• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 18:28 GMT +2, 2007. április 19.

K. R. - P. E. É.
BOMLUNK UTÁNUK
Milyen a romániai politikusok szexepilje?


Sármosak, jóképűek, karizmatikusak, és benne vannak a tévében. Tíz romániai politikus, akikért dédnagymamád is megnézi az esti híreket.


HIRDETÉSKorodi Attila: a Zöld Szemű Srác

Korodi Attila, környezetvédelmi miniszterKorodi Attila, környezetvédelmi miniszter


Elijah Wood erdélyi magyar megfelelője. Ő volt az iskolaelső és az aktuális szépfiú, akinek a padja állandóan tele rózsaszín szerelmes levelekkel.
A hosszú szőke hajú lányok odatartották a copfjukat, hogy húzd meg már, légy szíves! Ő a zöldszemű marcipán a politikai tortán. Mélyzöld tekintete, patikareklámba illő megjelenése ideális vőlegénnyé varázsolja. Az esküvőszervező cégek arculatának alapmotívuma lehetne.


Nagy Zsolt: Gödröcskés Báj

Nagy Zsolt, informatikai és távközlési miniszter <i>(fotó: ifj. Haáz Sándor)</i>Nagy Zsolt, informatikai és távközlési miniszter (fotó: ifj. Haáz Sándor)


Manós fülek, ragyogó szemek, huncut, vakítóan fehér mosoly. A képet a csókolnivalóan piros, szenvedélyességről árulkodó telt ajkak és a bájos gödröcskék teszik teljessé. Kopaszodásra hajlamossága a férfias megjelenés nélkülözhetetlen eleme. Szemüvege intelligens megjelenést biztosít. Csöpp-csöpp.

>> Erotika és hatalom:
Sógor Csaba a legvonzóbb RMDSZ-es honatya >>


Victor Ponta: Pont Ő Kell

Victor Ponta, szociáldemokrata képviselőVictor Ponta, szociáldemokrata képviselő


Szexepilje az anyajegye. Vigyáz arra, hogy bármely oldalról fotózzák, a kis barna pötty rajta legyen a képen. Imázsát kreol bőre és olajosan fénylő hatalmas bociszeme teljesítik ki. Az elhanyagolt frizurája miatt nem kerül az élre. Ha nem politikus lesz, akkor valószínűleg feltalálja a csillogó üvegpoharat. Kockás inge háziasságra utal, csakúgy, mint a finom, puha, mosogatószer áztatta kezek a szép formájú, tiszta körmökkel. Férjül vennénk.


Petre Roman: Anyukáink Kedvence

Petre Roman, 1989 decemberétől 1991-ig Románia miniszterelnöke volt, ekkor kezdődött a sikertörténetePetre Roman, 1989 decemberétől 1991-ig Románia miniszterelnöke volt, ekkor kezdődött a sikertörténete


Egy évtizeden keresztül figyelték miatta a nők a politikát, s bár a haja azóta őszbe váltott, mi még emlékszünk a hajdani daliás, sármos mosolyú férfira.

A zöld szem – kígyóvonalú, barna szemöldök és a rózsás száj kellemes kontrasztot alkotnak. A hegyes orr erős akaratra utal. A gyönyörű, fényes bababőrét egyfolytában puszilgatnánk. Fekete pontot érdemel botrányos válásáért és csúnya afférjáért, amelyet Silvia Chifiriuc manele-énekesnővel folytat. De a ráncos-tokás hárpia feleséget mi is leváltottuk volna. Akár egy kevésbé dalos pacsirtára is.


Sógor Csaba: Herceg, akit bűnbe vinnénk

Sógor Csaba, RMDSZ-es szenátor <i>(fotó: ifj. Haáz Sándor)</i>Sógor Csaba, RMDSZ-es szenátor (fotó: ifj. Haáz Sándor)


Rá nincsenek jelzőink. Egyszerűen tökéletes. Vakítóan kék szemek, fehér fogak, érzéki ajkak, szabályos, kisfiús, de mégis markáns arcvonások – ő a herceg a fehér Jaguárban. Szerencsénkre otthagyta a lelkészi pályát – szívesen bűnre csábítananánk.


Tánczos Barna: Görög szobor formás fülekkel

Tánczos Barna, az Állami Birtokok Ügynökségének elnökeTánczos Barna, az Állami Birtokok Ügynökségének elnöke


Egy görög szobor megirigyelhetné a dús, göndörhaját, szabályos arcvonásait a csókra csücsörödő ajkakkal. Személyisége beragyogja az irodát. Formás fülei, bódító barna szemei elvarázsolnak. Sajnos a kezén ott árulkodik a szomorú jel: ő már foglalt.


Tăriceanu: a Motoros Messiás

Călin Popescu Tăriceanu, miniszterelnökCălin Popescu Tăriceanu, miniszterelnök


Az elérhetetlen hókirályfi: szép, okos, valószínűleg szeretetre vágyik, de soha meg nem kaphatja, mert akkor megszűnik azzá válni, ami. Egy félisten, aki (értelemtől) csillogó tekintetével, boltozatos magas homlokával lejött közénk a földre, hogy megmentsen minket a butaságtól és a posványtól.

Igazi férfi, hiszen rajong az autóversenyekért, a motorokért, ugyanakkor az apróságokra is képes figyelni. Minden szempontból kifogástalan ő: fényes szürke hajához remekül találó szürke nyakkendője még jóízlésről árulkodik. Alapjaiban ingatja meg az államot is, nemhogy egy nőt.


Mircea Geoană: A piros pöttyös nem hazudik

Mircea Geoană, a Szociáldemokrata Párt elnökeMircea Geoană, a Szociáldemokrata Párt elnöke


Sármos, intelligens… Sógor Csaba pár évvel idősebb román nyelvű kiadása. "Neki mindig igaza van, ő mindig megmondta előre" – árulják el a gesztusai, de ezt esetében egyáltalán nem bánjuk. Gesztusai és kifejező tekintete értelemről, logikus gondolkodásmódról árulkodnak.

Ő lenne a bálványozott tanár, akinek nemcsak azért látogatod az óráját, mert jól néz ki, hanem azért is, mert megvilágosítja az értelmed és a lelked egyaránt. Piros pöttyös nyakkendője egy aprócska részlet, amely elárulja, hogy a komolyság mögött egy pajzán kis kobold lakozik.


Mihai Răzvan Ungureanu: Szívünk Pici Csücske

Mihai Răzvan Ungureanu, volt külügyminiszterMihai Răzvan Ungureanu, volt külügyminiszter


Óvónéni kedvence: mindig szépen ül a helyén és okosan válaszol a legrafináltabb kérdésekre is. Tatáros szemek, dús barna plüsshaj, én-ügyes-kisfiú-vagyok mosoly. A szétterülő húsos orr átlagon felüli érzékiséget jelez, ugyanakkor segítőkészségről és mély érzésekről árulkodik. Anyáskodni szerető nőknek figyelmébe ajánluk a gyűrűsujját képünkön gondosan eltakaró ifjút.


Boureanu: Zseléshajú szépfiú egy éjszakára

Cristian Boureanu, liberális képviselőCristian Boureanu, liberális képviselő


A leginkább gáskavezér macsóra emlékeztető Boureanu arca nem sugároz különösebb értelmet, de kétségkívül szépfiú. És ez az aktuál román politikában lehet, hogy tökéletesen elég is. A zselézett tüsihaj letűnt szezonok frizuradivatját idézi, ez a középiskolás lányoknak vélhetően elsőre nem tűnik fel.

Politikus, aki tetszik neked
  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Te szavazol az államfőválasztáson?

Igen, már le is szavaztam! 292
Igen, mindenképp elmegyek 40
Nem tudom, még nem döntöttem el 6
Nem fogok, mert nem tudom, kire 6
Nem fogok, mert nem látom értelmét 129

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS