• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 17:12 GMT +2, 2002. január 15.

összeállította:Gy. A.
JÖJJÖN, AMINEK JÖNNIE KELL!
A sztárok túl vannak a melltartón


Nem lesz könnyű követni a legújabb sztárdivatot. Csak a merészebbeknek ajánljuk, hogy köldökig dekoltált ruhákba bújjanak, és minden esetben felejtsék otthon a melltartót.


HIRDETÉS

Kate Winslet alig fehérbenKate Winslet alig fehérben
Végett ért a melltartóknak a 90-es évek elején indult fénykora? Az elsővonalbeli színésznőket és énekesnőket figyelve, úgy tűnik, hogy a válasz pozitív. Azok listája, akik bátran közszemlére teszik bájaikat egyre nő, függetlenül a látnivalók méretétől. Kate Winslet brit színésznő pl. legújabb filmjének premierjén fehér kosztümben jelent meg. Alatta: semmi.

A divat elindítói között tisztelhetjük minden bizonnyal Jennifer Lopezt, aki a tavalyi Oscar-díj átadáson alhasig dekoltált, őserdő-mintás Versace ruhában tűnt fel. Egy ilyen ruha alá valóban képtelenség melltartót felvenni. Valami hasonlóan kihívó szabásvonalút viselt Kylie Minogue is a "Can't get you outta my head" számának klipforgatásán, amelyben csodák csodája még táncolni is képes volt, anélkül, hogy mindeközben több látszott volna a kelleténél.


Liz Hurley elégedettLiz Hurley elégedett
Jennifer Lopez az úttörőJennifer Lopez az úttörőAnnak titkát, hogy hogyan lehet egy ilyen ruhát a kellő pozícióban megtartani ahhoz, hogy épp annyit engedjen látatni, ami még nem sérti a közízlést, valószínűleg a ragasztószalagban kell keresni. Az elkövetkezőkben, az áttetsző, mindkét oldalt tapadó ragasztócsík minden divattervező ellengethetetlen kellékévé válhat. Egy ilyen ruha valóban keveset hagy a képzeletnek, de ezt biztosan nem sok szemlélő sajnálja majd.

Britney nem csak a ruháit cseréliBritney nem csak a ruháit cseréli
A sorból természetesen Britney Spears sem maradhat ki, bár körülötte némi botrány van kibontakozóban, lévén, hogy a sajtó szerint az énekesnő melleinek mérete folyamatosan változik, hol nagyobb, hol ismét kisebb lesz. Valami turpisság lehet a dologban... Minden esetre a helyzet-ingadozásokat már a rajongók sem képesek követni.

Victoria Beckham ex spice-girl domborulatai is láthatóan hirtelen növekedésnek indultak az utóbbi időben, talán épp acélból, hogy így bátrabban hódolhasson az új őrületnek. A spekulációk szerint az énekesnő szike alá feküdt a cél érdekében, de Posh tagadja, hogy mellnagyobbító beavatkozásokon eset volna át. Ha nem, marad a hormonok és az autogén mellnövesztési technika -- csupán alfába kell lemenni. A melltartót feladók közzé csatlakozott Liz Hurley színésznő is, aki jelentősen hozzájárult az új, szemtelenül szexis divat szalonképessé tételéhez.

Victoria Beckham - felfűszerezveVictoria Beckham - felfűszerezve
A román Blondy feleA román Blondy feleTöbb mint biztos, hogy el kell telnie egy kis időnek, amíg a romániai sztárok körében is hódít majd az új, természetesebb vonalakat hangsúlyozó divat, addig még be kell érnünk a szivacsos push-up melltartókkal nyakba dobott keblekkel.


  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Mit szólsz ahhoz, hogy már csak 12 jó évünk lehet hátra? (Lásd a legújabb IPCC-klímajelentést!)

Nagyon ideje lenne a kormányoknak megkongatni a vészharangot, és konkrét lépéseket tenni végre 122
Minden nap nyomaszt ez a probléma 9
Nem izgat a kérdés, mert úgysem fogom már megélni, mire bekövetkezik a katasztrófa 6
Én mindenesetre nekikezdek építeni egy űrhajót... 24
Próbálom, amennyire csak tőlem telik, nem szennyezni a környezetet 72
Hát, gyereket már lehet, hogy nem vállalnék 7
Akárcsak Trump, nem hiszek a globális felmelegedésben 30
Semmit, nem is akarok erre gondolni 4
Mit szólhatnék? Túl kicsi vagyok én ehhez 13
Nem értem a kérdést 9

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS