• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 15:20 GMT +2, 2007. október 25.

F. N.
HOZZÁM VAGY HOZZÁD?
Túlélőkészlet ahhoz, hogy legyen (végre) egyéjszakás kalandod


Ne csókold meg, mielőtt tudnátok egymás nevét, ne mondd neki, hogy ismered már valahonnan és ne itasd le. Főként pedig ne erőlködj és ne erőszakoskodj.


HIRDETÉS


Lazíts. A kétségbeesetten erőlködő embert nulla perc alatt felismerik, és kerülik, mint az útjavítást. Rakd be egy ládába a kétségbeesésedet, önts köréje betont, várd meg, amíg megköt, lakatold le, és süllyeszd el. Zavarja azt a nonverbális adást, amivel jelzed, hogy tetszik neked, ő pedig visszajelez, hogy lehet-e szó valamiről.

Ne aggódj, nem kell testbeszéd-tanfolyamot végezned. Tudod, hogyan kell csinálni, veled született. A csel az, hogy


engedd dolgozni.

Ne tegyél keresztbe magadnak azzal, hogy hülye csajozós szövegekkel próbálkozol, mert menőnek akarsz tűnni, vagy prostituáltnak öltözöl, mert szexi akarsz lenni.

Lévén, hogy valószínűleg nem lesz időtök kibeszélni a borjút az anyukájából, kevés esélyed van rá, hogy a másik ember a külsőd mögé pillantson. Azaz, kénytelen leszel jól kinézni. Ha csaj vagy, valószínűleg tudod, miről beszélek. Ha pasi vagy, valószínűleg fogalmad sincs.

Menj és turkálj magadnak egy ízléses inget, vagy egy jópofa pólót. Vidd el a belevaló haverinádat, szükséged lesz rá. Ha nincs belevaló haverinád, itt van néhány támpont: a piros alapon fehér-fekete kockás rég nem divat, a világoskéket csak a zsaruk hordják, a hawaii mintásat pedig


majd vedd fel Hawaiin.

Ha pedig póló, óvakodj a trágár / kínai feliratoktól. Egyik is, másik is azt a benyomást kelti, hogy olcsó tucatáru – a viselője.

Target locked? Akkor mosolyogj. Csak úgy finoman, mona lisásan. Ha pasi vagy, akkor is. Tudtad, hogy egyesek szerint Mona Lisa tulajdonképpen férfi volt? Ha visszamosolyognak, szabad a pálya. Menj oda, és szólítsd meg. Ha lány vagy, akkor is. Ha nem mosolyog vissza, vagy elfordul, hagyd békén. Ez fontos: itt ismerszik meg a különbség bátor ember és tapló ember között.

Lányként minél merészebb vagy, annál jobb. Minden esélyed megvan arra, hogy az illető pasi lefagy, mint a Windows, mert új dolog számára, hogy egy lány leszólítsa. Kérdezd meg, kér-e egy hátmasszázst. És mivel


köpni-nyelni nem tud majd,

nem lesz lélekjelenléte ahhoz sem, hogy visszautasítson. Elvégre az egyik legfontosabb erogén zónáját simogattad meg – az egóját.

Szegény pasiknak itt is nehezebb dolguk van. Az azt hiszem, ismerlek valahonnan lúzereknek való, és a bókokkal sem olyan egyszerű, mert nagyon könnyen közhelybe nyúlhatsz. A banálisnak tűnő mindennapi témák viszont működnek. Egyik kedvenc szöveg, amivel leszólítottak: Ni, piros a zoknid. Ha semmi izgalmas ruhadarab nincs rajta, kérdezd meg, mi volt az utolsó jó film, amit látott.

Lehetsz merészebb is: például odasétálsz egy nagyon szép lányhoz, és piszkálkodni kezdesz. Szép hajad van. Megfoghatom? Jé, mozog. A csel, hogy meglepődik, mert


hozzászokott, hogy mindenki istenítse.

Ha vakmerő vagy és szívesen kockáztatsz, megkérheted, hogy hívjon meg egy italra. De azért vigyázat, a lányok rossz néven veszik, ha azelőtt akar valaki csókolózni velük, mielőtt bemutatkozott volna!

Ha nem küldött el a rákba, és kommunikál veled, nemsokára eldönthetitek, hogy hozzád vagy hozzá – az egyetlen gond, hogy addig is el kell ütni az időt valamivel. Ne itasd le, még rosszul lesz (lásd a cikk előző részét). Táncolj vele, ha van mire. Vagy nézzétek meg, milyen szép a holdfény. Érj hozzá véletlenül, mert az jó. Ha rajtakap, nevess nagyot, és mondd ki nyugodtan: na most rajtakaptál.

Hatékony módszer, ha közlöd: te tulajdonképpen nem azért álltál szóba vele, mert le akarsz vele feküdni. Ha csak nem hülye, nem hiszi el – de az emberi agy tulajdonsága, hogy


a tiltott dolgok azonnal foglalkoztatni kezdik.

Felszisszen az egója: mi az, nem is tartod őt vonzónak? És be szeretné majd bizonyítani az ellenkezőjét.

Ha pedig végül mégsem jött fel hozzád, az még nem ok arra, hogy lúzernek érezd magad. Sok hal van még a folyóban. És amúgy is ő a nagyobb lúzer – nem is tudja, mit veszített.


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Az életem egyetlen címben...

Félelem és reszketés Las Vegasban 4
Zabhegyező 8
A végtelen történet 10
A lét elviselhetetlen könnyűsége 26
A Gyűrűk Ura 6
Bűn és bűnhődés 13
Száz év magány 25
Családom és egyéb állatfajták 43
Háború és béke 5
A dzsungel könyve 5
A 22-es csapdája 33
Büszkeség és balítélet 12
Légy jó mindhalálig 44
A szépség és a szörnyeteg 5

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS