• Megosztás:
  •  Sárm RSS
  •  Elküldöm e-mailben
  •  Kinyomtatom
  • Utolsó frissítés: 17:19 GMT +2, 2007. február 14.

P. E. É.
BÁLINTNAPI ÉDES BOSSZÚ
Lepd meg az exed egy döglött hallal!


Egyedül bőgsz a szobádban, vagy dühösen lövöldözöl a gépen. Hogyan tehetnéd szebbé a napodat? Úgy, hogy elrontod az exedét. Mit vennél neki, mit találnál ki, hogy elrontsd a mai napját?


HIRDETÉS

Te szeretted, ő nem. Ez már elég lenne ahhoz, hogy átszúrd, de nem teszed, helyette azonban jöhet valami más. Valentin nap van, párosával nyálas zenét hallgatva piros csokiszíveket majszol mindenki. Te egyedül ülsz a szobádban és bőgsz, vagy dühösen lövöldözöl a gépen. Hogyan tehetnéd szebbé a napodat? Hát úgy, hogy elrontod a másét, mondjuk az exedét, aki elhagyott, megcsalt, hazudott stb. Mit vennél neki, vagy mit találnál ki, hogy elrontsd a napját?Vannak már olyan online boltok, ahol a gyűlölt személynek különféle bosszantó tárgyakat lehet vásárolni: vérrel írt üzeneteket, elhervadt virágokat, fekete rózsát, rózsaszárat, temetési csokrot, olvadt és összetört csokit vagy akár bűzlő döglött halat is. A ThePayBack.com, Poisonpen.com oldalakon előre megírt névtelen bosszúleveleket küldhetsz. Megírhatod, hogy utáltad a leheletét, és az emberiségnek hasznára válna, ha a zoknijával nem lehetne rovarirtani. A szolgáltatás természetesen nemcsak a volt szerelmeidet célozza meg, külön van főnök szekció is. A képeslapok és pólók, még elég kezdetlegesek, de ahhoz elegendőek, hogy beinduljon a fantáziánk.

Néhány embernek már be is indult. Messenger-ankétunk során kiderült, egyesek volt szerelmük édesanyját lepnék inkább meg, mások számítógépes játékukat lopatnák el, vagy csak elbújnának és sírnának. Igaz is, vannak, akik nem bírják a könnyeket...

N: Nehogy már érezze, hogy foglalkozok vele. Dehogy veszek valamit.

D: Hát akit utálok, annak vennék például egy sminkkészletet, egy cetlivel, hogy ne nézzen ki ilyen rondán.

A: Az exem, aki elhagyott (volna) lehetővé tette (volna), hogy rátaláljak az igazira. Ezért hálás szívvel köszönetet mondanék neki, semmi esetre sem rontanám el a napját.

E: Nem lehet mondjuk nem venni neki valamit, hanem a lakótársával ellopatni a számítógépes játék futtatásához elengedhetetlen cd-t?

J: Gyógyszert küldenék valami szexuális betegségre

T: A régieknek megbocsátottam. A mostani, ha megtudnám, hogy megcsal, akkor nem tudnék kitalálni semmi konstruktívat... csak elbújnék és sírnék, asszem. De azért lehet, jó lenne előre kitalálni valamit.

M:
már régóta fenyegetem azzal, hogy megfőzöm a kedvenc levesét a mocskos zoknijából, jól megízesítve, hogy egyből ne jöjjön rá. Amúgy az ő napját valami nyálas, giccses valentin-napos ajándékkal is el lehetne cseszni.

Á: mondjuk.... elcsábítom a csaját?E: mondjuk egy doboz sherry-s csokit, a sherry helyett hashajtót fecskendezni bele, hogy aztán kussoljon a vécén. Ez csak egy őrült ötlet, nem merném megtenni. Persze lenne a dobozon egy kis címke, hogy „az együtt töltött gyönyörű éjszaka emlékére”.

Á: Én nem bosszúskodnék. Bosszúskodjanak a piti tinédzserek.

Z: semmi. Hát még a pénzemet is költsem? Hmmm. Túl békés vagyok az ilyesmihez. De lehet, hogy megadnám neki a te messenger id-det.

Dr. A:
Az anyjának átadnam legcsodálatosabb szexuális élményünk filmanyagát dvd-n piros szalaggal átkötve.

B:
Nem vagyok ennyire vérszomjas. De most honnan vegyek hat liter zöld slájmot?

E: akkor vinnék neki ajándékba egy dvd-lejátszót és mellé a Sawt, a Texasi láncfűrészes gyilkost vagy bármi más gore-horrort dvd-n, hogy próbáljuk is ki egyúttal. Film után pedig bejelenteném, hogy nem merek hazamenni egyedül.  • Megosztás:
HIRDETÉS


SZAVAZÓGÉP

Mi hiányzik a leginkább az idei nyárból?

A külföldi utazások 227
A teljes felszabadultság 538
A nagyfesztiválok, mint az EC vagy az Untold 21
A magyar fesztiválok, városnapok 156
Idén úgysem jutna pénz nyaralásra vagy fesztiválra 60
Általában a nyaralás, mert nincs hozzá bátorságom 40
Nem szeretem a nyarat 51
Még nem tudom 233

KORÁBBI SZAVAZÓGÉPEK


24 óra hírei 24 óra cikkei
HIRDETÉS