• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 17:19 GMT +2, 2007. február 14.

P. E. É.
BÁLINTNAPI ÉDES BOSSZÚ
Lepd meg az exed egy döglött hallal!


Egyedül bőgsz a szobádban, vagy dühösen lövöldözöl a gépen. Hogyan tehetnéd szebbé a napodat? Úgy, hogy elrontod az exedét. Mit vennél neki, mit találnál ki, hogy elrontsd a mai napját?


HIRDETÉS

Te szeretted, ő nem. Ez már elég lenne ahhoz, hogy átszúrd, de nem teszed, helyette azonban jöhet valami más. Valentin nap van, párosával nyálas zenét hallgatva piros csokiszíveket majszol mindenki. Te egyedül ülsz a szobádban és bőgsz, vagy dühösen lövöldözöl a gépen. Hogyan tehetnéd szebbé a napodat? Hát úgy, hogy elrontod a másét, mondjuk az exedét, aki elhagyott, megcsalt, hazudott stb. Mit vennél neki, vagy mit találnál ki, hogy elrontsd a napját?

Szakítottál? Ezért megfizetsz! A ThePayback.com-on kapható képeslapok egyikeSzakítottál? Ezért megfizetsz! A ThePayback.com-on kapható képeslapok egyike


Vannak már olyan online boltok, ahol a gyűlölt személynek különféle bosszantó tárgyakat lehet vásárolni: vérrel írt üzeneteket, elhervadt virágokat, fekete rózsát, rózsaszárat, temetési csokrot, olvadt és összetört csokit vagy akár bűzlő döglött halat is. A ThePayBack.com, Poisonpen.com oldalakon előre megírt névtelen bosszúleveleket küldhetsz. Megírhatod, hogy utáltad a leheletét, és az emberiségnek hasznára válna, ha a zoknijával nem lehetne rovarirtani. A szolgáltatás természetesen nemcsak a volt szerelmeidet célozza meg, külön van főnök szekció is. A képeslapok és pólók, még elég kezdetlegesek, de ahhoz elegendőek, hogy beinduljon a fantáziánk.

Néhány embernek már be is indult. Messenger-ankétunk során kiderült, egyesek volt szerelmük édesanyját lepnék inkább meg, mások számítógépes játékukat lopatnák el, vagy csak elbújnának és sírnának. Igaz is, vannak, akik nem bírják a könnyeket...

N: Nehogy már érezze, hogy foglalkozok vele. Dehogy veszek valamit.

D: Hát akit utálok, annak vennék például egy sminkkészletet, egy cetlivel, hogy ne nézzen ki ilyen rondán.

A: Az exem, aki elhagyott (volna) lehetővé tette (volna), hogy rátaláljak az igazira. Ezért hálás szívvel köszönetet mondanék neki, semmi esetre sem rontanám el a napját.

E: Nem lehet mondjuk nem venni neki valamit, hanem a lakótársával ellopatni a számítógépes játék futtatásához elengedhetetlen cd-t?

J: Gyógyszert küldenék valami szexuális betegségre

T: A régieknek megbocsátottam. A mostani, ha megtudnám, hogy megcsal, akkor nem tudnék kitalálni semmi konstruktívat... csak elbújnék és sírnék, asszem. De azért lehet, jó lenne előre kitalálni valamit.

M:
már régóta fenyegetem azzal, hogy megfőzöm a kedvenc levesét a mocskos zoknijából, jól megízesítve, hogy egyből ne jöjjön rá. Amúgy az ő napját valami nyálas, giccses valentin-napos ajándékkal is el lehetne cseszni.

Á: mondjuk.... elcsábítom a csaját?

Vissza a pénzt, fatökű -- szabad fordításbanVissza a pénzt, fatökű -- szabad fordításban


E: mondjuk egy doboz sherry-s csokit, a sherry helyett hashajtót fecskendezni bele, hogy aztán kussoljon a vécén. Ez csak egy őrült ötlet, nem merném megtenni. Persze lenne a dobozon egy kis címke, hogy „az együtt töltött gyönyörű éjszaka emlékére”.

Á: Én nem bosszúskodnék. Bosszúskodjanak a piti tinédzserek.

Z: semmi. Hát még a pénzemet is költsem? Hmmm. Túl békés vagyok az ilyesmihez. De lehet, hogy megadnám neki a te messenger id-det.

Dr. A:
Az anyjának átadnam legcsodálatosabb szexuális élményünk filmanyagát dvd-n piros szalaggal átkötve.

B:
Nem vagyok ennyire vérszomjas. De most honnan vegyek hat liter zöld slájmot?

E: akkor vinnék neki ajándékba egy dvd-lejátszót és mellé a Sawt, a Texasi láncfűrészes gyilkost vagy bármi más gore-horrort dvd-n, hogy próbáljuk is ki egyúttal. Film után pedig bejelenteném, hogy nem merek hazamenni egyedül.  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Szerinted ki nyeri meg az államfőválasztást?

Klaus Johannis 458
Viorica Dăncilă 57
Kelemen Hunor 868
Dan Barna 132
Mircea Diaconu 26
Theodor Paleologu 29
Fogalmam Sincs 45
Hát Ion Iliescu, ki más? 137
Teljesen mindegy 699

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS