• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 21:00 GMT +2, 2007. július 10.

Kaszás Dóra
RANDA BANDA
A hírnév árt a szépségnek?


Már csak a rádióra bírsz ránézni, mert zöld a tévéd a hányástól. A véres jelenetek megviselik a gyomrod, a sztárok küllemétől pedig csicseriborsó nő a hátadra. [csúfságok topja]


HIRDETÉS


Erős nyugató önmegvalósításra vágyó,aszimmetrikus ábrázatú embereknek: a hírességek sem mind szépek, lásd például Woody Allent vagy Rowan Atkinsont (Mr. Bean). Kizárólag orvosi utasításra.

Nemrég a smink nélküli sztárokról írtunk, a most következő összeállítás, amelyet az entertainmentwise.com honlapról nyaltunk, sokkal gázabb: ezek a hírességek olyanok, akár egy-egy festmény, amelyek esetében az esztétikai élmény inkább a groteszk és a rút fele közelít. A kamera inkább csak távolítson.Az első helyezetteken nem lepődünk meg túlságosan: Michael Jackson, Marilyn Manson és Liza Minelli nem a szépségük miatt lettek híresek. Mostanában igazából Britney Spears sem dicsekedhet: habár a kopaszság határozottan jól állt neki, az intenzív alkoholkúra és a zaklatott családi élet nem tett jót a küllemének. A fotó láttán néhányan megkérdezték: ki az?, mások 35-re saccolták az életkorát.


Fergie, ex-szexbomba sem éppen fénykorát éli, csúfító filterrel készülhetett a pr-fotója. Talán le kellene mondania a városi-idős-dáma sminkről, azaz az élénkvörös rúzs és éles fekete szemkontűr használatáról, mert kihangsúlyozzák a ráncokat, az érett bőrt és az izzadságot. Pfúj.
Howard Stern meg igazi rádiós arc, a Pulikutyák Társaságának figyelmébe ajánljuk: válasszák tiszteletbeli taggá. Azt mondják róla, hogy ha Michael Jackson a popkirály, Stern a média királya Amerikában. Nem szép dolog királynak lenni.A Spice Girls-re ráférne egy adag extra fűszer, hogy ne érződjön a husi rágóssága és tél-túl egy kis zsírlefaragás is jól jönne. A lányok bizonyára érzik, hogy elkelne némi lóvé esztétikai beavatkozásokra, ezért ismét összeálltak. Vigyázat: a fűszereknek is enyhül a hatása az idő múlásával.

Remekbe szabtákJoan Rivers show-műsorvezető többször is átszabatta az arcát, de mostmár igazán ajánlhatna valaki egy jobb varrónőt neki.


Párban szebb az élet?David Geds és Liza Minelli néhány éve még a világ egyik leghíresebb, és mint kiderült, legrondább házaspára voltak. Esetükben nem jött be az ellentétek vonzzák egymást közhely. Nem nehéz rájönni arra, hogy mi lehet karmikus feladatuk ebben az életükben: a társadalom egészséges esztétikai ízlésének megőrzése érdekében közhelyeken ne mutatkozzanak. Geds a második legrondább híresség, ami nem is csoda, hiszen ugyanahhoz a plasztikai sebészhez jár, mint az első helyezett Michael Jackson.Rosie Odonell-ről fogalmunk sincs, kicsoda. De olyan ronda, hogy akár erről is lehetne híres. Tori Spelling valószínűleg nem a szépsége miatt lett a híres Beverly Hills 90210 című sorozat szereplője, ő ugyanis legtöbbször olyan filmekben játszik, amelyeknél az édesapja, Aaron Spelling a producer.


Michael Jackson
az abszolút első a listán. Ő szintén a régi formáját hozza - a zsebében. A róla szóló karikatúrák, poénok és pletykák inkább szomorúak, mintsem nevetségesek. Ez viszont semmiképp sem változtat a helyzeten: mi nem bújnánk ágyba vele. Nehéz elképzelni, hogy gyerekekkel létesít szexuális kapcsolatot, ugyanis minden gyerek hátrarcba vágja magát a láttán, lehet bármilyen fincsi a cukorkája.

Ki a legeslegrondább?  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Milyen témákról olvasnál többet idén a Transindexen?

Belpolitikai helyzet 156
Magyarországi politika 46
Világpolitika 104
Környezetvédelem 93
Erdélyi helyi hírek, információk 789
Gazdaság 51
Életmód, pszichológia 75
Filmek, zene, könyvek, színház... - legyen több kultúra! 190
Sport 53
Valami könnyedebb, elegem van a közéletből! 74
Fogalmam sincs 33

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS