• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 16:27 GMT +2, 2001. július 28.

Kelemen Attila Ármin
DOMO-DOMO, HAI-HAI
A japánok szexualitásáról
HIRDETÉS

5. A helyek, ahol

A japánoknak nagyon jellegzetes helyeik vannak, ahol. Itt néhány ilyen intézmény leírása következik.

A szerelem hotelek (abec hoteru, love hotel) amolyan párok számára létrehozott erotikus menedékek, ahova a fiatalok azért járnak, hogy ne kelljen tekintettel legyenek a család többi tagjára, a lakás vékony falaira. Naptól, napszaktól, szolgáltatásoktól függően egy lakosztály kibérlése 40 dollártól akár óránkénti több száz dollárra is felkúszhat. A szerelem hotelek sajátossága, hogy tiszták, diszkrétek és valami féle idétlen-bájos giccses hangulat szálja meg őket -ez teszi hogy, egy útikönyv tanúsága szerint legalábbis, a betévedt nyugati férfiaknak potencia problémái lehetnek. A szerelem hotelek kis csoportokba rendeződnek, gyakran előfordul, hogy régi temetőkre épülnek, (másra senkinek nem kellett a telek) és többnyire középkori váraknak, mini-disneyknek, esetleg Titaniknak vagy repülő csészealjnak néznek ki, mindenképpen nagyon látványosak.

A párok, miután a kivilágított fotókat tartalmazó pulton egy érintéssel kiválasztják a szobát, egy vékony résen fizetnek, és ugyanott megkaphatják a kulcsot is -a dolog teljesen anonim. Szobájukba a padlón végigfutó fénycsík kalauzolja el őket. Egy középkategóriájú lakosztály karaoke automatát, vízágyat, videó játékokat, videokamerát, tévét (pornócsatorna előfizetéssel), romantikus zenetárat, óvszer- és masszázsolaj készletet tartalmaz. Akik vadabb élményre vágynak tematikai szobákba mennek (Fogorvosi rendelő, Csillagok Háborúja, Arab románc, stb.).

A japán vörös lámpás negyedek szappan-országok (soaplands, soup). A bordélyok kívülről például sógun-várnak vannak kiképezve, és gyakoriak a barokk stukkók is, belül a krómozott üvegfalak, metálos sci-fi fantáziá-megoldások. Egy szökőkútban Botticelli Vénuszának szobormásolata, esetleg daru madarak, stilizált sintó szentélyek.

A klasszikus soap szolgáltatás rituális levetkőztetéssel kezdődik, amelyet egy lazító fürdő követ puha szivacsok és illatos szappanok társasában. Ez után egy hatalmas felfújható matracon a speciális masszázs következik, az ava odori, aminek a lényege, hogy a habos hölgy (sopu-reedi) teljes testrészarzenáljával masszírozza a férfi teljes egészét. Ezt követően a shakuhachi következik, ami egy a férfi vágyat felkeltő és fokozó erotikus tánc. Mindezt -minthogy a prostitúció tilos -orális szex koronáz. Az interneten található beszámolók szerint a 90 perces program 400 dollár körüli áron van. A luxus kategóriának, amit koh kyu-nak hívnak 600-700 dollár az ára -itt válogatott nők dolgoznak és a vendég bordélyba való limuzinos szállítása is benne van az árban. (Aki olcsóbbat szeretne, fapadosabb szolgáltatást is igénybe vehet: a fashion health keletiesen fűszerezett 1 órás pettinget nyújt átlag 100 dollárért.)

A shutchoh soap amolyan mobil soap, lényege, hogy a telefonon rendelt hölgy házhoz megy. A szolgáltatásban benne van, hogy ha a hölgy nem felel meg, kapsz még egy esélyt. A szex-útikalauzok figyelmeztetnek: egyes hotelek nem engedélyezik a szappanhölgyek fogadását, úgyhogy ezt jó előre tisztázni. Egy szeánsz általában 300 dollárba kerül.

A rózsaszín szalonok (pink salon, ping salo) sajátossága, hogy egy ital mellet, jelmezbe öltözött hölgy erotikus táncot lejt, majd orálisan zár. A szerepek/jelmezek változatosak: iskolás lány, nyuszi, ápolónő, régi idők kurtizánja tarka kimonóban, sztyuárdesz, SM domina, buddhista- vagy katolikus apáca. Egy 60 perces műsor 100 dollárba kerül.

A seikan-masszázs lényege, hogy a hölgy úgy tesz, mintha élvezné, és valóban a férfi szeretője volna. Itt a nyelv nagyon változatos használata áll a szolgáltatás középpontjában.

Az ime kura (image club) lényege, hogy különféle, a japán férfiakat lázba hozó díszletekben kerül sor szexuális szerepjátékra (iskola, korház, iroda, metró szerelvény, börtön cella).

A szex-kabarékba való belépés 50 dollár körüli áron van. A különféle műsorok mellet mód van kitárulkozó hölgyekkel, hölgyekről Polaroid emlékképet készíteni (10 dollár körüli áron). A polaroid-hölgyeket bárhol meg szabad ragadni, előtte azonban illatosított kendővel illik kezet törölni. A szex kabarék másik interaktív műsora az úgynevezett manaita show amely abban áll, hogy a legkitartóbban licitáló férfinak nyíltszíni kezelésbe lesz része. A show többnyire sztriptíz és artisztikus maszturbálás.


  • Megosztás:
HIRDETÉS
»A japánok szexualitásáról
»A japánok szexualitásáról
»A japánok szexualitásáról
»A japánok szexualitásáról
»A japánok szexualitásáról
»Dosszié a japánok szexualitásáról
»A japánok szexualitásáról
SZAVAZÓGÉP

Mi hiányzik a leginkább az idei nyárból?

A külföldi utazások 226
A teljes felszabadultság 537
A nagyfesztiválok, mint az EC vagy az Untold 21
A magyar fesztiválok, városnapok 155
Idén úgysem jutna pénz nyaralásra vagy fesztiválra 60
Általában a nyaralás, mert nincs hozzá bátorságom 39
Nem szeretem a nyarat 51
Még nem tudom 233

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS