• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 16:54 GMT +2, 2007. március 22.

Kaszás Dóra
CSOKÍTÓ LÁNYOK TOP 10
Van képünk hozzá: sztárok smink nélkül


Csúf békának érzed magad, és nem csókol meg senki? Csak egy jó sminkes, és te is sztár lehetsz. Ha van hozzá képed...


HIRDETÉS

Időnként nem szeretsz tükörbe nézni, mert a szemed alatt hordod a retikülöd, szarkalábak tanyáznak körülötte, és mintha az arcod is megérezte volna, hogy idén a pöttyös a divat. Nos, te sokkal jobb helyzetben vagy, mint azok a sztárok, akik ugyanebben szenvednek, csakhogy őket lesifotósok követik a piros szőnyegen túlra, oda, ahol a szőke szexbálványok hétköznapi csalódásokká változnak. Pedig minden fáma róluk szól, őket utánozzák a kislányok, és bármilyen rondák is a való világban, őket csókolja meg esténként Brad Pitt és Johnny Depp. Szavazz, ki a legcsokítóbb, azaz legrrrondább a sztárok sétányán.

A legkívánatosabb

A szőke gonosz kislány, Alicia Silverstone nem borotválja a lábát, mégis megnyerte az 5th Annual MTV Movie Award legkívánatosabb színésznő-díját. Ráadásul prűd is: nem hajlandó meztelenül mutatkozni a filmekben.
Kovácsné ráncolja a szemöldökét


A világ legszexisebb nőjeként tartják számon, a férje a világ egyik legjobb pasija. Mr és Mrs Smith igazi álompár a valóságban is, de láthatólag nekik is vannak szemöldökráncolós, zombinapjaik.

Drew Barrymore és az anyukája?
Ööööö
Katie Price, művésznevén Jordan, az egyik legszexisebb topmodell. A brit nemzeti nőegylet az év édesanyjának választotta, valószínűleg nem a méretes keblei miatt. Úgy tűnik, ez eléggé megviselte a Jordant, akinek terhessége alatti alkoholizmusa és drogtivornyái miatt nagyobbik gyereke vakon született.

Kopasz dívaBritney Spears sincs jó passzban mostanság. Amerika exszűze ártatlansága után az eszét, majd a haját is elvesztette. Nem irigylésre méltó karrier. Ráadásul a pénze is fogytán - ki fog ezek után szóba állni vele?

Diazt nem díjazzukA hódító mosolyú Cameron Diazt a legpattanásosabb sztár címmel díjaznánk. Csak Charlize Theron veheti fel vele a versenyt.Boszorkányok pedig vannak. Csak manapság Chernek hívják őket.Világos, miért játszotta olyan jól Renée Zelwegger Brigdet Jones szerepét.
Szellem?Emma Thompson Szellem a házban című filmjéért számos díjat kapott.
Nem kell szeánszot szerveznie, ahhoz, hogy kis ijedtséget, adrenalint csempésszen az életébe. Elég, ha tükörbe néz.


Önbizalomnövelő Csúnya Betty
A rút kiskacsa története "szeriálosítva" jó példa arra, hogy fogaszabályzós, idétlen frufrus, vastagkeretű szemüveges, balek lányokhoz is eljön a gazdag jóképű herceg, és ennek a tudatnak kifejezetten szépítő hatása van.

Csokíts ha bírsz. Ki a legrondább?  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Mi hiányzik a leginkább az idei nyárból?

A külföldi utazások 226
A teljes felszabadultság 537
A nagyfesztiválok, mint az EC vagy az Untold 21
A magyar fesztiválok, városnapok 155
Idén úgysem jutna pénz nyaralásra vagy fesztiválra 60
Általában a nyaralás, mert nincs hozzá bátorságom 39
Nem szeretem a nyarat 51
Még nem tudom 233

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS