• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 17:12 GMT +2, 2002. január 15.

összeállította:Gy. A.
JÖJJÖN, AMINEK JÖNNIE KELL!
A sztárok túl vannak a melltartón


Nem lesz könnyű követni a legújabb sztárdivatot. Csak a merészebbeknek ajánljuk, hogy köldökig dekoltált ruhákba bújjanak, és minden esetben felejtsék otthon a melltartót.


HIRDETÉS

Kate Winslet alig fehérbenKate Winslet alig fehérben
Végett ért a melltartóknak a 90-es évek elején indult fénykora? Az elsővonalbeli színésznőket és énekesnőket figyelve, úgy tűnik, hogy a válasz pozitív. Azok listája, akik bátran közszemlére teszik bájaikat egyre nő, függetlenül a látnivalók méretétől. Kate Winslet brit színésznő pl. legújabb filmjének premierjén fehér kosztümben jelent meg. Alatta: semmi.

A divat elindítói között tisztelhetjük minden bizonnyal Jennifer Lopezt, aki a tavalyi Oscar-díj átadáson alhasig dekoltált, őserdő-mintás Versace ruhában tűnt fel. Egy ilyen ruha alá valóban képtelenség melltartót felvenni. Valami hasonlóan kihívó szabásvonalút viselt Kylie Minogue is a "Can't get you outta my head" számának klipforgatásán, amelyben csodák csodája még táncolni is képes volt, anélkül, hogy mindeközben több látszott volna a kelleténél.


Liz Hurley elégedettLiz Hurley elégedett
Jennifer Lopez az úttörőJennifer Lopez az úttörőAnnak titkát, hogy hogyan lehet egy ilyen ruhát a kellő pozícióban megtartani ahhoz, hogy épp annyit engedjen látatni, ami még nem sérti a közízlést, valószínűleg a ragasztószalagban kell keresni. Az elkövetkezőkben, az áttetsző, mindkét oldalt tapadó ragasztócsík minden divattervező ellengethetetlen kellékévé válhat. Egy ilyen ruha valóban keveset hagy a képzeletnek, de ezt biztosan nem sok szemlélő sajnálja majd.

Britney nem csak a ruháit cseréliBritney nem csak a ruháit cseréli
A sorból természetesen Britney Spears sem maradhat ki, bár körülötte némi botrány van kibontakozóban, lévén, hogy a sajtó szerint az énekesnő melleinek mérete folyamatosan változik, hol nagyobb, hol ismét kisebb lesz. Valami turpisság lehet a dologban... Minden esetre a helyzet-ingadozásokat már a rajongók sem képesek követni.

Victoria Beckham ex spice-girl domborulatai is láthatóan hirtelen növekedésnek indultak az utóbbi időben, talán épp acélból, hogy így bátrabban hódolhasson az új őrületnek. A spekulációk szerint az énekesnő szike alá feküdt a cél érdekében, de Posh tagadja, hogy mellnagyobbító beavatkozásokon eset volna át. Ha nem, marad a hormonok és az autogén mellnövesztési technika -- csupán alfába kell lemenni. A melltartót feladók közzé csatlakozott Liz Hurley színésznő is, aki jelentősen hozzájárult az új, szemtelenül szexis divat szalonképessé tételéhez.

Victoria Beckham - felfűszerezveVictoria Beckham - felfűszerezve
A román Blondy feleA román Blondy feleTöbb mint biztos, hogy el kell telnie egy kis időnek, amíg a romániai sztárok körében is hódít majd az új, természetesebb vonalakat hangsúlyozó divat, addig még be kell érnünk a szivacsos push-up melltartókkal nyakba dobott keblekkel.


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Szerintetek mi lesz 2019-ben az év közéleti eseménye?

Egyelőre csak az RMDSZ februári kongresszusa foglalkoztat 14
Az európai parlamenti választások, mert tényleg sok múlik rajta 135
Az év végi államfőválasztás, mert biztos sokan pofára fognak esni 43
Fél évig Románia az EU soros elnöke, így minden, ami ehhez kapcsolódik 9
Március végére volt tervezve a Brexit, nem? 23
Idén is egy váratlan nemzetközi esemény viszi a prímet, például ha megbukik Trump 27
Hagyjatok már ezekkel, inkább mondjatok egy jó sorozatot, hogy túléljem a januárt! 51

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS