• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 17:31 GMT +2, 2007. október 12.

Fülöp Noémi
HÓBAN, PORBAN
Szex Kolozsváron: alternatív tippek szobahiányban szenvedőknek


Nagykorúak, egyetemisták, szeretik egymást – azaz szeretnék, de hol? Ha a pár egyik fele bentlakásban, a másik szobatársakkal lakik, akkor sincs minden veszve.


HIRDETÉS

A legkézenfekvőbb persze megvárni, amíg a szobatárs elalszik. Ugyanennek bentlakási változata az emeletes ágy földszintje, ahol egy függönyként felszerelt pokróc ápol és eltakar. A helyzet előnye, hogy kényelmes: meleg van, és a pózokon sem kell agyalni – bármi jöhet, amit egy paplan alatt csinálni lehet. Hogyha viszont a szobatárs felébred, elég kellemetlen helyzet elé néz a párocska. Szemérmesebbeknek, illetve zajosabb típusoknak tehát semmiképpen nem ajánlott.

Jobb fajta lakásban persze van fürdő is, ahol óriási előnyt jelent, ha van retesz az ajtón (ha pedig nincs, pár lejbe és tíz percbe kerül felszerelni). Innentől

mehet a móka.

A kád kissé kényelmetlen, de a meleg víz, habfürdővel feldobva külön élményt jelent – arról nem is beszélve, hogy a szappan és a víz síkosít, ami jelen helyzetben szintén pozitívum.


Aki már megunta a kék foltokat a térdén és könyökén, próbálkozhat a padlóval, vécéülőkével, vagy ha van, a mosógéppel. A ruhákra úgysem lesz szükség, nyugodtan ki lehet őket mosni akció közben, a centrifuga pedig jótékonyan elfedi a hangokat, ráadásul rezeg (régebbi típusú mosógépek előnyben). Az időközben bepisilő lakótársaknak pedig maradnak a lépcsőház előtti bokrok.

Ha a szerelmeseket a dühös társbérlők kirúgták a lakásból, Kolozsvár számos zugot kínál. Ott van mindjárt a

botanikus kert.

Lehet próbálkozni éjszaka, ez azonban előzetes kutatást igényel: a legendák bizonyos lyukakat említenek a Hajnal-negyed felőli kerítésen, ám ezeket a legfrissebb információk szerint kijavították.

Nappal viszont szabad az út, egy belépő 2 lej, a jegyszedő nénik pedig mindjárt két egyetemistát is beengednek ennyi pénzért (talán tudnak valamit?). Bokor sok van, hideg esetére, és az egzotikumot kedvelőknek pedig ott a pálmaház. Érdemes úgy kiválasztani az időpontot, hogy a városbeli gyerekek iskolában vagy óvodában legyenek – a felnőtt látogatók már úgyis megtanulták, hogy a botanikus kertben jobb elkerülni a sötétebb zugokat.
Persze bokrok nem csak a botanikus kertben akadnak. A sétatéri park vagy a Fellegvár csak a bátrabbaknak ajánlott, ott ugyanis gyakran fordulnak elő rendőrök, csendőrök, kutyák és hasonló zavaró elemek. Aki

háborítatlanul akar pásztorórázni,

elsétálhat a Bükkbe, a Hója-erdőbe, vagy körülnézhet a város bármelyik végén. Nyáron ideális helyszín, télen meleg, vízhatlan kabát ajánlott. Egyesek viszont azt állítják, egy kis hó csak izgalmasabbá teszi a helyzetet.

Fázósaknak ott a mozi. Egy csekély érdeklődésre számot tartó produkció (például dokumentumfilm) ideje alatt remekül el lehet kukkanni a széksorok között. Fűtenek, másfél óráig garantáltan sötét lesz – ha csak el nem szakad a film. Hátránya, hogy szűk a hely, és egy mozijegy 7-8 lejbe kerül, érdemes tehát az árkedvezményes délelőtti vagy késő esti vetítést választani.

Ugyancsak a hideg napokra ajánlott a lépcsőház. Bármelyik, bárhol, a lényeg, hogy fűtsék. Ideális hely a pincelejárat: kivilágítatlan, és éjjel kettőkor valószínűleg senkinek nem lesz dolga odalent. A lépcsők

különleges testhelyzetek kipróbálására

adnak alkalmat. Hátránya, hogy poros, de valamit valamiért.

Némi exhibicionista hajlamot és sok bátorságot igényel, de tagadhatatlanul a legizgalmasabb egy szórakozóhely sötét sarkát választani. Ha sokan vannak, nehezebben fedez fel a pincér, észrevesznek viszont mások. Aki a magányt kedveli, kiegyezhet egy kevésbé felkapott vendéglátóipari egység személyzetével, hogy az elkövetkező néhány percben (esetleg órában) ne cseréljenek hamuzót a hátsó teremben. Vigyázat, gonoszabb pincér (főleg ha nincs megelégedve a borravalóval) a legrosszabb pillanatban felajánlhatja, hogy beszáll harmadiknak.

Az élelmesek felcsaphatnak kapusnak olyan helyre, ahol a berendezéshez

egy kanapéis hozzátartozik. Ha az alkalmazottak hazamentek, szabad a pálya. Variáció ugyanerre a témára, ha az ember kulcsot szerez a munkahelyéhez – érdemes kis létszámú céget, vagy még inkább alapítványt választani, nagyobb az esély arra, hogy mindenki kulcsot kapjon.

Akinek viszont már van munkahelye, azaz keresete is, közszeméremsértés helyett inkább béreljen külön szobát.


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Az életem egyetlen címben...

Félelem és reszketés Las Vegasban 4
Zabhegyező 8
A végtelen történet 10
A lét elviselhetetlen könnyűsége 26
A Gyűrűk Ura 6
Bűn és bűnhődés 13
Száz év magány 25
Családom és egyéb állatfajták 43
Háború és béke 5
A dzsungel könyve 5
A 22-es csapdája 33
Büszkeség és balítélet 12
Légy jó mindhalálig 44
A szépség és a szörnyeteg 5

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS