• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 21:00 GMT +2, 2007. július 10.

Kaszás Dóra
RANDA BANDA
A hírnév árt a szépségnek?


Már csak a rádióra bírsz ránézni, mert zöld a tévéd a hányástól. A véres jelenetek megviselik a gyomrod, a sztárok küllemétől pedig csicseriborsó nő a hátadra. [csúfságok topja]


HIRDETÉS


Erős nyugató önmegvalósításra vágyó,aszimmetrikus ábrázatú embereknek: a hírességek sem mind szépek, lásd például Woody Allent vagy Rowan Atkinsont (Mr. Bean). Kizárólag orvosi utasításra.

Nemrég a smink nélküli sztárokról írtunk, a most következő összeállítás, amelyet az entertainmentwise.com honlapról nyaltunk, sokkal gázabb: ezek a hírességek olyanok, akár egy-egy festmény, amelyek esetében az esztétikai élmény inkább a groteszk és a rút fele közelít. A kamera inkább csak távolítson.

Marilyn Manson és Britney Spears megszólalásigMarilyn Manson és Britney Spears megszólalásig


Az első helyezetteken nem lepődünk meg túlságosan: Michael Jackson, Marilyn Manson és Liza Minelli nem a szépségük miatt lettek híresek. Mostanában igazából Britney Spears sem dicsekedhet: habár a kopaszság határozottan jól állt neki, az intenzív alkoholkúra és a zaklatott családi élet nem tett jót a küllemének. A fotó láttán néhányan megkérdezték: ki az?, mások 35-re saccolták az életkorát.

Fergie és Howard SternFergie és Howard Stern

Fergie, ex-szexbomba sem éppen fénykorát éli, csúfító filterrel készülhetett a pr-fotója. Talán le kellene mondania a városi-idős-dáma sminkről, azaz az élénkvörös rúzs és éles fekete szemkontűr használatáról, mert kihangsúlyozzák a ráncokat, az érett bőrt és az izzadságot. Pfúj.
Howard Stern meg igazi rádiós arc, a Pulikutyák Társaságának figyelmébe ajánljuk: válasszák tiszteletbeli taggá. Azt mondják róla, hogy ha Michael Jackson a popkirály, Stern a média királya Amerikában. Nem szép dolog királynak lenni.

Spice GirlsSpice Girls


A Spice Girls-re ráférne egy adag extra fűszer, hogy ne érződjön a husi rágóssága és tél-túl egy kis zsírlefaragás is jól jönne. A lányok bizonyára érzik, hogy elkelne némi lóvé esztétikai beavatkozásokra, ezért ismét összeálltak. Vigyázat: a fűszereknek is enyhül a hatása az idő múlásával.

Remekbe szabták

Joan RiversJoan Rivers


Joan Rivers show-műsorvezető többször is átszabatta az arcát, de mostmár igazán ajánlhatna valaki egy jobb varrónőt neki.


Párban szebb az élet?

Liza Minelli és David GedsLiza Minelli és David Geds


David Geds és Liza Minelli néhány éve még a világ egyik leghíresebb, és mint kiderült, legrondább házaspára voltak. Esetükben nem jött be az ellentétek vonzzák egymást közhely. Nem nehéz rájönni arra, hogy mi lehet karmikus feladatuk ebben az életükben: a társadalom egészséges esztétikai ízlésének megőrzése érdekében közhelyeken ne mutatkozzanak. Geds a második legrondább híresség, ami nem is csoda, hiszen ugyanahhoz a plasztikai sebészhez jár, mint az első helyezett Michael Jackson.

Rosie Odonnell és Tori SpellingRosie Odonnell és Tori Spelling


Rosie Odonell-ről fogalmunk sincs, kicsoda. De olyan ronda, hogy akár erről is lehetne híres. Tori Spelling valószínűleg nem a szépsége miatt lett a híres Beverly Hills 90210 című sorozat szereplője, ő ugyanis legtöbbször olyan filmekben játszik, amelyeknél az édesapja, Aaron Spelling a producer.

Michael JacksonMichael Jackson

Michael Jackson
az abszolút első a listán. Ő szintén a régi formáját hozza - a zsebében. A róla szóló karikatúrák, poénok és pletykák inkább szomorúak, mintsem nevetségesek. Ez viszont semmiképp sem változtat a helyzeten: mi nem bújnánk ágyba vele. Nehéz elképzelni, hogy gyerekekkel létesít szexuális kapcsolatot, ugyanis minden gyerek hátrarcba vágja magát a láttán, lehet bármilyen fincsi a cukorkája.

Ki a legeslegrondább?  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Melyik a kedvenc sorozatod?

Stranger Things 67
Fleabag 17
Fargo 26
The Handmaid's Tale 36
Big Little Lies 37
Narcos 34
House of Cards 38
Watchmen 6
Games of Thrones 91
True Detective 25
Sherlock 52
Black Mirror 59
Chernobyl 169
Egyik sem 878

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS