnek, így lesz a világ szép kerek, akárcsak hal-ívudban.
(alessandrodell-acqua)ZsebrohamsisakZsebrohamsisak
Hordozható rohamsisak-szemüveg undercover dolgozó rendőrök számára, elsősorban engedély nélkül gyűlekező tömegek feloszlatására. Ideális munkakörülményt biztosít hídtorlaszos tüntetéseknél.
(calvinklein)A Pókember látószerveA Pókember látószerve
Pókember szín- és érzésvilágot tükröző látószerv, beépített hálókilövellő szerkezettel. Rajongóknak és amatőr falmászóknak kötelező.
(carrera)


Városi szafariVárosi szafari
Terepszínű látásjavító, extrovertált kisvárosi Austin Powereknek. Zebracsíkos nadrág es zsiráfmintás pulóver egészíti ki az egomán világképet.
(dolceegabbana)


Intellektuális mácsóIntellektuális mácsó
Jószívű, intellektuális mácsó elengedhetetlen kelléke délamerikai szappanoperákban, aminek segítségével a kifinomult megfigyelő-képességű néző megkülönbözteti őt a durva, bunkó mácsó ikertestvérétől.
(tatoo)

Glamour dívaGlamour díva
Univerzális darab! Pirosszőnyeghez szokott popdívák ünnepi viselete ugyanúgy lehet, mint második fiatalságukat élő 70-es hölgyek hétvégi bevásárló öltözékének kiegészítője a szupermarketben.
(versace)
Posztnukleáris védőszemüvegPosztnukleáris védőszemüveg
A science fiction filmekből már rég tudjuk, hogy a posztnukleáris korszakot ilyen, és csakis ilyen hegesztő-békaemberhibrid védőszemüveggel lehet majd túlélni. A Mad Max és fia cég meleg ajánlásával.
(oakley)  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Az életem egyetlen címben...

Félelem és reszketés Las Vegasban 23
Zabhegyező 40
A végtelen történet 33
A lét elviselhetetlen könnyűsége 92
A Gyűrűk Ura 24
Bűn és bűnhődés 49
Száz év magány 108
Családom és egyéb állatfajták 184
Háború és béke 29
A dzsungel könyve 25
A 22-es csapdája 111
Büszkeség és balítélet 39
Légy jó mindhalálig 253
A szépség és a szörnyeteg 18

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS